![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Audio Dział poświęcony programom związanych z audio: - Nero Express (tylko część o audio), Nero Burning ROM (tylko część o audio), Nero SoundTrax, Nero WaveEditor |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.06.2004
![]() |
Problem z wypaleniem DTS Audio CD
Opisalem juz ten problem na forum TwojePC, ale to jest forum specjalistyczne, wiec licze, ze cos podpowiecie. Plytka to Division Bell Floydow. Plik ma rozszerzenie *nrg i po kliknieciu otwiera sie Nero z okienkiem Foreign Image Settings, w ktore trzeba wpisac kilka ustawien. Gdy klikne tylko na OK bez wpisywania ustawien pojawia sie info -The entered block size does not correspond to the image lenght. The block size may be wrong. Do you want to corrrect the value or ignore the problem- Jak dam ignore i wypale plytke to niestety moj player nie chce jej czytac.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czy Tw***243;j player odtwarza DTS ? Bo mo***380;e w tym le***380;y problem, a nie w wypaleniu
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Settings Block size (bytes) Image header size (bytes) Image trailer size (bytes) Nie wiem co tam powpisywac (wielkosc pliku *nrg 704 203 507) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie zrozumia***322;e***347; mnie do ko***324;ca. Co innego obraz *.nrg a co innego DTS. By***263; mo***380;e tamte obrazy p***322;yt (nrg) , kt***243;re nagrywa***322;e***347;, by***322;y obrazami p***322;yt audio w innym formacie, np super audio CD a to jest DTS, tego zazwyczaj stacjonarne odtwarzacze CD nie czytaj***261;
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.07.2006
![]() |
Witam. Mam ten sam problem.Cztery obrazy płyt .nrg i nie mogę ich nagrać.Nero odpowiedział ze nie obsługuje takego formatu i proponuje dorzucic mi jakieś kolejne wtyczki a Alkohol twierdzi ze nie zna takego formatu i chce żebym wszystkie parametry nagrywania ustawił recznie(wielkość sektora,wielkość nagłówka i wielkość stopki). Inne pliki .nrg nagrywam bez problemów. Zmieniałem już rozszerzenia i konwerterowałem obrazy na inne formaty ale bez rezultatu. I co tu zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|