![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dane Forum związane z nagrywaniem danych, za pomocą programów - Nero Burning ROM (tylko część o danych), Nero Express (tylko część o danych), Nero BackItUp, Nero InCD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
Nero Zbzikował
Siema!
Mam problem od kilku dni nie umiem nagrac żadnej płyty DVD+R (zadna marka) oraz DVD+RW gdyż po ich włożeniu do napędu program zgłasza niewłasciwy format płyty a mianowicie DVD-ROM 1-nagrywarki mam 2 najnowsze biosy a=LG GSA 4163B bios 1.06 b= NEC ND-4571A LabelFlash DVD-RAM bios 2.0 2-windows xp sp1 athlon 3200 64 bit 2 gb ram etc etc 3-było wsio ok ale windowsa nie moge zainstalować nowego nie mam czasu na to za dużo programów wgrane spr było na innym kompie i działaja obie OK!! Nero przeinstalowane od 6 -7 i ciagle to samo. RW płytki nie kasuje wywala ten sam błąd ale np alkochol lub dvd decrypter rrobia to bez problemu?? Nie wiem co sie poje...o ... thx for help |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
RESPECT DLA CIEBIE DZIA***321;A!!
wow ludzie s***261; niezawodni ![]() |
![]() |
![]() |