![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Narzędzia Programy narzędziowe w pakiecie Nero 7 Premium: Nero InfoTool, Nero CD/DVD-Speed, Nero ImageDrive, Nero DriveSpeed, Nero BurningRights, Nero ProductSetup, Nero StartSmart, Nero Scout oraz Nero MediaHome |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#7 | ||
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Faktem, ze toast jest ustawiony na 4x. Cytat:
Tu chodzi o montowanie sie elektroniki w systemie. Przeciez najpierw montuje sie elektronika, a dopiero pozniej nagrywarka/HDD. Wiec nie chip i nagrywarka, a chip MoBo i elektronika kieszeni. (HiSpeedy montowaly sie raz, drugie podlaczenia, na ogol to byla kleska pod Stalingradem) Co do LG, awaryjnosc LG to przeszlosc, a w ciagu tygodnia, w razie czego, wymienia na nowa. A do Pioneera nikt i nic nie jest w stanie mnie przekonac. Samsung i LiteOne to dla mnie ciekawostki a nie dobre napedy ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
![]() |
![]() |
|
|