Powrót   Forum CDRinfo.pl > > >

Narzędzia Programy narzędziowe w pakiecie Nero 7 Premium: Nero InfoTool, Nero CD/DVD-Speed, Nero ImageDrive, Nero DriveSpeed, Nero BurningRights, Nero ProductSetup, Nero StartSmart, Nero Scout oraz Nero MediaHome



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.04.2006, 20:27   #1
kidler
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 20.04.2006
Posty: 3
kidler w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question problem z nero - powraca do nero start smart

Witam. Mam nero 7.0.8.2. Uruchamiam nero StartSmart. Klikam Utwórz dysk DVD z danymi. Znika okienko i z powrotem pojawia się nero start smart. Proszę o pomoc
kidler jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.04.2006, 09:12   #2
BD
Team Member
CDRinfo VIP
 
Data rejestracji: 15.07.2002
Posty: 2,212
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Proponuję abyś odinstalował Nero 7 za pomocą Nero General Cleaner a następnie zainstalował ponownie. To powinno rozwiązać Twój problem.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.04.2006, 19:46   #3
kidler
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 20.04.2006
Posty: 3
kidler w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Proponuję abyś odinstalował Nero 7 za pomocą Nero General Cleaner a następnie zainstalował ponownie. To powinno rozwiązać Twój problem.
niestety, nie pomogło
kidler jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.04.2006, 10:45   #4
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 33,667
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question

A co się dzieje, jak klikniesz bezpośrednio na NBR, jak na screenie?
P.S. to wprawdzie Start Smart od szóstki, ale przypuszczam, że w 7 jest podobny...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
problem z nero - powraca do nero start smart-schowek02.jpg  
__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.05.2006, 18:57   #5
kidler
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 20.04.2006
Posty: 3
kidler w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Znika okienko i z powrotem pojawia się nero start smart

posiadam najnowszą wersje nero 7.2.0.3b

a Nero General Cleaner nie ma do nera 7

Ostatnio zmieniany przez kidler : 02.05.2006 o godz. 19:00
kidler jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.05.2006, 19:06   #6
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 33,667
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez kidler
[...]
a Nero General Cleaner nie ma do nera 7
Jak nie ma, jak jest.
http://forum.cdrinfo.pl/nero/65009-p...b-premium.html
__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2007, 20:01   #7
ignotus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 10.02.2007
Posty: 1
ignotus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
podobny problem

Witam
Zainstalowałem pakiet nero dostarczony z nagrywarką oem LiteOn LH-18A1H (zawiera m.in. nero express 6.6).
Próba zainicjowania w smart start jakiejkolwiek akcji skutkującej uruchomieniem nero express kończy się pojawieniem okienka nero express na sekundę i powrót okienka smart start.
Nagrywarka jest widoczna w systemie, poprawnie wykonuje light scribe, działają pozostałe aplikacje za wyjątkiem nero express.
Dotychczas używałem wcześniejszej wersji nero która przed instalacją została usunięta.
Odinstalowywanie za pomocą general clean'a nie rozwiązuje problemu.
Proszę o sugestie nt. możliwości rozwiązania tego problemu.
ignotus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2008, 18:04   #8
donadolfo
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 02.03.2008
Posty: 1
donadolfo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam problem z nagraniem płytki dvd z danymi tak by latała w dvd
donadolfo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2008, 20:03   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika ed hunter
 
Data rejestracji: 30.11.2004
Lokalizacja: Wałszawa
Posty: 38,945
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez donadolfo Podgląd Wiadomości
mam problem z nagraniem płytki dvd z danymi tak by latała w dvd
bo aby płytka latała w dvd musi być rozwiercona dziurka
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2008, 20:24   #10
andy
logged out
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Lokalizacja: /home
Posty: 12,517
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
mam problem z nagraniem płytki dvd z danymi tak by latała w dvd
Niestety ale wróżka pojechała na wakacje razem ze swoja szklaną kulą i nie jesteśmy w stanie Ci pomóc dopóki nie udzielisz szczegółowych informacji co do problemu.
__________________
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.03.2008, 10:40   #11
pburman
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.03.2008
Posty: 1
pburman w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam taki sam problem. Wystąpił po zainstalowaniu Nero BurningRights.
pburman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.