![]() |
Cytat:
U mnie pisze Nero StartSmart 3, 0, 0, 4. "NeroClen Tool" a to co to jest? |
W tym przypadku też się mylisz-każda wersja ma jakiś numerek!
A w sumie są inne programy nie tylko Nero:taktak: A tak właściwie to zadałeś sobie ten trud i użyłeś NeroClen Tool?? http://img515.imageshack.us/img515/9...1601wd1.th.jpg |
Cytat:
nie ma numerków pisze tylko Nero 7 chyba nikt mi nie pomoże:( |
Cytat:
Cytat:
P.S. Używaj opcji EDYTUJ. |
Cytat:
Nero 7 Premium (nie ma żadnych numerków:() Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Czyli zrób jak w komunikacie-sprawdż system na obecność wirusów , jak nic nie da, odinstaluj Nero wyczyść pozostałości tym co poleca andy , i zainstaluj ponownie.
Ale po co Tobie taki ''kombajn''?jak wystarczy Nero6-ale to moja sugestia-zrobisz jak zechcesz.:taktak: |
Cytat:
Takie coś pisze: "The Nero executable file was modified! Maybe your PC is infected by a computer virus! We would recommend to use the latest antivirus software to check your PC. If no viruses are found, please do a full uninstall of Nero, and reinstall from the original Nero CD." Cytat:
1) Pisze ze Nero 7 2) od kumpla mam (kiedyś działało bez zarzutów) ale podkreślę też ze mam swoją oryginalna płytę Nero 6 (bodajże) i też się tak dzieje ja z tą wersją |
1) Wersja NERO.
2) Czy ściągałeś z oficjalnej strony? |
Cytat:
ja sformatowałem komputer i jak zainstalowałem to działa ale jak już wyłączę komputer i włączę to nie działa i wyskakuje taki komunikat:( |
Cytat:
|
Reetou pożycz okulary od andy bo on coś tam wyczytał-może też jaka wersja.
|
A co to jest za wersja 7 "Pomocy"?
|
Wygląda, że nero zostało w jakiś sposób zmodyfikowane: wirus etc.
Odinstaluj go wyczyść NeroClean Tool i zainstaluj ponownie. P.S. Przeczyść też system programem antywirusowym oraz SpyBot'em. |
Napisz dokładnie o co biega-czyli co chcesz zrobić , bo nic tu nie widać!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10. |