Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dane Forum związane z nagrywaniem danych, za pomocą programów - Nero Burning ROM (tylko część o danych), Nero Express (tylko część o danych), Nero BackItUp, Nero InCD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
06.12.2006, 17:46 | #1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.12.2006
|
Nagrywanie pliku iso na DVD w Nero
Witam!
Mam problem. Chciałbym nagrać plik iso o wadze 3,4GB na DVD a potem dograc jeszcze jakies pierdoły. Właczm nero, a prz przeciaganiu pokazuje mi że nie obsługuje plików iso większych niz 2GB... Troche to bez sensu więc chciałbym zapytać czy problem jest w Nero czy problem jest w pliku/plikach ISO (bo ja wszystkie obrazy przerabiam na iso - moim zdaniem najlepsza forma kompresji)? Z góry dzięki za odpowiedź! pozdrawiam! Ostatnio zmieniany przez salo5 : 06.12.2006 o godz. 17:47 Powód: brak powiadomienia |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
06.12.2006, 18:18 | #2 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
|
kompilacja DVD --> UDF
|
06.12.2006, 19:00 | #3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.12.2006
|
Nie działa.
Mam obraz iso na dysku, i nie moge do wrzucic na DVD. Czy bedzie tak samo działalo, gdy wrzuce inny rodzaj obrazu? W ogóle jest jakas alternatywa dla nero? Bo on zaczyna świrowac jak juz długo jest zainstalowany system. Np. nie chciał mi ostatnio nagrac audio CD i mnie wkurzało, wiec przesiadsłem sie na burn CD do nagrywania audio CD. Interesuje mnie tez jak u Was wyglada praca z nero? Aha! Jeszcze jedno. czy w nero mozna w łatwy sposób zrobić DVD, które jak łoze do stacjonarnego odtwarzacza to bedzie mi odgrywało? Chodzi o to, czy nero ma w sobie wbudowane kodeki i czy np jak wrzuce mu do nagrania plik RMVB, to czy on go automatycznie przekonwertuje do formatu zdolnego do odczytania przez DVD stacjonarne? |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|