![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Etykiety Dział poświęcony tworzeniu etykiet w Nero CoverDesigner a także technologiom LightScribe I LabelFlash w Nero |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2005
![]() |
Tworzenie etykiety LightScribe
witam
mam maly problem wlasnie nabylem nagrywarke samsunga sh-s182 z ls ale ne bardzo wiem jak mam zaczac wypalac napis grafike na plycie prosze o rade poziadam nero nero7 ultra edition ale nie widze tam tej tech ls MOZE ZAINSTALOWAC NERO DOSTARCZONE Z NAGRYWARKA dziekuje |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Zainstaluj ten sterownik do LS http://www.lightscribe.com/downloads...ex.aspx?id=810
A dokladnie jaka wersje Nero 7 posiadasz ? No i oczywiscie aby wypalac grafike trzeba miec do tego plyte LS |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2005
![]() |
dziekuje za odp nero jakie posiadam to 7.o.o.o.o
chyba mam juz ten sterownik zassalem jakis programik ale tam moge tylko napisy wypalac teraz zinstalowalem nero dolaczone z nagrywarka ale jakos dalejnie umiem stworzyc tej etykiety ls prosze o pomoc /andy - staraj się używać opcji EDYTUJ/ Ostatnio zmieniany przez andy : 05.08.2007 o godz. 20:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() |
hej
![]() w tym samym temacie ![]() zastosowalem sie do powzszych porad ![]() ![]() wypalarka LG GSA-H54N niejest jednak widziana przez ligntscribe w nero info na liscie programow prezentuje sie light scribe jednak pole "light scribe" w opcjach nagywarki pozostaje bez haczyka tak jakbym mial hardware ktory nie obsluguje ten funkcji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a H54N obs***322;uguje lightscribe?
wydaje mi sie ze tylko H54L ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() |
no tak
![]() sorry zammienilem wypalarki i e tym kompie wyladowala ta zamiast innej ![]() problem zniknol ![]() ![]() dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|