![]() |
@Diobeu
Kup Nero 7 i będziesz miał wszystko, co potrzebujesz. Ja wszystko nagrywam poprzez Nero i nie mam żadnych problemów.:spoko: |
Cytat:
Aktualizacje w ramach wersji 7 nie wprowadzają widocznych zmian a jedynie naprawiają błędy. Wyjątkiem jest aktualizacja 7 na 7 Reloaded. Tutaj dodano jakiś dodatkowy soft (zdaje się Nero Mobile i Nero Sipss). |
Pytanie - czy w samym 'silniku' nagrywania w Nero co***347; si***281; zmienia, czy tylko dodaj***261; jakie***347; wodotryski, pierd***243;***322;ki? Bo mi si***281; wydaje, ***380;e raczej to drugie...
|
Cytat:
Co do wodotrysków to takie się również pojawiają... Na przykład do dzisiaj nie rozumiem po co dodano Nero Mobile... |
No to kupiłem. Pierwsze problemy:
Na płycie CD jest wersja 7.0.5.4. Na stronie leży 7.8.5.0. Aktualizacja z poziomu programu wywala błąd: Fatal Error: Installation corrupted - please reinstall NERO! Error-Code: 2 / 10800 / 8000 / 4802 Parameters: 3 / -1 / 10800 See Doc#4536 Czy mam od razu usuwać starocie przy pomocy General CleanTool i instalować nowe? Czy to znaczy, że ściągam sobie ze strony nero wersję trial i rozbudowuję ją do full poprzez mój serial? Diobeu |
Cytat:
Teraz wywal instalację Nero, przeczyść General CleanTools i zainstaluj od nowa najnowszą wersję. Od tego momentu aktualizacje z poziomu programu będą już działać poprawnie. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |