![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nero Oficjalne forum poświęcone aplikacjom ze stajni Nero AG |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
tak samo jest z CloneCD i z Alko120% coś sie gryzie u ludzi tylko że jak kiedyś miałem oba progsy to sie nic nie działo
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2003
![]() |
![]()
No system ci nie musi pokazywać , ale jedno jest pewne że gryzą sie sterowniki od cd romu . A tak na marginesie tylko dlatego że masz ,,wyślij do stacja cdrw'' musisz miec roxio ? jeśli wolisz się męczyć ciagle ze zwisami systemu niz zrobic np folder w ktorym umieszczasz sobie pliki do pożniejszego nagrania w nero ..... to powodzenia bo z tym problemem raczej nic nie zrobisz .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2006
![]() |
Cytat:
To sie instaluje podczas instalacji WInXP i nie da sie tego wylaczyc!!!! Od razu po wyjeciu plyty instalacyjnej WINXP wkladam plyte NERO i instaluje. Potem uruchamiam NERO i chce nagrac obraz na plyte. Jak to robie programem WBUDOWANYM w winxp to dziala (po wypaleniu jest informacja, ze moglem wypalic dzieki wspolpracy MS z Roxio), jak Nero to sie wywala. NIE INSTALUJE ZADNEGO DODATKOWEGO SOFTU ROXIO - jedyne dwa zainstalowane programy to WinXP (czysty system) i Nero!!! Czy u siebie macie w wlasciwosciach CDRW zaznaczone "wlacz nagrywanie dal tej stacji" (czy jakos podobnie) Pzdr Mateo_e11 PS. Wczoraj wywalilem CD rom (dzialal tylko w PIO jak ustawilem DMA lapal, ale sie wywalal) i wylaczylem przywracanie systemu - z 5 plytek udalo mi sie nagrac (Nero) 3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2003
![]() |
ja mam wyłączone o raz w usługach mam wyłączone USŁUGA COM NAGRYWANIA DYSKÓW IMAPI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2006
![]() |
Aktalizacja
OK. Wczoraj od razu po reinstalcji wylaczylem nagrywanie cd (we wlasciwosciach nagrywarki), zachowywanie systemu oraz zmienilem tryb cd romu na DMA (CD (trosche stary ASUS 34x) i CDRW sa na tej samej tasmie, bios przydziela obu napedom DMA jednak windows instaluje cd jako PIO4 - czy to normalne?). Zainstalowalem driver VIA (do plyty glownej), ASPI (forceASPI 1.8) oraz najnowsze Nero Reloaded (wersja 6.6.0.18). Wypalilem bez problemu 3 plytki. Ale jak wypalalem AudioCD z obrazu to nagral sie tylko prawy kanal
![]() ![]() Mateo_e11 PS. Zastanawia mnie tylko fakt, ze 3 pierwsze cd poszly bez najmniejszych problemow - nagraly sie z predkoscia 12x (nagrywalem na plycie RW z maksymalna predkoscia). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|