![]() |
LTR-40125W - jest nowy bios !!!
Ilość załączników: 1
LTR-40125W (40X/12X/48X) CD-RW Firmware
Filename:R40WS09.zip RunUnder:Windows Size:468KB Date:2002/09/05 Description:Support Mt.Rainier link do strony: http://www.liteonit.com.tw/index-english.htm link do pliku: http://www.liteonit.com.tw/webfw/LTR-40125W/R40WS09.zip w załączniku biosik w zipie |
Czy wgrales go?? Jesli tak do daj cynk co zmienia i daje to nowe cudo programistow z LiteON:-D :P :-D
|
Cytat:
Niech mi ktos teraz powie - czym sie rozni obecnie LiteOn 40ka Ska od 40ki W? |
Cytat:
Otoz chyba tylko roznia sie metoda zapisu. LiteOn LTR-40125S ma Z-CLV, a LiteOn LTR-40125W ma P-CAV. Chyba tylko tym ale oczywiscie moge sie mylic;p :-D |
Cytat:
|
Zaladowales juz to cacko?? Musze wiedziec, nie chce mi sie testowac na moim sprzecie tego :).
|
ja treż chce wiedzieć jak sie zachowuje i co dodaje nowy bios
|
zaraz sprawdzam :)
|
blad ktory mialem przy odczycie we wsesie i scandisku przy 57 minucie nadal wystepuje (predkosc 48x)
|
poza tym to faktycznie dodano Mount Rainiera oraz zwiekoszono bufor do 2MB tak jak to sie stalo w przypadku ostatniego biosu do 40125S
|
A co z przestojami gdy się włączy system ochrony zapisu.
|
Re: LTR-40125W - jest nowy bios !!!
Cytat:
Czy ktokolwiek próbował aktualizować go pod Windows 2000 Professional? (na razie waham się, czy robić upgrade, czy też nie - nie mam pewności, czy to pójdzie). |
Re: Re: LTR-40125W - jest nowy bios !!!
Cytat:
|
Re: Re: LTR-40125W - jest nowy bios !!!
Cytat:
ja to robie caly czas pod winxp prof i nie ma problemow Cytat:
|
No to ja też zaktualizowałem. Co się zmieniło jeszcze nie wiem ale z zewnątrz wygląda tak samo :)
|
Zupdateowalem i dziala. Pierwsze co zaowazylem ulepszonego to to ze plyty firmy Akoss czasami nie chcialy sie nagrac w clonie a teraz jest wszystko ok.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |