![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zdjęcia i wideo Dział poświęcony programom do obróbki wideo i zdjęć: Nero Vision Express, Nero Recode, Nero PhotoSnap, Nero PhotoSnap Viewer, Nero PhotoShow, NeroDigital |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.06.2009
![]() |
nero vision 6 - problem z podglądem
witam
otóż mam nero 9 box a w nim nero vision bodajże 6xxx podczas tworzenia filmu z menu 3D klikam na wstępny rendering a tam w okienkach zamiast miniatur filmików są napisy "image not found" w starszej wersji nero nie miałem takich problemów o co tu chodzi? czy film po wypaleniu będzie OK czy nie będzie tych obrazków w menu? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
nero vision 6.4.9.0
Widocznie brak ci zainstalowanych pack ?
http://www.nero.com/enu/menu-templates-pack-3.html sprawdzalem i wszystko dziala jak powinno , przeinstaluj vision plus pack i sprawdz wtedy
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.06.2009
![]() |
człowieku - jesteś wielki
dzięki - ogólnie pomogło (chyba) piszę "chyba" gdyż podczas wstępnego renderingu nie ma już tych napisów "image not found" - są właściwe animacje jednak obok nich pojawiają się dziwne ramki i tło lekko drży. Nie wiem czy to tylko podgląd czy taki będzie efekt menu - na razie nie mam czasu zapuścić aby sprawdzić, więc robię inne menu bo młodzi czekają na filmy z wesela. Odpisz czy podczas renderingu mogą być takie dziwne podglądy już wszystko gra zaktualizowałem dodatkowo nero do wersji 9.4 - coś tam jest piknie dzięki jeszcze raz PS - są tu jakieś punkty reputacji? Ostatnio zmieniany przez Askalon666 : 30.06.2009 o godz. 21:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nero VISION 5 - problem z mpg | DJ | Zdjęcia i wideo | 1 | 13.04.2008 23:34 |
Problem z napisami w Nero vision 4 | ewela | Zdjęcia i wideo | 3 | 18.11.2006 22:56 |
Problem z Nero Vision 4 | emekk | Zdjęcia i wideo | 7 | 03.04.2006 20:18 |
Problem z Nero Vision 4 | emekk | Nero | 1 | 03.04.2006 00:35 |
Problem w Nero Vision Express...wina nagrywarki czy programu !! | Genesis | DVD-Video | 1 | 12.03.2005 23:36 |