![]() |
Mam roxio recordnow deluxe Le na płytce pc format 2006r-ale trzepa podać klucz-więc poco mi kolejna kobyła jak mówi Ed.
|
Cytat:
|
Mnie najbardziej podpasował Ashampoo Burning Studio 2009. Aktualnie wraz z z BlindWrite 6 i UltraISO v8.6.1 stanowią opragramowanie w pełni dla mnie wystarczające, za jedyne 25 zł ....
A Ashampoo Burning Studio 2009 jest za darmo do zassanie chyba z dobreprogramy .... |
Roxio jeszcze większa kobyła. :kreci_gl:
|
nero miałem-nie potrzebny mi taki moloch , jak czasami nagrywam dvd jako dane.A roxio zobaczę.
|
najlepiej
Ilość załączników: 1
nero i roxio:D
|
No tak ale może ktoś używał-może jakieś porównanie??ostatnio za namową czary2mary zacząłem używać ashompoo burning studio(wywaliłem nero)
|
Producent: DT Soft Ltd. ciezko spodziewac sie czegos nowego;)
|
Astroburn
A używa ktoś może tego programiku??? właśnie pobrałem-wizualnie podobny do DTpro-ciekawe jak w używaniu wypada??
|
Cytat:
W tej chwili jest przecież tyle dobrego i darmowego softu do nagrywania że to grzech narzekać.Ja jak komuś instaluje system to odrazu wrzucam darmowe Ashampoo Burning Studio 6,XX proste,małe,funkcjonalne,niezawodne. |
Cytat:
Bo wyraźnie jest napisane o jaki konkretnie soft do nagrywania chodzi. :czytaj: Cytat:
|
Cytat:
Czytałem i nic ? Cytat:
Zgadzam się reszta jest dziwna już lepiej nagrywać Windowsem. Cytat:
|
Cytat:
|
jedyna alternatywa dla nero jest !!!!!
ROXIO. |
witam
ja ozywam takich programów: cdburnerxp pro 4(i do wypalania obrazów) oraz do odtworzenia obrazów alcohol 52% free edition, oczywiście darmowe. polecam również. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |