![]() |
Cytat:
Hehe kazdy tylk narzeka i narzeka; to niech ktos sam stworzy jakas przegladarke internetowa i zobaczymy co z tego wyjdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
zrobili i dla mnie wystarczy. |
Ja narazie zostaje przy FF:D
Ale jest pare stron, które napewno nie będą chodzić pod FF, czy inną, np. WindowsUpdate czy OfficeUpdate, a są one bardzo pomocne, szczególnie ta pierwsza... |
Cytat:
|
Cytat:
Oj.... :'(:'(:'(:'(:'(:'( Mojego xp'eka zjechałem nlitem i nie uwzględniłem w nim IE || Tak więc musze zrobić formacika bo mnie zawirusują przez tego wspaniałego FF :D Eh... :/ PS Najśmieszniejsze, a dla mnie bardzo przykre jest to że znam bardzo wiele osób które używają IE !! Masakra.... :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja używałem FF ale wróciłem do Opery 7.54 (Opera ładniejsza) :) a co do IE to już gorszej przeglądarki od IE nie ma :)
|
Cytat:
|
czasy ie minely - za duzo zbyt wielkimi progsami trzeba bylo zmieniac zeby to byla przegladarka internetowa a nie mojego kompa ||
thomascamel - ta i wiele podobnych stron u mnie dziala - oczywscie nie instalowalem ichszych dodatkow ktore probuja, tylko ff je ladnie blokuje i rownie ladni sciaga te pliczki ktore chce :) opera- mialem ja, ale zbyt kobylasta jak na moj gust ff :D |
@ed hunter nazwa phoenix to wczesniejsza nazwa Firefox'a. Musieli zmienic nazwe bo firma Phoenix produkujaca BIOSy[ http://www.phoenix.com/en/Products/default.htm ] roscila sobie prawa do nazwy czy cus takiego.
|
tak się zachwycamy alternatywnymi przeglądarkami.
ale prawda jest taka, że nie mielibyśmy sytuacji takiej jak obecnie bez pomocy samego m$... jest tak tylko dlatego, że wielki brat zza oceanu olał swoje dziecko. gdyby rozwijał ją tak intensywnie, jak kiedyś - było by po kredkach... :smoczek: ps. @ndy - co ty robisz w nocy... :> |
Cytat:
|
Cytat:
Nikt nie karze ci korzystać z M2 czy klienta IRC i wielu innych ficzerów... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:26. |