![]() |
Jak odzyskac haslo do skrzynki e-mail'owej
************************************************** **** Do obecnie pytających i wszystkich pytających w przyszłości: NIE MA MOŻLIWOŚCI ODCZYTANIA HASŁA SKRZYNKI POCZTOWEJ INNĄ DROGĄ NIŻ METODA ODZYSKIWANIA/PRZYPOMINANIA HASŁA - napisz do administratorów serwisu w którym masz pocztę i postępuj zgodnie z ich radami. ************************************************** **** (Anons by Patrix - https://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-odzyskac-haslo-skrzynki-e-mailowej-10168-post1223455/) NIE ZAKŁADAJ nowego tematu, pomoc otrzymasz wyłącznie od administracji twojej poczty. witka dawno nie zaczynalem postu ale tym razem musze. jako ze korzystam z darmowych skrzynek e-mail mialem ich kilka. ostatnio (2 latka) korzystalem glownie z tej na kki. niestety mam z nimi problemy (likwiduja www i nie dlatego ze jest na nich to co nie powinno byc). w zwiazku z tym kcialem powrocic do konta na onet.pl. problem w tym ze zakladelem je w czasach gdy korzystalem z outlook expressa no i haselko wklepalem i zaznaczylem zeby nie pytal mnie o nie wiecej (bo tylko ja korzystam z mego kompa). no i nie bardzo je pamietam. sa dwa rozwiazania 1. napisac do admina z pechowego konta (odbierac i pisac moge ale kce miec haslo) - ale nie widze takiej opcji na onet.pl a nie pamietam ani haselka ani odp na pytanie. 2. zlamac haselko - wiem ze sa do tego programy ale jakos nie przychodzi mi zaden do glowy. siedzi se ono w pliku ".iaf" , w opcjach w OE mamy je zagwiadkowane oraz jak wiecie w rejestrze systemowym. na grzebanie w tym ostatim nie bardzo mam chec mimo iz mam opisane co i jak bo jest to zbyt zmudne. pozostaja wczesniej wymienione metody czyli programiki. moja prosba - jesli kto ma takowy lub wie jak sie nazywa to bylbym wdzieczny za podanie nazwy lub umieszczenie linka lub podrzucenia na nikita_bennet@z.pl. kiedys gdzies to bylo chyba na cd'kach z chipa lub pcworld'a ale po oddawalem je. zebym nie byl modemowcem to bym sam pogrzebal w necie ale sami wiecie ze tpsa to zlodzieje a u mnie nie ma zadnej alternatywy. pzdrwm Niktia_Bennet |
poszło na maila jezeli ci nie pomoże to napisz
pozdrówka tomgoo |
w załączniku- wystarczy najechać "celownikiem" w programie na zagwiazdkowane hasło w Outlook expresie, a hasło pokaże się w okienku programu
|
Skoro mowa o tych programach to nie macie moze programu ktory. Znajdzie haslo do konta na onecie, ale ja znam tylko lOGIN i nie mam zapisanego go w systemie
|
serdeczne dzieki wlasne tego szukalem.
haselko w obu przypadkach jest takie samo i w zupelnosci pokrywa sie z odp na moej pytanie zadawane w onecie jednego mnie ta historyjka nauczyla - nie rozdawac plyt a tylko pozyczac. jeszcze raz dzieki - uratowaliscie mnie przed placeniem telepsowi wiecej niz by kcial pzdrwm Nikita_Bennet |
i to sie nazywa prędkość w czasie 40 min problem został rozwiązany.
niech sie schowa 40x:-D :-D |
Cytat:
fakt siedze dzis jakos dluzej bo troche plikow sciagam do komorek do " /||\aster " watpie czy ci sie uda. ciekaw jestem czy to twoje konto czy nie pzdrwm Niktia_Bennet |
i wiecie co jest na tym koncie - pare adresow z czasow jak bylem poza granicami kraju a ktore wcielo mi przy awarii systemu.
tak ze po dwakroc dzieki. |
Cytat:
|
To konto nie jest moje:-D :-D :-D . Pytalem tak z ciekawosci bo nie sadze, zeby mial ktos taki program.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
aster dlaczego chcesz sie włamać do ccudzej skrzynki . wtedy łamiesz prawo. chcesz sie zabawic czytając cudze listy - przecież dto nienormalne . zresztą był nawet postawiony o tym temat i wszyscy wypowiedzieli sie jednakowo. przemyśl to zanim coś zrobisz.
|
Cytat:
|
nie nawidze ludzi którzy mają takie ,,zboczenie"
|
Cytat:
|
Cytat:
A ten I-mejl jest od kumpla nawet zgadolem jego date urodznia ale z pytaniem jest ciezko bo brzmi : CO? |
Cytat:
|
a odpowiedz zapewe brzmi gówno
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
A może poprostu - NIC - ! |
A może koleś wcale nie wpisał nic sensownego, tylko jakieś hasło alfanumeryczne??? Jeśli tak, to pozostaje tylko jego złamanie metodą brute-force (bardzo czasochłonne, nawet kilka dni przy kilkuznakowym haśle na A2200+XP).
|
nieznam sie wiele na tym ale czy nie mozna ustawic tak serwerka aby po kilku (powiedzmy 10) nieudanych logowaniach blokowal sie na godzinke lub dwie - ktos kiedys wciskal mi ten text ale potraktowalem to nijak a czasu nie mialem sprawdzic w jakiejs bibli np linucha
pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pzdrwm Niktia_Bennet |
Cytat:
|
Cytat:
do tego zmierzalem 1. np jak klient sie nie bardzo zna a 'pracuje' w wingrozie98 to poprosic go o export rejestru bo mam padl i masz haselko - wiem bezczelne ale czest dziala 2. zaleznie na czym jest postawiony serwerek gdzie sa konta e-mailowe to szukac bug'ow ktore zawiera i ktore na nim jeszcze dzialaja. pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
|
Cytat:
|
a jak wyciągnąć hasło z rejestru Win 98???
pzdr. |
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet |
Odzyskać hasło do poczty!
Mój tata zgubił hasło do poczty na serverze RybNet'u. czy jest możliwość odzyskania takiego hasła???? Na stronie nie ma formularza do odzyskiwania haseł! Z resztą sami popatrzcie www.rybnet.pl . Login jakby co to leka00
|
oj ciężko bedzie ...
może maila do admina rybnetu ?? |
Witam !
Musi przedzwonic do providera podac numer umowy o przyłaczenie do sieci internet i dostanie hasło - tak musiałem zrobic ja zeby admin uaktywnił mi moja skrzynke na serwerze / www.poczta.euron.pl / |
A ma je wpisane w jakiś program pocztowy?
|
Cytat:
W takim przypadku to nie problem - sandboy.exe i masz haselko :) |
Cytat:
|
Ja sformatowałem mu dysk i już po formacie zapomniał hasła!
|
Cytat:
To zrób tak jak Ci napisałem - najszybciej bedzie;) |
ale ja u siebie nie mam tego pliku!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
OTO mi chodzilo - jakbys miał zapisane haslo na hdd w postaci gwiazdek wtedy snadboy.exe by zadziałal;) / załaczam go / Wystarczy ze najedziesz celownikiem na gwiazdki i hasełko Twoje;) |
Cytat:
bylbym wdzieczny :) |
Cytat:
jak zasysasz z forum musisz dac takie rozszerzenie jakie ma oryginalny plik - czyli plik po zassaniu bedzie sie nazywał attachment musisz dopisac poprostu .zip i po krzyku Jak chcesz to Ci na @ wysle |
Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum.
Mam poważny problem z poczto w onecie!!! prowadzę małą firme i ktos od tygodnia hakowal mi skrzynkę, pozmieniał hasło i dane personalne. prośby do adminów poczyt nie pomogły i nie odzyskałem hasła!!!! Prosze o pomoc !!!!!!!!! 1)jak odzyskac swój mail jezeli hasla zostalo zmienione przez intruza! 2)zapomnialem odpowiedzi na pytanie pomocnicze dlatego ze minelo juz dobre 5 lat! 3)progamiki z czytujące hasla nie pomagają bo haslo nie zostalo zapisane na moim kompie !! Proszę o pomoc wszelkie porady mogą sie przydać!!! Pozdrawiam !! Clon1m |
Je***380;***281;li jestee***347; w stanie z komputera po***322;***261;czy***263; si***281; ze skrzynk***261;, to s***261; programy, kt***243;re przechwytuj***261; has***322;o i ci je podaj***261;. Do tej jednak musia***322;by***347; mie***263; skonfigurowany program pocztowy, a wtedy has***322;o mo***380;na i odczyta***263; z gwiazdek. W innym wypadku raczej nie widz***281; mo***380;liwo***347;ci.
|
Na policje zglos.
|
Cytat:
:spoko: |
witajcie!
Zawiadomi***322;em policje i czekam na rerultaty ale przyznaje ci***281;zko to widze! pozdro! Clon1m |
Pomoże mi ktoś odzyskać mojego e-mail na onecie, ktos włamał sie i zablokował mi:(
|
Wyobra***378;my sobie, ***380;e znam spos***243;b na uzyskanie has***322;a dowolnego has***322;a do skrzynki na Onecie.
Co b***281;dzie, je***380;eli to prawda? Bo ja by nie skorzysta***322; z konta na takim serwerze a opinia takiego dostawcy skrzynek pad***322;aby na pysk. |
Zapomniałem hasło do poczty na interia.pl i klikalem w przypomnij haslo ale zapomnialem odpowiedzi na pytanie.Czy wie ktoś jak odyskać hasło jakims programem darmowym??? Prosze o szybką pomoc:help:.Dziekuje z góry.
|
Nie da sie. Musisz napisa***263; w tym celu do Interii najprawdopodobniej oni poprosz***261; Ci***281; o przes***322;anie ksera dowodu osobistego i wtedy by***263; mo***380;e zresteuj***261; has***322;o.
|
siemka sciagnelem ten program ktory dales na forum i zbytnio nie wiem jak mam sie nim obslugiwac!!! Opowiem ci sprawe ktos ukardl mi mojego e maila i koniecznie na teraz musze odzyskac haslo do niego i wszystko pozmieniac bo wlozylem w gre 100 zl i porostu szkoda zeby to przepadlo !jak mozesz podaj mi jak mam sie tym obsugiwac z gury dzieki kazik221:spoko:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
z gury http://pl.wikipedia.org/wiki/Gura_Humora |
kto mi ukradl e mail na o2.pl i zmienil telefon ktory sluzl zamiast pytania pomocniczego macie mzoe cos zebym mogl odzyskac mojego e maila bardzo m,i na tym zalezy to co wczescniej pisalem to myslalem ze pisze bezposrednio do jakiegos adiego ale mniejsza z tym i sorka za blad ,,GORY"*
|
To se ne da, oczywi***347;cie mo***380;esz wys***322;a***263; mu maila z pro***347;b***261; o zwrot, albo do operatora o zablokowanie, mo***380;e co***347; poradz***261;.
|
Cytat:
|
a moze sa jakies programy do hackowania hasel bo znam login w koncu to byl moj e mail a zalezy mi na nim bardzo
|
Istnieje pewien program do "zdalnego" odgadni***281;cia has***322;a jednak:
a) Nie mam pewno***347;ci ***380;e pr***243;bujesz odzyska***263; w***322;asne konto b) Sprawdzenie wszystkich mo***380;liwo***347;ci zajmie Ci miliony lat... Tak wi***281;c lepiej napisa***263; do administratora danego serwisu pocztowego z pro***347;b***261; o przywr***243;cenie konta. |
Cytat:
|
Cytat:
Hackowanie konta, jakiegokolwiek, jest scigane i karane Albowiem: -jest to wlamanie -naruszenie tajemnicy korespondencji -dzialanie na szkode serwisu Jak chcesz, moge dolozyc kilka innych opcji. Oprocz dzialan legalnych -poprzez sewis, adminow- nie mamozliwosci i zapomnij o innych sposobach |
tak to szkoda ze ktos naruszyl moja prywatnosc wlamaniem sie na moje konto a jak ja to mam udowodnic??!!
|
Hej wszystkim. MAm troche zapominalska mame heh^^, zdarza sie. No i mamy strasznie wielki problem. Mama zapomniala hasla na nasza klase oraz hasla na poczte. Pytanie (na poczcie) nie pomaga bo odpowiedzi na nie tez nie zna :/ jest jakies wyjscie z tej sytuacji? Prosze o pomoc i z gory dziekuje. Piszcie na moj numer gg11394445. Czekam i jeszcze raz dziekuje.
Aha, mamie zalezy zeby odzyskac te hasla bo na naszej klasie ma wazne wiadomosci. Jeszcze raz dziekui :) |
Niech mama pisze do administratorów - i poczty, i n-k. :pisze:
I kup mamie lecytynę. :mruga: |
śmierdzi..
|
Cytat:
A jak mama zapomniała hasła do Naszej Klasy to za często z niej nie korzystała. Niech sobie założy nowe konto i po sprawie. |
to moze spytaj osoby ktora zakladala konto (oczywiscie twojej mamie:>) jakie dala haslo. Moze ci powie (znaczy moze sobie przypomni:>)
|
Siemka...
Mam problem i mam nadzieje ze ktos mi pomoze =X Moj znajomy zminil mi haslo i podpowiedz na mojego maila z wp.pl Moze ktos pomoc mi je odzyskac bardzo proszę . =X HELP ! |
Spytaj znajomego. :idea:
|
Cytat:
SHUTDOWN -r -t 0 i wcisnac ENTER i wtedy wchodzi sie do konsoli odzyskiwania hasel w ktorej masz mozliwosc wpisania adresu email i nowego hasla. Osobiscie nie sprawdzalem, ale podobno dziala. |
Cytat:
Komenda shutdown -r -t0 powoduje li tylko restart komputera. |
musiałeś zepsuć zabawę ? :P
|
Musiałem...
Bo za chwilę byś pewnie zaproponował 'frmt c: /u' jako niezawodny sposób odzyskania hasła. |
Cytat:
|
Cytat:
Od siebie dałbym coś z 'regsvr32 /u /s'... || |
Cytat:
A tak zepsułeś zabawę:P :rotfl: Zły Reetou, zły|| |
Zrobiłem format c: i nie pomogło :(
|
Mam problem otoz to ktos mi shakowal poczte,mialem email 6 lat.
Dlatego odpowiedzi nie pamietam w przypominaniu hasel. Email jest na o2.pl Czy jest ktos w stanie kto moglby mi pomoc? |
Cytat:
Pierwsza Musisz znaleźć jadojada i wyrywasz mu parę kładów. Gotujesz wywar z kładów dodajesz do tego trochę torfu i lupczyka. Odstawiasz wszytko na dwa dni do ciemnego miejsca. Filtrujesz przesz sitko i pijesz wywar na noc. W noc powinno Ci się przyśnić hasło. Sam tak robiłem i to działa. Druga Napisać do O2.pl z info jakie miałeś stare hasło Ci się stało itp. czasem pomaga. Trzecia Shakować teraz pocztę temu komuś i pozamieniać hasła. PS. Wiem, że nie powinienem robić reklamy, ale mam jeszcze trochę kłaków jadojada na sprzedaż :) |
Cytat:
|
Najlepiej przy zakładaniu zrobić hasło identyczne jak login. Nikt się nie zorientuje a łatwo zapamiętać :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 51715 Idę przetłumaczyć na polski. :pisze: |
I poszedł...
Może Ci pomóc? Ja nie muszę nigdzie chodzić... :taktak: |
Poszedł po rozum do głowy?
|
i nie znalazł....
zabrały mu go lidlowe promocje :D |
Ja tam na swojej poczcie mam login 123 i hasło 123 i nikt o tym nie wie bo nikomu o tym nie mówię :P
|
Uważam, że masz za słabe hasło. Dlatego zmieniłem je na trochę mocniejsze, niestety wypadło mi z pamięci (co zresztą potwierdza, że było lepsze).
|
Nie muszę mieć na poczcie żadnego loginu ani hasła.
Listonosz mnie dobrze zna :spoko: |
I co, pisze do Ciebie?
|
Dostarcza do skrzynki pocztowej, a czasem nawet do rąk. Bez loginu i hasła.
A jak już chce podpis przy dostarczeniu poczty, to od razu wiem, że to jest niechciana korespondencja. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |