![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Narzędzia Programy narzędziowe w pakiecie Nero 7 Premium: Nero InfoTool, Nero CD/DVD-Speed, Nero ImageDrive, Nero DriveSpeed, Nero BurningRights, Nero ProductSetup, Nero StartSmart, Nero Scout oraz Nero MediaHome |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.12.2009
![]() |
Nero Essentials 7. Problem z nagrywaniem filmu na DVD Video.
Witam !
Przed świętami kupiłem przez allegro w/w wersję pakietu Nero. Wg zapewnień sprzedawcy to pełna wersja dodawana do nagrywarek LG. Pakiet ma współpracować jednak z wszystkimi nagrywarkami. Zgadza się współpracuje, wspomniał, że można zarejestrować go. To też zrobiłem, chciałem zalegalizować pakiet. Po instalacji stworzyłem kilka dysków DVD Video z pamiątkowymi filmami z imienin. W święta nakręciłem ponownie film i chciałem go zapisać na płycie jako DVD Video i...wyskoczył mi komunikat, że skończyła mi się 30 dniowa licencja na wtyczkę DVD Multichannel. Myślałem, że gościa rozniosę. Pytałem się, czy w 100% procetach to PEŁNA wersja Nero z WSZYSTKIMI dodatkami, oczywiście odpowiedź brzmiała, że tak...Nie będę już za te 15pln kłócił się z gościem na temat tej wtyczki, chcę dać ten film rodzinie i nie mam jak zrobić filmu... Co można poradzić? Nie zamierzam kupować Nero za 300pln, żeby nagrywać filmy. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chłopie pomyśl trochę.
Faktycznie myślałeś, że kupujesz pełną wersję nero za 15 zeta? I że będzie ona u ciebie legalna? I tak przepłaciłeś za program dodawany, praktycznie, bezpłatnie do nagrywarek LG, a koleś jedzie zapewne na pełnym piracie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już raz kupiłeś 'legala' nero. Bo do pełnej wersji to musisz dopłacić co najmniej 100zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.12.2009
![]() |
Źle mnie zrozumiełeś za "TO" z linka muszę zapłacić 120pln, dodam 50pln i mam w Media Nero BOXa.
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
z czym pić whisky ??? jakiś przepis?? | Ufil123 | Off topic | 193 | 19.02.2014 19:36 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
Problem z nagraniem plików z dysku twardego na płytę dvd | WODZU1972 | DVD-Video | 13 | 08.03.2009 18:45 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |