![]() |
Cytat:
Palarka (palara) - to samo czyli nagrywarka |
Cytat:
Spawarka - sprzęt nagrywający krążki CD ;) (tzw. Nagrywarka) |
ASAFP - As Soon As Fucking Possible - Tak szybko jak tylko to k***a możliwe
AYFQ - Ask Your Fucking Question - Zadaj swoje p*****one pytanie BAF - Brain Alredy Fried - Mózg mi się już usmażył BBIAB - Be Back In A Bit - Wracam za moment (za bit) BFD - Big Fucked Deal - Wielka mi k***a rzecz BiSwK - POLSKIE - Bracia i Siostry w Klawiaturze i wiele wiele innych. Cooler - wiatrak :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
kur*** - cholera ch** - przyrodzenie :> poj***** - głupi :> |
Cytat:
|
Gallus ale chodzi mi o.... Tylko takie serio przy których nowi nie wiedzą co to znaczy ufff...
Bo Procek to raczej wiadomo. Pozdro |
Grafa - karta graficzna
Procek - procesor Twardziel - dysk twardy |
qpa - kupa :D
du** - dupa :P qrde - kurde nie wiem czy mam tez tłumaczyć np. niecenzuralne ??? kur*** - sam nie wiem :P ch** - o tym to nie mam zielonego pojęcia zaj***** - fajny poj***** - ??? :D |
Zwroty używane na forum ; )
Witam wszystkich. Gdy przeglądam niektóre posty to są pytania w stylu co to jest MoBo, Cukierek, Rodzynek itp. I jeżeli ktoś nie jest dociekliwy to od razu w danym temacie wali cuś takiego. Co to jest "..." i tu nazwa zwrotu. Chciałbym aby w tym topicu zamieścić może nie wszystkie zwroty ale te najczęściej używane. Jeżeli nie było by sprzeciwów to prosił bym o przyklejenie tego tematu. Tu jest kilka przykładów. Prosił bym wszystkich o to aby walili swoje propozycje :mruga: THX z góry.
Pozdro Mobo- skrót od Mother Board ( płyta główna ) Cukierek, rodzynek, słodzik- jest to narzędzie dzięki któremu z programu np. Trail tworzymy wersję pełną bez ograniczeń narzuconych przez autora programu. Czyn ten jest nielegalny. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:07. |