Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jak wyciągnąć sesje ???? help (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jak-wyciagnac-sesje-help-10181/)

CHINA 04.09.2002 10:48

Jak wyciągnąć sesje ???? help

mam plytke nagrana w multisesji. z jakiegos powodu nie widac w expolorerze dwoch sesji. patrzylem pod cd easy creator i pod nero i sesje z wszystkimi plikami widac :) . prosze o pomoc jak te sesje wyciagnac i jak uratowac te pliki. gdzies wyczytalem ze podobno sa jakies programy ktore pozwalaja uratowac takie sesje.
pozdrawiam

Monter 04.09.2002 12:50

Program taki istnieje ale w wersji niezarejestrowanej posiada pewne ograniczenia. Sesji na plytce nie widac bo na pewno zapomniales zaznaczyc ich import podczas dogrywania kolejnej... Ten program wyciagnie wszystkie pliki a nazwa jego to "CDR-Diagnostic" firmy ARROWKEY
Pozdrawiam 8)

CHINA 04.09.2002 13:26

gracjas wielkie :-) jeszcze jak bys widzial skad mozna taki programik sciagnac to jush bede w 7 niebie ;-)

grzeniu 04.09.2002 16:34

Cytat:

CHINA napisa***322;(a)
gracjas wielkie :-) jeszcze jak bys widzial skad mozna taki programik sciagnac to jush bede w 7 niebie ;-)
Przeciez jest na cdrinfo: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=1191034407

Nikita_Bennet 04.09.2002 17:11

moze sie myle ale mozna to takze zrobic isobusterem - przynajmniej ja tak robie

pzdrwm Nikita_Bennet

/||\aster 04.09.2002 19:10

Ja wyciagam sesje Creatorem. Jest gdzies tam opcja CD info albo cos takiego i tam jest Import Sesion, zapisze ci sesje na twardy jako iso a pozniej tylko na RW i gotowe

Weron 04.09.2002 21:08

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Ja wyciagam sesje Creatorem. Jest gdzies tam opcja CD info albo cos takiego i tam jest Import Sesion, zapisze ci sesje na twardy jako iso a pozniej tylko na RW i gotowe
Kolega ma racje bo kiedys cos takiego mi sie przytrafilo a bylo to na poczatku mojej przygody z nagrywarka i wlasnie w taki sposob odzyskalem te dane.
A myslalem, ze juz wszystko stracone.

+++LeWaP+++ 05.09.2002 00:36

w ROXIO winoncd 5.0 przy instalacji cutom jest: Session Selector - prosty w obsłudzie i skuteczny. Program, o którym jest mowa na początku w niepłnej wersji tylko pokazuje sesje, ale nie da się z nich nic "wyciągnąć"

CHINA 05.09.2002 10:31

Program, o którym jest mowa na początku w niepłnej wersji tylko pokazuje sesje, ale nie da się z nich nic "wyciągnąć"

dokladnie ... mozna tylko i wylacznie sobie podejrzec pliki w sesji ... copy jest w pelnej wersji :)
thx wszystkim za pomoc... zobaczymy co z tego wyjdzie
pozdrawiam all ;p

CHINA 05.09.2002 10:34

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)

Przeciez jest na cdrinfo: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=1191034407

jest... ale jest to wersja niepelna i mozna sobie jedynie podejrzec co jest na plytce .... zgrywac nie mozna :'(

grzeniu 05.09.2002 14:36

Cytat:

CHINA napisa***322;(a)

jest... ale jest to wersja niepelna i mozna sobie jedynie podejrzec co jest na plytce .... zgrywac nie mozna :'(

Czyli zacznij szukac tego uzupelnienia zeby miec pelna wersje. Probowales juz, jak zreszta sam ci radzilem, wyciagnac te sesje creatorem lub isobusterem? Poza tym koledzy powyzej podali jeszcze pare mozliwosci...i co, zadna nie dziala? Jesli to dla ciebie wazne dane to warto sie pomeczyc a na przyszlosc bardziej uwazac przy multisesjach. :)

palacz 05.09.2002 17:15

Re: Jak wyciągnąć sesje ???? help

jeżeli nie zamkłeś jeszcze płytki to można np w nero dograć sesje np mały plik ale dograj na tą która ci znikła i odzyskasz dane ale może się uszkodzić następna więc warto zrobić kopie
zresztą ja też kiedyś zadałem takie pytanie na forum i tam mi polecił ten sposób kolega który to zrobił

CHINA 05.09.2002 18:02

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)

Czyli zacznij szukac tego uzupelnienia zeby miec pelna wersje. Probowales juz, jak zreszta sam ci radzilem, wyciagnac te sesje creatorem lub isobusterem? Poza tym koledzy powyzej podali jeszcze pare mozliwosci...i co, zadna nie dziala? Jesli to dla ciebie wazne dane to warto sie pomeczyc a na przyszlosc bardziej uwazac przy multisesjach. :)

jush zrobilem :-) jedna sesje jush uratowalem przy pomocy nero :-) ( ciekawostka nikt tego mi nie proponowal ) natomiast reszty nie chce zrobic
.szukam, szukam a jakze ... wazne to sa dane ....
pozdrawiam

bgn 06.09.2002 08:45

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
w ROXIO winoncd 5.0 przy instalacji cutom jest: Session Selector - prosty w obsłudzie i skuteczny. Program, o którym jest mowa na początku w niepłnej wersji tylko pokazuje sesje, ale nie da się z nich nic "wyciągnąć"
no przeciez LeWaP proponuje ci rozwiazanie - proste i skuteczne

CHINA 07.09.2002 07:03

Cytat:

CHINA napisa***322;(a)

jush zrobilem :-) jedna sesje jush uratowalem przy pomocy nero :-) ( ciekawostka nikt tego mi nie proponowal ) natomiast reszty nie chce zrobic
.szukam, szukam a jakze ... wazne to sa dane ....
pozdrawiam

wszystko pieknie , ladnie ale na XP winoncd nie bardzo chce chodzic :*

Weron 07.09.2002 09:25

Musiz miec wersje 5.0 albo 3.8 z patchem.

CHINA 07.09.2002 15:35

dzieki wszystkim za pomoc. jush wszystko odzyskalem :-D
Najszybciej i bez problemowo poszlo ISOBUSTEREM V1.0 . jeszcze raz wszystkim dziekuje

Nikita_Bennet 08.09.2002 11:44

czesto pomaga tez wywolac 'wlasciwosci' plyty i tam dwa razy kliknac na interesujacej sesji - zdazylo sie pare razy kumplowi ze nagralem mu cos nero a on jakos skopal i dorzucil winonem druga sesje tak ze moja przestal bys widoczna i wystarczylo przestawic we wlasc. plyty

pzdrwm Nikita_Bennet

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:01.