![]() |
Do obecnie pytających i wszystkich pytających w przyszłości
Ilość załączników: 1
Załącznik 60368 ************************************************** **** Do obecnie pytających i wszystkich pytających w przyszłości: NIE MA MOŻLIWOŚCI ODCZYTANIA HASŁA SKRZYNKI POCZTOWEJ INNĄ DROGĄ NIŻ METODA ODZYSKIWANIA/PRZYPOMINANIA HASŁA - napisz do administratorów serwisu w którym masz pocztę i postępuj zgodnie z ich radami. ************************************************** **** --- Od tej pory chyba będę to wklejał na każdej nowej stronie... |
HASLO NA ONET
WITAM CZY MOGL BYS MI POMUC Z ODZYSKANIEM HASLA NA POCZTE ONET
|
Program do odczytywania hasełka do poczty
Jeśli możesz podrzuć proszę ten programik. Dawno nie korzystałem z pewnej poczty i uciekło mi hasło.:)
|
j/w, albo spytaj się o opcje adminów serwisu w którym masz email (pewnie będą chcieli skan dowodu etc) :P
|
hej
mam problem. Nie moge sie zalogować ani na poczte ani na fb, dlatego zwracam sie do was z pytaniem jak moge odzyskać konta?? bardzo prosze o pomoc. |
Cytat:
które logowały się do konta (powołują się na trochę szmacianą ochronę danych osobowych), możesz udać się na policję i pod obawami stalkingu zgłoś sprawę, oni mają zgodnie z prawem możliwość wystąpienia o logi z tych kont, po IP dojdziecie do dostawcy netu, a dostawca netu na życzenie policji dojdzie do końcowej osoby. Stalking jest od niedawna karalny, więc zgłaszając obawę muszą się tym zająć. Warto zaznaczyć, że poprzez Twojego emaila osoba ta może sobie "odzyskać" hasła do innych serwisów. Więc ja bym się póki co nie bawił w emaile do adminów, tylko poszedł pogadać na posterunek, co z tym zrobić. |
Nie zakładamy niepotrzebnie tematu, jeśli taki już wcześniej był.
Proponuję więc przeczytać, co tu ludzie już napisali i wyciągnąć wnioski. A na przyszłość zalecam włączać myślenie, albo go nie wyłączać - to zależy który ze stanów jest domyślnym stanem funkcjonowania. |
hasło
Witam forumowiczów! Chciałbym was prosić o pomoc. Otóż wczoraj ktoś mi sie włamał na emaila i facebooka i zmienił mi hasło. nie wiem jak je odzyskać. pytania i odpowiedzi do emaila nie pamiętam. Proszę was bardzo o pomoc, na poczcie mam ważne informacje. Z góry dzięki
|
Cytat:
Z bankiem nie ma najmniejszego problemu - przejdź się z dowodem osobistym do najbliższego oddziału i podaj nowy adres mailowy. Ewentualnie zmień go ręcznie przez internet. |
Nie ma problemu.
Podaj: - jaki to bank - identyfikator użytkownika banku - hasło dostępu do banku |
stracilem haslo email pomocy
Witam, mam wielki porblem kilka lat temu zalozylem sobie email lecz zapomnialem haslo do konta a z podpowiedzi nie pamietam bo bylo tych emaili kilka a chodzi o to ze na ten mam konto w banku zarejeestrowane i musze odzysklac go prosze o pomoc
|
Nie to, że nikt nie chce ci pomóc. Po prostu nie da się. Polecałbym przeczytać cały temat, znajdziesz w nim jeden sposób na odzyskanie, ale to jedyna deska ratunku. Nikt nie będzie się powtarzać. Dodam tylko, że będziesz musiała udowodnić, że jesteś prawdziwą właścicielką konta. Nie chce się czytać? To szukaj pomocy gdzie indziej.
Druga sprawa, przeczytaj swojego poprzedniego posta. To jest bełkot. Nie umiesz pisać poprawnie to i użytkownicy nie będą się wysilać, żeby odpowiadać. |
no dzieki za pomoc,nie podrecznikow nie mam ale mam inne wazne rzeczy typu zdiecia z przed kilku lat itp.ale skoro dla wszystkich to taki wielki problem pomoc to trudno,siedzicie na forum ale jak naprawde czlowiek potzrebuje pomocy to nigdy jej tu nie uzyska.spoko bede dalej probowac sobie przypomniec.dzieki:(
|
Cytat:
|
A mówią, że myślenie nie boli :sciana:
|
A co tam masz ważnego? Podręczniki do języka polskiego? :P
|
prosze mi pomoc odzyskac moje haslo albo hasla bo juz sie zama poglubilam,na maila nie moge wejsc bo mi ciagle wyswietla ze zle haslo,mialam je zapisane ale puzniej oczyszczalam komputer i nie mam nic.pozatym chce odtworzyc mojego maila z przed kilku lat,probowalam zresetowac ale ja nie pamietam tez jaka odpowiedz dalam na pytanie typu pierwsze zwierze itp,bo zawsze cos tam na szybko wymyslam.wchodzilam na rozne strony zeby odworzyc wszystkie hasla bo to tylko ja korzystam z mojego kompa i nic,mam chyba z trzy maile z ktorych nie kozystam bo nie pamietam hasla i jeszcze jakies tam inne stronki gdzie tez ich nie moge otworzyc bo wysyla mi link na maila tego starego.prosze mi pomoc.
|
Cytat:
Jeżeli ktoś w realu napisze na np. swoim budynku że jesteś ci**a, to po zgłoszeniu sprawy na policje napis znika. Zresztą pierwsza zasada internetu mówi, że informacja raz w nim umieszczona nigdy nie znika. W dużej mierze to prawda. Wystarczy zobaczyć jak długo kompromitujące informacje potrafią krążyć i to nawet jak osoba je wrzucająca nie wyraża na to zgody ;) |
Cytat:
Cytat:
U mnie się poczta sprawdza co kwadrans sama przez POP, TB sobie w tray'u siedzi, a komp sobie działa średnio od 13 do 23. |
To zmień dostawcę prądu - ja dostaję na papierze, bo takie potrzebuję. Nie będę drukował, jeśli nie muszę - a nie muszę póki co.
Ano właśnie - życzę miłych pogawędek z Vattenfallem jeśli na tą skrzynkę będziesz się logował 2 razy w roku :rotfl: |
Cytat:
Cytat:
Jak się nie postarasz sam o skasowanie to samo nie zniknie. Mało to osób kwiczy, że za szczeniaka podpisywali się z imienia i nazwiska na grupach dyskusyjnych wypisując jakieś swoje racje z okresu buntu, a teraz jest to obciachem ? Nie zainterweniujesz to nie zniknie. Gdyby to forum działało na temporalnej bazie danych, to mógłbym ustalić czas ważności mojego posta. |
No dobra Patrix, ja rozumiem Twoje teorie, a nawet się z nimi zgadzam. Tak powinno być.
Obostrzenia o których tu mowa pochodzą (na onecie, na innych pewnie też) sprzed iluś tam lat, gdy posiadanie odpowiedniej przestrzeni dyskowej na serwerach było jakimś tam problemem i kosztem. Sam się dziwię, że nie zmienili tego do dziś - może służy to utrzymaniu porządku. Kto nie używa, to mu niepotrzebne i likwidujemy. Patrząc na to z drugiej strony jest jak pisałem wyżej. Poza tym trochę nie bardzo można porównywać fizyczny adres w realu z Twoim kontem internetowym. Można się spierać, ale jest to co najmniej naciągane. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wymagajmy od darmowych/bezpłatnych usług niewiadomo czego. Pamiętam jak jakiś czas temu po przejęciu przez Jabbim serwera Jabster ludzie zaczynali krzyczeć, płakać, że jak to? Ale gdyby nie to to serwer Jabster by nie istniał bo nie było alternatywy. Potem gdy admin Jabstera się wypiął na swoich użytkowników mieli pretensje do administracji Jabbima, że wycięli kilka usług(min. archiwizacje rozmów na serwerze, która mieli darmową w przeciwieństwie do Jabstera). Nie potrafili zrozumieć, że za serwery ktoś musi płacić, że prąd, łącza, administracja nie jest za free. Podstawowa komunikacja XMPP była jest i pozostanie za darmo ale oni dalej swoje, bo im ktoś (darmowa wersja) zabrał archiwizacje rozmów mimo, że nigdy nie było powiedziane, że to będzie darmowe na stałe... Polaczki chcą mieć wszystko za darmo w super jakości i ofercie. |
Cytat:
Cytat:
pod swoim domem dwie dziury w ścianie po kołkach od skrzynki, bo nie miał kto poczty odbierać, więc ją zezłomowali ze wszystkimi listami w niej znajdującymi się ? Chodzi mi o ideę. Internet to Internet, do szczęścia nie jest potrzebny, jak ktoś maila sprawdza jak mu się przypomni to też człowiek. Przykładowo, do ICQ nie logowałem się przez jakieś 5 lat, znalazłem w notesie wpis i ku mojemu zdziwieniu ten fajny numer nadal jest mój - i tak powinno być ! Mnie nie obchodzi, że znaki się w alfabecie kończą, aby nowy login wymyślić. :) Internet sam w sobie ma problem z temporalnością informacji, pod tym względem źle go zaprojektowano. Gmail ma okres ważności 9 miesięcy, to już jest bardziej do zaakceptowania, logowanie minimum 2x na rok. |
Cytat:
|
A po co mi znać Twój adres skrzynki, jakikolwiek nowy/stary, jeśli Ty przez kilka m-cy się nie logujesz i nie odbierasz wiadomości? :P
Dobra, kończmy to offtopikowanie :) |
Cytat:
Po co mi w takim razie książka adresowa na niej skoro ta przepadnie ? Czy w miejscu zamieszkania (adres) jak co 3 miesiące nie wyślesz kartki pocztą to skasują Ci ulicę Goździkową 26 ? :P Trzeba wybierać takie serwisy, gdzie konto nie przepada, bo inaczej mija się to z celem. Onet szerokim łukiem omijać. No ale to kwestia gustu. |
Jeśli nie potrzebujesz internetu przez tak długi czas, to niepotrzebna ci żadna skrzynka, albo zakładasz nową w razie nagłej potrzeby.
Sam mam na onecie od 11 lat i chodzi bezbłędnie, z tych które mam jest najlepsza. No ale to kwestia gustu :) |
grzeniu, po nic mi ta skrzynka - na szczęście nie mam na onecie, nie wytrzymasz 90 dni bez internetu ? :)
|
Durne, nie durne....
Po co ci skrzynka, do której nie widzisz potrzeby logowania się przez 90 dni? Dopiero po 90 dniach, a w rzeczywistości pewnie po jeszcze dłuższym czasie usuwają konto. |
Durne jak cholera, jak jadę na wakacje to się nie loguję nawet 60 dni. Onet sux ! :)
|
:sciana:
Regulamin. Cytat:
|
Cytat:
|
Skontaktuj się z administracją Onetu, najlepiej przez formularz dostępny na stronie.
|
Zablokowany email
Witam i cześć.
Od paru miesięcy nie wchodziłem na email: onet pl No i nie mogę się w ogolę zalogować, sekretne pytanie tak jakby nie działało lub ktoś je zmienił, hasło do jednej z gier też zostało zmienione, ten email był z nim powiązany. 99% że zostało one hacknięte, no i teraz jak odzyskać hasło? ( Do email ) Proszę o pomoc : | |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tylko nie mail, bo to nieładnie czytać czyjąś korespondencję (a i kryminał). Polecam konta w grach MMOSG :D Widziałem kiedyś wynik eksperymentu polegającego na logowaniu POP3 do tysiąca kont pocztowych userów pewnej witryny - na bazie haseł z tej witryny. 85% trafień. Co ciekawe serwery pocztowe nie wykrywały tego masowego logowania. Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Patrix,
tak głupio to bym nie pytał. To zależy od osoby i okoliczności, ale np. mam do czynienia z dorosłym facetem, to stawiam się w roli zagubionej nastolatki, której "onet i poczta nie chodzi". Jako, że każdy proponuje swoje rozwiązania, dowiaduję się.... A maile do ofiary sam wysyłam i dostaję od niej. Na wszelki wypadek jeszcze próbuję tworzyć drugą korespondencyjną osobowość. Co do banku, mój pyta tylko o PESEL i nazwisko panieńskie matki, heh. Mając telefon komórkowy ofiary, mam jej konto. Berion, z hasłami to nie ma nic wspólnego, ale pozostanę przy swoim zdaniu co do klientów pocztowych z najważniejszego powodu: sam "system mail" ma 150 lat, jest dziurawy i należałoby go napisać od nowa. Uważam, że z różnymi problemami lepiej można sobie poradzić na poziomie serwera przetwarzającego dane dla webaplikacji, niż na poziomie lokalnego klienta. Dla ZU przekłada się to na fakt, że prędzej czy później będzie miał problem z wirusem, spójnością danych i czymś jeszcze - webaplikacja te problemy prawie w całości niweluje. Dobre i bezpieczne klienty pocztowe to mutt, ew. pine - ale ich używanie w obecnych czasach kojarzy mi się ze stawianiem własnego SMTP, a dla ZU całkiem kosmos. Polecasz Thunderbird - czemu? To prosty programik w porównaniu z Outlookiem (tym prof). |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet jeżeli baza z hasłami zostanie skradziona mam na 99% zapewnione bezpieczeństwo zapisanych tam danych. |
Outlook mimo, że nie jest taki zły, to nie najlepszy pomysł. Lepiej zainteresuj się innym klientem pocztowym jak np. Thunderbird.
|
Jak już pewnie zauważyliście informatyk ze mnie żaden. Jak na razie kartka i ołówek służą mi pomocą. Myślę, żeby przeprosić się z MO Outlookie'm bo go znam. Jeżeli chodzi o Wasze propozycję to dla mnie zupełna nowość i nie wiem czy dałabym sobie radę. Co do usługi komercyjnej póki co nie skorzystam aczkolwiek dobrze wiedzieć, że takowa możliwość jest:)
|
Cytat:
To można trochę przenieść na problem z kontem bankowym (temat zupełnie inny i procedury inne ale chodzi mi tylko o przykład), mianowicie jakby nagle jakaś wścibska osoba pytała o operacje na koncie, skąd przelew dostałeś i gdzie wysłałeś to rzecz normalna - powinna się zapalić czerwona lampka, i należałoby taką osobę spuścić z wodą. Socjotechnika będzie niestety zawsze groźna, zawsze kiedy elementem systemu jest człowiek. |
Cytat:
Dziurko w Głowie, dla zwykłego użytkownika imo dobrą opcją jest zakup komercyjnej usługi mail; wtedy potwierdzeniem twojej tożsamości jest opłacony rachunek za usługę - chociaż jeśli wdrożą złe procedury, to takie coś też na nic. |
Dziękuję Wam bardzo za wybicie mi z głowy durnych pomysłów jak i za metody, które w przyszłości pomogą mi uniknąć podobnej sytuacji:) Superrrmario -gdybym znała hasło nie musiałabym prosić Was o pomoc;p
Jeżeli chodzi o sam proces odzyskiwania dostępu wyglądało to następująco: Zadzwoniłam do biura obsługi wp, przedstawiłam sytuacje. Pani konsultantka zapytała mnie najpierw o login, później o dane, datę urodzenia( zdziwiła się dlaczego podałam nieprawdziwą datę urodzenia, musiałam jej wytłumaczyć, że jestem głupkiem...) Kiedy powiedziałam jej to co było wpisane w moim profilu, zapytała na jakie adresy wysłałam ostatnie maile, powiedziałam jej od kogo też maile otrzymałam. Pytała również kiedy ostatni raz się logowałam, kto jest moim dostawcą internetu i czy korzystam z programów takich jak np.outlook i itp., czy też loguje się przez stronę. Później zapytała czy wolę podać nr tel czy alternatywnego maila. Wybrałam opcję nr 2 i dostałam maila z linkiem dzięki, któremu ustanwiłam sobie nowe hasło, ot i cała procedura. Za połączenie płaci się 1zł 20gr za minute. |
Najlepiej podaj nam login i hasło, to następnym razem bez zbędnego gadania będziemy Ci mogli pomóc! :)
|
Dziurko w Głowie,
proszę napisz jak wyglądała procedura weryfikacji. |
Cytat:
|
Zadzwoniłam do wp i po 5 minutach zalogowałam się do swojej skrzynki.... Kosztowało mnie to mnóstwo stresu i 7 zl za rozmowę z konsultantem. Dlatego też jeżeli ktoś znajdzie się w przyszłości w podobnej sytuacji do mnie mam nadzieję, że trafi na to forum, przeczyta ten wpis i uniknie tego przez co ja wczoraj przeszłam.
|
Żeby tego używać, trzeba potworka iTunes zainstalować.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Jeśli ktoś nie potrafi dbać o swoje dane to je będzie tracić. Trudno. Selekcja naturalna. ;) Każdy użytkownik komputera powinien wiedzieć na czym pracuje, jakie są wady i zalety takich czy innych rozwiązań i względem tego podejmować stosowne decyzje. Jeśli ktoś nie rozumie, że HDD nie są wieczne i nie potrafi lub nie chce robić kopii swoich ważnych danych to nauczy się i/lub zrozumie przy pierwszym fuckupie (i myślę, że efekt tej utraconej skrzynki na HoleInTheHead będzie czysto edukacyjny - silny bodziec. Przynajmniej nauczy się, że hasła się zapisuje choćby w notesie, którego się ze sobą nie nosi (@andy ;]), kiedy się zmienia to się również zapisuje i że się wie po co i na jakie się zmienia). Jeśli nie to drugie dobrze bo ktoś będzie zarabiał na odzyskiwaniu danych. :P |
Cytat:
Cytat:
A szkoda, bo miałbym pomysł jak logować się bez hasła, żeby było simple. Kartą płatniczą! ;) |
Masz rację Patrix, dziękuje za dosadne uświadomienie mi, że nie ma co się łudzić. Chciałam co prawda jeszcze spróbować napisać do administratora chociaż z tego co czytalam szanse na to że zresetuje mi hasło są nikłe a w zasadzie graniczą z cudem, a teraz nawet nie wiem czy jest sens.
|
Tylko IMAP! Mam zsynchronizowane majle na trzech komputerach, iPhonie i iPadzie. POP3 to przezytek...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
dopiero niedawno jedna webaplikacja (GMail) osiągnęła funkcjonalność klasycznego klienta pocztowego, a Ty mówisz o relikcie? :ysz: Magazynowanie poczty na serwerach dostawcy vs. lokalne kopie na windows - dla ZU lepsze to pierwsze. W drugim przypadku utrata danych jest kwestią czasu. |
Ja bym bardziej polecał klienta pocztowego, najlepiej portablowego aby można było łatwo i szybko robić kopię. IMO logowanie się przez www to relikt minionej epoki.
|
Rozumiem.
Jedynym plusem zaistniałej sytuacji jest to, że trafiłam na to forum i poprawiłam sobie humor czytając Wasze wcześniejsze posty:) Dziękuję za podpowiedzi odnośnie zapamiętania hasła. Jako że jestem tradycjonalistką chyba pozostanę przy notesie chociaż dobrze wiedzieć, że istnieje program, który może mi pomóc przy zarządzaniu moich kont. |
Nikt Ci tutaj nie pomoże w inny sposób jak napisanie o dostępnych możliwych drogach odzyskiwania hasła.
Proszenie o przestępstwo jest naiwne i chyba podpada już nawet pod jakiś paragraf. Więc dla własnego dobra siedź już cicho i nie spamuj podobnymi pytaniami nigdzie więcej. Ten temat jest niefortunny i wprowadza takich przypadkowych gości jak Ty w błąd. A takie historie i nasze tłumaczenia przewijają się tutaj co stronę. |
Koledzy juz napisali co masz zrobic i wiecej nie pomoga. Uprzejmie prosze, daj sobie spokoj.
|
Nie liczę na to że ktoś mi podpowie, ale że to zrobi...Wiem jestem naiwna ale polowa mojego życia jest na tej skrzynce. I zawsze pamiętam hasła ale wczoraj je zmieniłam i usunęłam nr telefonu oraz zmieniłam datę urodzenia nie wiem po co. Dzisiaj wpisuje hasło a tu niespodzianka nie mogę się zalogować, blackout jakiś:/
|
Cytat:
Gdybym musiał to mieć przy sobie, to oczywiście skorzystałbym z jakiegoś programowego sejfu. |
Hole* mysle, że nikt Ci tutaj nie pomoze i proponuje nie ciagnac tego watku dalej...
|
Nie liczę na to że ktoś mi podpowie, ale że to zrobi...Wiem jestem naiwna ale polowa mojego życia jest na tej skrzynce. I zawsze pamiętam hasła ale wczoraj je zmieniłam i usunęłam nr telefonu oraz zmieniłam datę urodzenia nie wiem po co. Dzisiaj wpisuje hasło a tu niespodzianka nie mogę się zalogować, blackout jakiś:/
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Polecam się zainteresować KeePass'em, ma wbudowany generator haseł więc można szybko stworzyć mocne hasło dla nowej strony. Otwartość oraz certyfikacja przez OSI stawia ten produkt na bardzo wysokim pieńku ;) Załącznik 57053 |
Jeśli powyższe drogi odzyskania hasła wyczerpiesz to się pożegnasz. Inne opcje są karalne.
andy, media, które używam często - hasła pamiętam, od reszty jest notes i długopis. Sposób wcale nie gorszy. |
Dla zapominalskich polecam programy do przechowywania haseł. Wystarczy wykuć na pamięć jedno mocne hasło zbiorcze aby całą baza była bezpieczna.
http://Keepass.info - OpenSource, chyba jeden z najlepszych tego typu programów. Są dostępne wersje pod Androida, iOSa, WP7 czy Jave(używam). Dzięki temu hasła mam zawsze ze sobą ;) Cytat:
|
czyli mam się pożegnać ze swoim mailem? A nie można się na niego włamać....?
|
Tu masz opisane co i jak: https://profil.wp.pl/haslo.html
A jak to nic nie da to kontakt z adminami... Zapewne będą chcieli skan dowodu od Ciebie co jest ponoć sprzeczne z prawem polskim i się z tym zgadzam. Do reszty zapominalskich w przyszłości: NIE MA INNEJ MOŻLIWOŚCI ODZYSKANIA HASŁA jak skorzystanie z opcji jego odzyskania z panelu logowania do poczty lub kontaktu z administratorami danego serwisu... PS Ja bym ten temat zamknął i wstawił zakaz zakładania nowych temu podobnych w regulaminie forum. |
Hasło
Witam!
Wiem, wiem jestem kolejnym zapominalskim użytkownikiem poczty i teraz już wiem co robić żeby nie zapomnieć hasła i od jutra biorę lecytynę na wzmocnienie pamięci... Ale póki co nie mam dostępu do swojej poczty i jestem zdesperowana. Napisałam już do administracji ale nie wiem kiedy doczekam się odpowiedzi. Wczoraj zmieniłam hasło a dzisiaj dziura w głowie nie mogę dostać się na swoją własną skrzynkę!:( Opcje podpowiedzi odpadają bo usunęłam numer telefonu, który podałam wcześniej, odpowiedzi na pytanie nie znam skoro ta, która wpisuje nie działa... Konto mam na wp. Czy jest wśród Was ktoś kto mógłby mi pomóc? Jestem w stanie udowodnić, że konto jest moje i nie chce włamać się do kogoś obcego, pamiętam jakie dane podawałam i jakie maile znajdują się na koncie. BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
A zadzwoń na ten numer.
Może już komuś go sprzedali. Poproś ładnie i dostaniesz treść SMS :idea: |
To proste.
Wyłącz komputer. Poczekaj 5 minut. Włącz komputer. I zanim sie uruchomią wszystkie procesy walnij glową o ścianę. Tylko mocno! |
Przypomnieć jednak sobie, albo kontakt z administratorem poczty i udowodnienie mu że ty to ty.
Ale to chyba już wcześniej było napisane. |
Witam. Jestem nowy na tym portalu i mam prośbę. Mam problem z odzyskaniem hasła do poczty interia.pl. Nr tel który był podany podczas zakładania tej poczty stracił ważność,więc odzyskanie przez sms odpada i opcja alternatywnego meila też odpada.... Proszę o pomoc jak to zrobić?
|
Czytaj temat od początku.
|
heh
heh heh |
elo mam wielki problem. ktos wszedl na moja poczte i mnienil mi haslo do niej i do gry w ktora gram przez neta. ;( pomoze mi ktos? jak go namierzyc albo na swoja poczte wejsc? grlaem w ta gre prawie 2,5 roku a jakis smiec mi sie wladowal i wszystko poszlo na marne;( zalamka normalnie ;/ pomoze mi ktos z tym? jakis program zeby wejsc na moja poczte lub cos z tych rzeczy? moge to bardzo latwo udowodnic jesli ktos mi nie wierzy tylko ze to juz przez poczte. prosze o pomoc.Prosze pisac na adres pr0wok4tor@op.pl
|
Cytat:
Grzeniu oglądał 'Matki, żony i kochanki' to wie. :taktak: |
Ed nie bądź nie miły dla faceta na święta !!
Jak mniemam dobrze wiesz do czego one są zdolne :> Większość wie i nikt nie chce mu pomóc ? :( |
Znów się zepsułeś
I wiem co zrobię Zamienię ciebie Na lepszy model (2x) Nie mam do ciebie cierpliwości To pewne, że już nie będę mieć Minął termin twojej przydatności Gwarancja nie obejmuje cię Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię cię Nie potrzebuję w domu złomu dłużej, nie Nie mam do ciebie zaufania To pewne, że już nie będę mieć Dosyć mam twego naprawiania Gdy co chwilę sie psuje inna część Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem, że Pożytku z ciebie tu żadnego nie ma, nie Znów się zepsułeś I wiem co zrobię Zamienię ciebie Na lepszy model (2x) Nie mam do ciebie sentymentu To pewne, że już nie będę mieć Robisz za dużo tu zamętu A nie wynika z tego żadna dobra rzecz Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię cię Nie potrzebuję w domu złomu dłużej, nie Nie mam, do ciebie nic już nie mam To pewne, że już nie będę mieć Możesz wysyłać zażalenia I tak naprawy ciebie nie podejmę się Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem, że Pożytku z ciebie tu żadniego nie ma, nie Znów się zepsułeś I wiem co zrobię Zamienię ciebie Na lepszy model (6x) |
Chyba nie tędy droga, kolego.
Na początek zacznij od szczerej rozmowy. To powinno dużo wyjaśnić. |
witam....mam wielki problem i licze ze bedziecie umieli mi pomoc i zrozumiecie dlaczego to chce zrobic....mam problem z moja zona...czuje to ze ma kogos i mam wrazenei ze ucieka nam zycie...che to ratowac,wiec postanowilem sie do w was zwröcic...zanam jej adrres mail,ale nie znam jeje haslo..czy mozliwa jest wasza pomoc...jezeli ma kogos chialbym to wiedziec i nie cierpiec,po prostu sie rozstac...pomozcie ...jak wejsc na jej e-mail...wdzieczny bede bardzo...dziekuj z gory...moj e-mail...chudini007@op.pl
hejka....mam wielki problem....jezeli bedzisz mi w stanie pomoc...bede do konca wdzieczny...mam problem z zona...czuje ze ma kogos i kontaktuje sie tylko na maila...nietety znam tylko login,a nie znham haslo....jezeli uznasz ze warto mi pomoc...bede zobowianany...po prostu tylko chce znac prawde....moj e-mail...chudini007op.pl...dziekuje z gory |
@supermario do zapamiętywania haseł polecam KeePass. Darmowy i certyfikowany przez OSI.
|
Dziękuję :)
|
A jeśli masz FF wystarczy wejść w Narzędzia->Opcje->Bezpieczeństwo->Zapamiętane hasła i potem kliknąć na 'Wyświetl wszystkie hasła'
|
revelation
Backup xmarks |
Czy jest jakiś program, którym mogę podejrzeć hasła, w swoim komputerze. System ma kilka lat, do niektórych stron loguje się automatycznie. Boję się, że jak postawię go od początku, to mogę mieć kłopoty z przypomnieniem sobie (do maila i banku pamiętam :))
|
Cytat:
|
i złodzieje, bo każdy....... :sciana:
|
i zboki.
|
i pijaki. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I pojezieże.
|
Pomuszcie mnie odsyzkać kąto w mojim banku co mam w nim warzne pszelewy!
Kto pomorze? |
Sezon buraczany w pełni..tfu ogórkowy ||
|
ale wesolo jest :D
|
btw czemu ten temat dalej siedzi na forum ? skasować i już !
frazy w googlu siedzą i każdy z tym problemem trafia tutaj, zamiast przeczytać buraczaną zawartość tego tematu to rejestruje się i zadaje dziwne pytanie , które się tu x razy powtórzyło ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47. |