![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Etykiety Dział poświęcony tworzeniu etykiet w Nero CoverDesigner a także technologiom LightScribe I LabelFlash w Nero |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.05.2006
![]() |
Jak efektownie wypalać Labelflashem ?
Witam! Od niedawna jestem właścicielem nagrywarki NEC z Labelflashem. Wypaliłem dopiero jedną etykietę (najwyższa jakością) ale efekt jest co najmniej "nie fajny". Nie wymagam nie wiadomo jakiej jakości, ale chciałbym żeby wypalona etykieta byłą dobrze czytelna. Na mojej pierwszej płytce znalazł się obrazek zeskanowany z oryginalnej płytki DVD - było to wysokiej jakości kolorowe zdjęcie.
Na zakupionej płytce FUJI wygląda to tak - napisy w miarę dobrze widoczne, ale zdjęcie twarzy ludzkiej jakby w negatywie ![]() ![]() Proszę o jakieś wskazówki jak wypalić, żeby było ładnie. Z góry wielkie dzięki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
I dobrze zauwazy***322;e***347; - lepiej wychodz***261; zdj***281;cia "przerobione" na negatyw. I nie przesadzaja ze zdj***281;ciami o du***380;ej ilo***347;ci szczego***322;***243;w - w koncu Labeleflash to tylko 256 odcieni niebieskiego.
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.05.2006
![]() |
Czy dobrze zrozumiałem? Przed wypaleniem zdjęcia lepiej wcześniej "przerobić" je na negatyw? Skoro normalnie wypalone zdjęcie wychodzi jak negatyw na płytce, to zdjęcie w negatywie wypali się jak normalne, tak ?
![]() To by było dobre póki co muszę skoczyć po płytki z LABELFLASHEM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
NIe do ko***324;ca, poprostu zdecydowanie lepiej wychodzi uzycie negatywu.
![]() |
Tagi |
labelflash |
|
|