![]() |
Cytat:
|
a ja na swieta mam plan:
- ***347;wietowa***263; - nie oglada***263; TV - Skonczyc WaterCooling - Zrobic projet z Robotyki - Zrobic projekt z programowania to do sylewestra... - sylwester - spotkanie znajomych - ustalenie ostateczniej wersji dnia poprzeniego, i zaplanowanie na dzien aktualny i nastepny wersji tego co robilismy - kac gigant, uczelnia :/ |
Cytat:
Dla mnie pozytywem tegorocznych świąt będzie to, że tak jak 1 i 11 listopada -sklepy będą pozamykane 25 i 26 - będą to prawdziwe święta ... nikt pracowników zwłaszcza marketów nie będzie zmuszał do pracy ... wielu będzie miało pierwsze od lat prawdziwe świeta :taktak: Na marginesie dla mnie to jedna z najlepszych rzeczy, które zrobił poprzedni rząd i parlament A Święta ... marzą mi się w tym roku piękne ... ale chyba za pewne rzeczy za późno się zabrałem i może być ... klapa ... ale nie zapeszajmy ... może choć w części się uda ... ro29 |
Jabba pracuje w Death Star, a tam nie ma ***347;wi***261;t :rotfl:
|
***346;wi***281;ta = rodzina przede wszystkim :)
|
nie mam zwyczaj***243;w ***347;wi***261;tecznych 8-)
|
Cytat:
Dziś zresztą rozpoczął się okres "wigilijny". Wigilię miała Redakcja HoloInfoPogramu. Jabba się nie załapał, bo ze szturmowcami "obrabiał" program M2. W sumie szkoda, bo Oficer Jabba wścibski jest i pewnie by tam polazł. Ale musiałem dziś zrobić dobry uczynek i pocieszać Królewnę... Brzydki prezent Jej na Święta zrobiono, oj brzydki. Szkoda dobrej dziewczyny i porządnej Koleżanki. 18 grudnia będzie Wigilia w największej Śluzie Death Star. Poczęstunek i opłatki. Jutro zaś 45 lecie Death Star oddział Breslau !!! od Tylu już lat walczymy na chwałę Imperium. :taktak: . Z tej okazji na pokładzie śluzy parkingowej odbędzie się odsłonięcie szturmowca - krasnala || . Nie będzie mnie tam, bo mam wiele innych zajęć w rodzinnej Bazie. |
to ***380;aden zwyczaj ale klimatem pasuje do w***261;tku... http://www.thecompassgroup.biz/merryxmas.swf
:mruga: |
|
stukanie si***281; jajkami
|
Cytat:
Temu Kevinowi to juz powinni postawic przed telewizja pomnik a jego samego zaprosic do naszego kraju na premiere tasiemca corocznego :D |
poszedłem odwiedzić dziś żywą szopkę u Dominikanów,
pogadałem z Józefem o starych karabinach, Marię zagadywała jakaś babcia, a trzej królowie właśnie wyskoczyli na kawę, bo zmarzli, dzieciątko nawet nie drgnęło, pewnie spało :spoko: jeden z pasterzy coś przeglądał na tablecie, a córuś niemal zagłaskała osiołka na śmierć :sciana: zmarznięci wróciliśmy do domu, na grzańca galicyjskiego toast2 |
Ilość załączników: 1
|
Taki mam zwyczaj, że nie mogę się doczekać i zjadłem michę karpia w galarecie. Jak ktoś mówi, że karpie są niedobre, to znaczy, że takiego nie jadł. :D
Karpik z Kocka, nie da się ukryć, że najlepszy. |
starym zwyczajem ide do roboty
moja tez gdybysmy szli na pasterke to moze bysmy zdazyli ale nie idziemy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:10. |