![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nero Oficjalne forum poświęcone aplikacjom ze stajni Nero AG |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero Burning ROM - 20 lat minęło jak jeden dzień
Kultowemu programowi strzeliła 20-tka ........
![]() Wielu z nas pamięta...wiele chwil spędzonych z tym programem , szkoda tylko że producent o nas\naszym forum nie pamięta ......Na CDFreaks/MyCE firma NERO AG(kiedyś Ahead Software AG)organizuje konkurs wspominkowy z nagrodami .... ![]() @Bartez przy najbliższej okazji poczęstuj ich wiązanką i na dokładkę walnij porządnie w...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Szczerze?
Dla mnie dobre nero do nagrywania skończyło się na szóstce. Każda następna to kolejny krok po równi pochyłej. Oczywiście nikomu nie bronię - kto chce, niech używa. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 21.02.2014
Mój pierwszy to był 5.5.9cośtam chyba, właśnie nie wiem dokładnie jaki numer, gdyż w systemie przeprowadzek zasiałem gdzieś płytkę i klucz. W tamten czas nie wyobrażałem sobie pracy na czymkolwiek innym. Kolejne były Oemy do nagrywarek, przez co przywykłem do Express-a i w zupełności wystarczył on do podstawowych zastosowań.
Nero 7 kupiłem okazjonalnie, używam do dziś, natomiast najnowsze kompilacje testuję przez określony czas i przechodzą bez historii. Z jednej strony nic nowego - może i plus, nie trzeba zmieniać przyzwyczajeń, z drugiej - okey, ale waga rośnie, czas instalacji również, cena? Chwała, że nie trzeba płacić za cały pakiet. Dodatkowo znam masę ludzi, dla których jedyny program do wypalania, backupu itp. to w dalszym ciągu jest i będzie nero, nawet gdyby kosztował 10x więcej... ![]() Ciekaw co przyniesie następna wersja życzę 100 lat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zamaskowany
Cytat:
![]() Wersje 4\5\6 działają na systemach do XP włącznie , NIE NAGRAMY BluRay, ostatnia aktualizacja Nero 6.6.1.15c chyba z roku 2007 - brak wsparcia dla wielu nowych i najnowszych napędów, brak aktualizacji silników zapisu co szczególnie ważne dla najnowszych nośników i wszystkich napędów...itp itd ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 21.02.2014
W sumie pierwsze blu-ray paliłem na Nero 8 i też bezproblemowo działa.
Po nowym roku mamy w planach zakupić najnowszą, ale tylko Burning ROM, to wystarczy ![]() Cover Designer też używamy do nadruku na CD/DVD, chociaż jest upierdliwy i ma kilka irytujących ograniczeń lub błędów, ale jeśli chodzi o szybkość i prostotę obsługi niezastąpiony. Do Wielkanocy zrobię sobie tackę do mojej drukarki w Photoshopie albo poprawią NCD. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
Blu-ray i tak nie nagrywam, bo nie mam. A nawet gdybym miał, to używałbym innych, mniej kobylastych (i tańszych) alternatyw.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zamaskowany
Cytat:
Oczywiście po różnicach w logach z Nero 3020 które nagrywa tylko CD widać jak bardzo program stał się większy i o ile bardziej skomplikowany ...ale świat i technika\systemy w ciągu tych 20 lat poszły bardzo do przodu ..... Ale z tą zasobożernością bym nie demonizował ... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
O matko nawet nie byłem świadomy, że najlepszy program do nagrywania płyt ma już taki staż na rynku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nero Burning Rom Volumes a XP | Coolmax | Dane | 2 | 25.03.2006 18:11 |
Problem z Ahead Nero Burning Rom | tomi2 | Nero | 0 | 14.12.2005 12:29 |
Pomocy jak zainstalowac polskie napisy do Nero Burning???? | kubuś | Napędy optyczne CD | 0 | 05.09.2002 15:21 |
Nero Burning Rom 5.5.2.8 versja dla RICOH i problem POMOCY | Laser | Napędy optyczne CD | 0 | 30.12.2001 18:53 |
mp3PRO; Nero Burning Rom 5,5,4,0 | Wojtek-J | Napędy optyczne CD | 1 | 02.09.2001 10:42 |