Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Publikacje związane z Nero Książki, artykuły oraz inne materiały związane z aplikacjami Nero |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
07.11.2007, 15:43 | #1 | |
Team Member
Zlotowicz
Data rejestracji: 18.10.2002
|
[ARTYKUŁ] Nero 8 - rzut okiem
Artykuł Nero 8 - rzut okiem
Cytat:
|
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
28.11.2007, 10:20 | #2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.11.2007
|
problem z Nero
Mam problem po stworzeniu filmu w Nero Vision i odtwarzaniu na Stacjonarnym obraz drży i skacze, ale dopiero po kilku minutach. Dodatkowo jest przesunięty dźwięk. Czy wiecie może jaka jest przyczyna ?
Pozdrawiam |
28.11.2007, 10:33 | #3 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
|
Cytat:
Jestem zwolennikiem tej drugiej opcji: -to jest przerost formy nad trescia, powiem wiecej - to jest przerost wszystkiego nad programem do nagrywania! Bo gdyby Nero byl zbudowany modulowo - potrzebuje czegos - dokladam - tak, zlego slowa bym nie powiedzial. Ale montowac kombajn prawie 600mb (wersja full pro) To lekka przesada - tym bardziej, ze nie pracuje wcale szybko i sprawnie. Wiem, wiem - nie musze montowac jak nie chce - ale mowie o idei budowy modulowej, a nie o wyborze instalacji.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|