![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nero Oficjalne forum poświęcone aplikacjom ze stajni Nero AG |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Problem z Nero do DVD
Witam
Mam następujący problem, po reinstalacji systemu XP Pro + SP2 i zainstalowaniu Nero 6603, Nero Vision Expres 30114 przy próbie nagrania DVD komputer zachowuje się następująco: program pracuje wykonuje co do niego należy (zarówno Nero Burning jak i Recode) do momentu gdy powinien rozpocząć się proces zapisu na płycie, wtedy wysuwa się na sekundę płyta z napędu ładuje się ponownie po czym program definitywnie kończy proces zapisu z komunikatem o niepowodzeniu (próbowałem różne płytki). Czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu przyczyny? Do tej pory kilka razy zdarzało mi się reistalować system, ściągałem kolejne wersje Nero i wszystko działało (ostatni działający pakiet nero 6316 i nve21218). Zrobiłem próbę z Nero 5 którego dostałem dawno temu z nagrywarką i nagrało płytkę OK. Wszystko o czym piszę dotyczy DVD, CD nagrywa OK, zależy mi na działającym Nero Recode dlatego nie chciałbym zostawać przy Nero 5 szczególnie że jak to przy OEMach nie widzi mi drugiej nagrywarki. Pozdrawiam Tomek |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
u mnie w xp home + sp2 jest podobnie. Nerovision 3 wszystko robi ok i wywala sie dopiero na koniec kiedy plytka jest juz w zasadzie wypalona wyswietla komunikat " nie można utworzyc struktury dysku" i klapa, kiedy na plytce sa np 2 filmy dvd komunikat ten pojawia sie juz po wypaleniu pierwszego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2006
![]() |
u mnie podobnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2004
![]() |
Sposobem na obejście tego problemu będzie nagranie w NVE obrazu na twardym dysku, a potem wypalenie go na płycie NBR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
kupćie oryginał wtedy bez problemu zrobicie update i po kłopocie
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |