![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Zork Grand Inquisitor
Czy ktoś wie skąd mogę ściągnąć tą grę? Poszukuję już doś długo ale jak narazie bezskutecznie.
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Wpisz sobie to w mula, wyskoczy ci przynajmniej 3 zestawy tej gry.
Sa to na ogol obrazy z Clona, zrodel po 1 - 2, ten od Synetecha wyglada rozsadnie, od Chihuahua - tez niezle, ma 2 wersje. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
To sobie zainstaluje ten program tylko nie wiem jak go używać. Narazie jade na dc ale tej gierki tam nie ma
![]()
![]() |
#4 |
![]() |
Ściąganie cały czas stoi ze statusem czeka. Jest jakiś sposób żeby zaczeło się ściągać?
![]() |
#5 |
Gość
|
Jestes oczywiscie polaczony z serwerem.
Ustaw status pliku na wysoki. Udostepnij cos, im wiecej tym lepiej, twoj ID idzie w gore. Czekaj-czekaj cierpliwie, w koncu przyjdzie twoja kolejka. Ja na komplet Bergmana, 4 plyty, przy jednym zrodle, czekalem miesiac. Sciagaj sobie przy okazji cos inego. Ustaw sobie parametry lacza, porty itd. No i czekaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|