![]() |
Jestem za. A może zrobić kilka zlotów w danych regionach, a najlepiej na śląsku :D
|
mi to az takiej wielkiej roznicy nie robi,
jak siedze w pociagu, to nie istotne jest czy jade 6, czy 8 godzin Byle nie kolidowalo z planem zajec (zaraz ide na inauguracje roku i sie wszyskiego dowiem :) ) moze polnocna polska tym razem? :) 3-miasto? :P |
Pomysl bardzo fajny tylko troszke daleko , moze by tak gdzies w srodkowej czesci polski ?
|
lipton
|
Pewnie miejsce znow zachodnia polska wielkopolska..... No ale trza robic tam gdzie wiekszosc wiary jest...W rachube sobota mysle by najlepiej wchodzila
|
popieram pomysl... cos sie obijalo tu i owdzie o wakacyjnym zlocie,
ale jak widac nic z tego nie wyszlo POPIERAM! |
Czy ktos myslal o nowym zlocie?
|
Cytat:
może next time pozdro |
W zależności ile będzie osób z południa polski, jeśli kilka to mogą się zabrać z nami z Łodzi.
|
Cytat:
dla mnie to prawie drugi koniec Polski:) |
bgn chyba zostane z Toba w naszych rejonach :)
jednak ilawa (bo taka lokalizacja podana jest w drugim poscie) to jednak troche za daleko a z tym komunikatem to w razie w zostaw przed dziekanatem wydzialu chemicznego - jest tam taka nowa tablica ogloszen :) jakby co to tawerna o rzut beretem to chociaz duchowo bedziemy z reszta na zlocie :) |
Moderujący - nie bójcie się - nikt Was nie zabije
Bo na kim moglibyśmy potem wieszać psy? Trzebaby znaleźć nowego wroga A tak - stary jest już znany ;) :) :-D 8) |
Cytat:
czzy ja wiem, na piesci to moze nie bo technika sie rozwinela, ale jakims paralizatorem w celu odwrocenia spinu orbit szarej masy 9 czytaj mozgu), to moze.Chociaz tak daleko to nie jezde-wystarczy mi moj Dolny Slask - wal zatem Batusiu smialo, ja poczekam na Majoneza, w koncu mode zalatwic na Politechnice komunikat - "Majonez zglosi sie pilnie przy sluzie szczytnickie" i po zawodach:) :) |
Cytat:
Hehe:-D |
Cytat:
|
Cytat:
bo poleci z placzem do mamusi i po co mi to ... sam rozumiesz ... |
no i masz... następny "spłoszony" ;)
A było usuwać posty, a chciało się być moderującym ? :-D :-D :-D |
Cytat:
oczywiscie z nadzieja, ze nikt nie bedzie ze mna dyskutowal na piesci :) |
Oczywiście.
Kulturalne usery nikogo nie biją tylko... dyskutują ;) Albo prowadzą negocjajcje ;) PS. Nie przesułają też cracków i seriali, nie naruszają netykiety, regulaminu, nie klną, nie krzyczą, nie noszą brązowych butów, nie plują, nie trzymają rąk w kieszeni, mało palą, piją umiarkowanie, nie narkotyzują... się, nie boją się niczego... ;) mógłbym tak dalej - ale przecież każdy z nas jest... kulturalny user, więc wszyscy to wiedzą :-D :-D :-D :-D :-D |
jak można bić majoneza taki pożądny moderator, normalnie ze świecą szukać :'( :* :o
|
Cytat:
Olej to Moderujący ;) |
heh lepiej nie
zreszta tym problemem dosc mocno sam sie zajmowaalem i wiem co zrobic zeby go nie bylo tyle ze wiesz jak to w kafejce im wiedzej kombinujesz tym mniej czasu na surfowanie :) |
Witam !
Do kolegów z Łodzi i okolic mamy nowego forumowicza z naszego regionu ! >>>>>>>>> chodzi mi o forumowicza a xywie SLAN (r)<<<<<<<<<<< |
Cytat:
|
qwa napisalem siie jak glupi ale zapomnialem ze sieedze w kafejce i mnie rozlaczylo a moj post szlag trafil
wiec w skrocie wracam okolo 27 wrzesnia zobacze co i jak na zlot raczej tak ale czy nikt mnie nie pobije :)))) trzym sie cieplo koniec skrotu |
a ja mam widok na McDonalda :(
|
Cytat:
to teraz juz nawet wiesz w ktorych rejonach :) |
3. Jeśli chodzi o sponsora to może jakiś browar?
4. A może na sponsora poprośmy Macrovision, albo Sony? Eeeee, żartowałem :-D |
1. Nie 34 a 35 - Laseru :) a to zależy od terminu
2. Ze świni można zrezygnować na rzecz drobiu (z rożna itd) bo lepiej się komponuje z browcem. ;) Świnia jak wiadomo wymaga odtłuszczania wysokoprocentowego. |
Cytat:
|
Cytat:
dzięki takim osobom, jak ty, ten zlot może jeszcze wypalić! |
Witam !
No dobra jesli nikt nie oszukiwał:) to mamy 34 ludu ... PS: Mam nadzieję ze parking dla rowerów gdzies tam jest ! |
A ja na Ursynowie.
|
jaki ten świat mały ja też mieszkam na bemowie :-D
|
BAAAAARDZO sie ciesze - jestem z Bemowa - a kontakt to lepiej na maila - sidtherat@poczta.onet.pl bo privy zdaza mi sie wywalic bez czytania ;)
|
Cytat:
|
jacob & oldgringo - pasuje mi kazdy termin po 18 wrzesnia do 1 pazdziernika a potem weekendy (nie mam lekkich studiow...) a jestem z Wawy - i jesli zapewnicie mi transport kolowy (ukradli mi samochod :() to pojade chocby do Lagiewnik...
popieram zlot calym sercem! |
Cytat:
|
A jechał by może ktoś z Torunia lub okolic ?
|
Ja też trzy z warszawy i okolic już się deklarowałem ale dla przypomnienia.
|
Ja mogę zabrać ze sobą trzy osoby z Warszawy i okolic.Jak są chętni to dajcie znać.
|
Spotknie towarzyskie - dla mnie odpada!
Zlot - ze wszystkimi szykanami - tak, jestem chetny. Jestem w stanie dostosowac sie (w realnych granicach) do czasu i terenu spotkania! |
Cytat:
już nie wiem, jak mam pisać... Bas pewnie też ma problemy... nam NIE CHODZI O ZORGANIZOWANIE SPOTKANIA PIĘCIU KOLESI Z FORUM CDRINFO PRZY KUFELKU PIWA!!! chcieliśmy zorganizować zlot z prawdziwego zdarzenia. taki z plakatami, reklamą, nagłośnieniem w mediach, gośćmi i możliwymi sponsorami... nie wiem, czy źle piszemy, czy po prostu nie chcenie nas zrozumieć. może wyślijcie mnie lub Basowi, jak można się z Wami kontaktować na maila (Misiek, Majonez, Zbieg, Bartek, Sobal). proszę |
Cytat:
BTW jak chodzi o te lagiewniki krakowskie to moge wpasc na godzine moze dwie :) |
Cytat:
Miło by było gdyby MISIEK4 raczył odpowiedzieć na mojego maila i na maila Mapsajma. Czy jest jakiś kontakt z Majonezem? |
Majonez będzie dwudziestego któregoś (chyba).
Ja się mogę wypowiedzieć za siebie: podajcie datę a pomyślę, natomiast za serwis musi się wypowiedzieć wszechwładny czyli MISIEK4. Pozdrawiam |
No coż nie ma problemiku się stawić, a z jakim sprzętem mam przyjechać (browce obowiązkowo).
|
majonez chyba jeszcze nie bo sie jeszcze nie odezwał
|
słuchajcie, w tej chwili jest 26 osób w ankiecie. to troszkę mało...
co z wami?! a co do administratorów... hmmm... może tak byście chociaż się zainteresowali tym, co chcemy zrobić. bylibyśmy wdzięczni. czy Majonez to już wrócił? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zaraz ,zaraz ja będę napewno.Nie ma dla mnie znaczenia miejsce.Ważne ,żeby zlot odbył się w sobotę lub niedzielę.
|
W ankeicie wzięło udział 21 osób jak dotąd, żeby to miało sens musimy mieć gwarancje, że przyjedzie conajmniej 30 osób, troche jeździliśmy i sprawdzalismy możliwości, jeszcze jutro troche pojeździmy.
1. Chcemy, żeby ktoś z cdrinfo nas poparł i wogole sie wypowiedzial co o tym sadzi, czy ktos wpadnie, czy bedzie to oficjalny zjazd cdrinfo, czy mozemy liczyc na jakies bannery, czy wolno nam uzywac logo???? 2. Jakie koszta takiej imprezy jesteście wstanie zaakceptowac... Niedługo pojawi sie ankieta( za jakies 2 dni) |
Cytat:
Ja się nie zastanawiam nad przyjazdem. Zgłaszam się, ale to zależy od czasu i miejsca, a przede wszystkim od tego, czy zlot w ogóle zostanie zorganizowany.8) |
Cytat:
Chyba bedzie wiecej osob??? |
Cytat:
No Panowie jeśli to wypali to bedę najmłodszym forumowiczem na Naszym zlocie w malowniczo położonych Łagiewnikach pod Łodzią ... Rozumię że na liste wpisani są Bas, Mapsajm, TVC , Weron i JA natomiast oldgringo, zip się zastanawiaja ... :) |
Cytat:
Jakby co to jakos sie skumamy. Pozdrawiam. |
Spoko dzisiaj będę się widział z Mapsjamem, pociesz się ja za godzine musze być w Piotrkowie a najchętniej podyskutowałbym jeszcze z poduszką.
|
Cytat:
Bas bardzo Cię przepraszam ale jestem dobity tym ze za 55 minut muszę się stawić w liceum / 3 klasa / i za cholerę mi się tam nie śpieszy ... |
Cytat:
|
Weron ja bede jechal z okolic trojmiasta wiec juz jest nas dwoch :) tylko ustalcie termin, ja siem dostosuje, wkoncu trzega byc elastycznym:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Zip z czego się tak cieszysz ?wyczytałem w twoim profilu że się urodziłeś January 20, 1987 a więc ciebie to też dotyczy ;p |
Cytat:
co do terminu, to wcześniej padały tezy, że zlot się nie uda, bo zbyt wiele osób powyjerzdżało na urlopy!!! sam jestem studentem i mam zamiar do połowy września wszystko pozaliczać... dlatego właśnie wybraliśmy taki termin: a) szkółkarze wrócą z wakacji b) studenci będą po sesji c) nauczyciele chętnie się wyrwą od nowopoznanych pociech d) reszta, jak to reszta... |
Trzeba było organizować zlot wcześniej, gdy większość ludzi miała wakacje & urlopy. Teraz dla wielu z nas wolne się skończyło, więc nie wszyscy się stawią na organizowanym zlocie. Ja pewnie będę, ale to zależy od czasu, miejsca i od tego, czy mi mama pozwoli upić się z Wami pifkiem na tym zlocie;) .
PS. Współczuję wszystkim uczniom, studentom i nauczycielom. Jutro zaczyna się Wasz horror. Buahahahaha!:'( :'( |
Zaraz ,zaraz panowie!Piszecie coś o privach z godziną i miejscem.Może by tak publicznie o tych datach ,co?
|
Przyjade jesli jeszcze ktos bedzie jechal z okolic trojmiasta.
Miejsce nie jest tak istotne. Wazne zeby jeszcze ktos jechal bo samemu to nie bedzie mi sie chcialo. |
przypomniałem sobie, że nie przypominam sobie postu o uznawalności moderatorów za forumowiczów. mogły z tego wyniknąć pewne nieprawidłowości, lub ktoś mógł poczuć się urażony...
zatem zapraszamy na zlot wszystkich forómowiczów... i moderatorów też zapraszamy, oczywiście:) |
Cytat:
ODP na privie. A jeśli chodzi o dzień to chyba sobota ale nie wiem jak mi plan ułoża ! PS: Jeśli chodzi o mnie to najlepiej pasują mi wszystkie dni oprócz wtorku i piątku / wt i piątek o 20 mam ANG / ale dałoby się to ominąć ! |
Cytat:
sława! |
Dobrze ,że ktoś wrócił do tego tematu ,może po wakacjach się uda.Ja będę na pewno.I nareszcie ankieta z prawdziwego zdarzenia.
|
Witam !
mapsajm ciągniesz nasz wątek z wakacji !?:-D |
hej, ludzie!!! ja wiem, że nie da się zrobić doskonałej ankiety, ale nie przesadzajcie - ta jest niemal równa ideałowi, więc może łaskawie wzięlibyście udział!
|
Re: zlot forumowiczów
Cytat:
|
zlot forumowiczów
UWAGA!!! UWAGA!!!
NIENIEJSZYM ANKIETĘ DOTYCZĄCĄ NASZEGO ZLOTU UWAŻAM ZA OTWARTĄ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30. |