Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Znowu straszą, czyli IE to jedyna bezpieczna !! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/znowu-strasza-czyli-ie-jedyna-bezpieczna-47877/)

roman01 10.02.2005 20:21

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Człowiek - siła spokoju - naprawdę wielkie uznanie za stalowe nerwy!!! :)

Hehe

kazdy tylk narzeka i narzeka; to niech ktos sam stworzy jakas przegladarke internetowa i zobaczymy co z tego wyjdzie.

maj3 10.02.2005 20:23

Cytat:

Napisany przez roman01
Nie wiem jak jest u Was z IE ale ja tam dzialam na IE od 3 lat i jakos powaznych bledow z nia nie mam. Jedyne co teraz z SPII nie wyskakuje okienka reklamowe.

jak chcesz to włacz sobie wyskakujące okienka

ed hunter 10.02.2005 20:24

Cytat:

Napisany przez roman01
Hehe

kazdy tylk narzeka i narzeka; to niech ktos sam stworzy jakas przegladarke internetowa i zobaczymy co z tego wyjdzie.

nie musi ktoś - Mozilla.org

zrobili i dla mnie wystarczy.

kraluk 10.02.2005 20:24

Ja narazie zostaje przy FF:D
Ale jest pare stron, które napewno nie będą chodzić pod FF, czy inną, np. WindowsUpdate czy OfficeUpdate, a są one bardzo pomocne, szczególnie ta pierwsza...

ed hunter 10.02.2005 20:41

Cytat:

Napisany przez kraluk
Ja narazie zostaje przy FF:D
Ale jest pare stron, które napewno nie będą chodzić pod FF, czy inną, np. WindowsUpdate czy OfficeUpdate, a są one bardzo pomocne, szczególnie ta pierwsza...

ale przecież nie trzeba zabijać IE niech sobie będzie :spoko:

kodziu 10.02.2005 20:49

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ale przecież nie trzeba zabijać IE niech sobie będzie :spoko:

Oj.... :'(:'(:'(:'(:'(:'(

Mojego xp'eka zjechałem nlitem i nie uwzględniłem w nim IE ||

Tak więc musze zrobić formacika bo mnie zawirusują przez tego wspaniałego FF :D

Eh... :/

PS Najśmieszniejsze, a dla mnie bardzo przykre jest to że znam bardzo wiele osób które używają IE !! Masakra.... :(

wkruzel 10.02.2005 20:57

Cytat:

Napisany przez roman01
Hehe

słuchaj nie o to chodzi żeby stworzyć sobie przeglądarkę, bo to nie jest łatwe, ale jeżeli ktoś coś tworzy to niech to robi dobrze i niech na siłe nam tego nie wciska, jak to jest w widzie

ed hunter 10.02.2005 21:03

Cytat:

Napisany przez kodziu
...

PS Najśmieszniejsze, a dla mnie bardzo przykre jest to że znam bardzo wiele osób które używają IE !! Masakra.... :(

moi znajomi w większości przesiedi się na FF i jak do wcześniejszych wersji można było się czepiać to 1.0 jest naprawdę niezła (ja się czepiam wolnego pobierania grafik w 1.0 też)

mgit 10.02.2005 23:45

Ja używałem FF ale wróciłem do Opery 7.54 (Opera ładniejsza) :) a co do IE to już gorszej przeglądarki od IE nie ma :)

ed hunter 10.02.2005 23:49

Cytat:

Napisany przez mgit
Ja używałem FF ale wróciłem do Opery 7.54 (Opera ładniejsza) :) a co do IE to już gorszej przeglądarki od IE nie ma :)

dla mnie opera to z a duży kombajn, kiedyś był mozilli phenix genialnie prosty i szybki tylko nieudany.

nimal 10.02.2005 23:59

czasy ie minely - za duzo zbyt wielkimi progsami trzeba bylo zmieniac zeby to byla przegladarka internetowa a nie mojego kompa ||
thomascamel - ta i wiele podobnych stron u mnie dziala - oczywscie nie instalowalem ichszych dodatkow ktore probuja, tylko ff je ladnie blokuje i rownie ladni sciaga te pliczki ktore chce :)
opera- mialem ja, ale zbyt kobylasta jak na moj gust
ff :D

andy 11.02.2005 04:48

@ed hunter nazwa phoenix to wczesniejsza nazwa Firefox'a. Musieli zmienic nazwe bo firma Phoenix produkujaca BIOSy[ http://www.phoenix.com/en/Products/default.htm ] roscila sobie prawa do nazwy czy cus takiego.

woitas 11.02.2005 06:46

tak się zachwycamy alternatywnymi przeglądarkami.
ale prawda jest taka, że nie mielibyśmy sytuacji takiej jak obecnie bez pomocy samego m$...
jest tak tylko dlatego, że wielki brat zza oceanu olał swoje dziecko.
gdyby rozwijał ją tak intensywnie, jak kiedyś - było by po kredkach... :smoczek:

ps. @ndy - co ty robisz w nocy... :>

andrzejj9 11.02.2005 09:45

Cytat:

Napisany przez woitas
tak się zachwycamy alternatywnymi przeglądarkami.
ale prawda jest taka, że nie mielibyśmy sytuacji takiej jak obecnie bez pomocy samego m$...
jest tak tylko dlatego, że wielki brat zza oceanu olał swoje dziecko.
gdyby rozwijał ją tak intensywnie, jak kiedyś - było by po kredkach... :smoczek:

ps. @ndy - co ty robisz w nocy... :>

Ale widzisz, gdyby Microsoft sensownie rozwijał swoją przeglądarkę, to nie narzekalibyśmy na brak alternatywy, bo ta wystarczałaby w zupełności. Nie wiem, jak inni, ale ja używam Opery nie dlatego, że to nie jest Explorer (jakby na złość MS..), tylko dlatego, że jak dla mnie jest dużo bardziej praktyczniejsz i przyspiesza moją pracę na komputerze.

Pierwszy 11.02.2005 13:01

Cytat:

Napisany przez ed hunter
dla mnie opera to z a duży kombajn, kiedyś był mozilli phenix genialnie prosty i szybki tylko nieudany.

Opera także może być prosta, (bo że jest najszybsza każdy wie :))
Nikt nie karze ci korzystać z M2 czy klienta IRC i wielu innych ficzerów...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:26.