Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zdjęcia i wideo Dział poświęcony programom do obróbki wideo i zdjęć: Nero Vision Express, Nero Recode, Nero PhotoSnap, Nero PhotoSnap Viewer, Nero PhotoShow, NeroDigital |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
04.02.2010, 12:19 | #1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.02.2010
|
Nero Vision
2 lata temu nabyłem nagrywarkę Sony z HDD 250 GB w celu przenoszenia ulubionych audycji TV na płyty DVD.
Zapisaną audycję obrabiam na HDD nagrywarki (wycinam potrzebne fragmenty) i za pomocą nośnika DVD+RW przenoszę na dysk twardy komputera. Do tej pory pracowałem na Nero 7 i wszystko grało. Niedawno telewizja przeszła na emisję programu kodowanego kodekiem mpeg4 i zaczęły się problemy. Obraz zrobił się pływający (zniekształcenie obrazu - pionowe pasy). Zakupiłem Nero 9 reloaded. Niby problem się rozwiązał, bo obraz jest czysty. Występuje natomiast problem z przenoszeniem materiału. Funkcja w Nero Vision - Utwórz film, za pomocą której do tej pory kopiowałem materiał w nowej wersji programu wczytuje tylko część materiału (czasem jest to 8 minut, czasem 22, natomiast nigdy nie zdarza się żeby przeniosła całość). Może ktoś wie dlaczego tak się dzieje? |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
Podobne dyskusje | ||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z funkcją ruchomego menu w Nero Vision 5 | WODZU1972 | Zdjęcia i wideo | 0 | 14.06.2008 17:17 |
Problem z napisami w Nero vision 4 | ewela | Zdjęcia i wideo | 3 | 18.11.2006 23:56 |
Nero Vision - strata jakości podczas tworzenia filmu | Robert.H | Zdjęcia i wideo | 10 | 17.10.2006 19:17 |
Ludzie czy stać was tylko na takie odpowiedzi !!!!Mam problem z nero vision | blu5 | Nero | 2 | 17.04.2006 20:36 |
Menu w Nero Vision Express 3 i TMPGEnc DVD Author | luciow | DVD-Video | 2 | 26.01.2005 11:08 |