![]() |
Ludzie!!!! Mafia jest za...ista,GTA3 umarło
Wiem coś o tym bo w to gram.Zero zacięć na Celku 800,textury miodzio,i nawet nie moge uwierzyć że to zrobili w Czechach (apropos:4 dni ściągałem 3 dyski na SDI ;)ale opłacało sie)
|
czym - mam nadzieje ze nie osłem bo mi sie skubany niechce zalogowac ;))) - a najlepiej skąd jestes ;)))
|
Ja juz to przeszlem :P :-D
|
Słyszałem, że to z... gra, muszą jej gdzieś poszukać :)
|
ja tez mam sdi skad sciagnales mafie???
|
Cytat:
|
cos ostatnio e-donkey sra sie za przeproszeniem
a tak poza tym gdzie moge znalezc stronke z dokladna konfiguracja osla.Ktos mi kiedys rzucal taki adres |
Ilość załączników: 1
Witam !
O Loodzie GTA 3 przy tym to będzie szajs ! Ale mam chrapkę na tę gierkę zaostrzę i Wam poniżej screeny ! |
Ilość załączników: 1
2
O jezu zaraz normalnie mnie zerzre ! |
Super grafika! Mam już CD3, teraz ściągam resztę. Możecie napisać coś więcej? Czy grywalność jest duża??????
|
Witam !
Duzo nie mam ale zawsze http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0...,33,251,450873 http://www.mafia-game.prv.pl/ http://www.play-it.pl/index.asp?prod...&idx_news=6745 Loodzie ta gra w Wersji PL kosztuje 99PLN a jest na 3 CD !!! |
Witam !
Ciekawe czy osiągne taką jakość grafiki na moim PIII 550 i Gainwardzie GF3 Ti200 128MB DDR 210/480 ??? Interesi mnie tylko rozdzielczość 1024x768x16 ! Ale w GTA3 na Max DETAL i 1024x768x16 miałem coś koło 25FPS !! Lopus napisz coś więcej o swoim konfigu i FPSach !!! Kurde ja musze tę grę mieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Coś o grze:np.-podjeżdzasz zatankować wychodzi facet otwiera wlew tankuje..super,,, drugie-policja cie zatrzymuje każe sie kłaść na jezdni zakłada kajdanki ..istny film!!!i to wszystko nie są animacje tylko motion capture.Jeszcze dużo mnie w tej grze zaskoczy... |
Kurde a ja dalej na nie moim zlomie musze siedziec. Ja na ta gre czekalem chyba rok a teraz gdy juz jest nie moge w nia grac. Musze miec jak najszybciej nowy sprzet.
|
Cytat:
Przyznam szczerze, że swój sprzęt zmieniłem TYLKO po to, aby móc grać w GTA3. A tutaj - kolejna ciekawa gierka, znowu trzeba upgrade'ować sprzęt... |
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! Hę ! Jeśli on ma Durnia 1200 i GF4 ti4200 i wyciągnie 30fps to ciekawe ile wydymam na moim 550mhz pentiumku i podanej karcie / dodam ze mam Płyte na BX'ie czyli agp x2 i 256MB SD-Ram / ??? ??? ??? ??? ??? ??? |
Podejrzewam, że będziesz miał 10-40 FPS. Najważniejsza jest pamięć RAM (najlepiej szybka pamięć DDR), oraz karta graficzna (akurat GF3 "wystarczy"), a CPU schodzi tu na boczny plan...
|
Spoko ja mam Athlona 1,2 i gf2gtspro i w 800x600 w max detalach chodzi ok, tylko jak sie z mostu zjezdza i laduja sie budynki z za horyzontu szybko to przycina na pol sekundy i znowu ok.
|
czyli jak sobie ja załatwie na athlonie 1,33Ghz i gf2 Ti powinno smigac łądnie ?????????? - kurde jak nie dociagne na sieci to sie wsciekne i kupie ogr.... ehhhh co ja pierd....... ;)
|
Witam !
W sumie 3 płyty za 90 zeta to jush coś ! Ale będę wierny kopią zapasowym wiele radochy za małe lub żadne pieniadze ! |
Cytat:
Jaka jest granica płynnosci - chyba 25FPS !? |
zdaje sie 22~24 klatki bo jakos tak robili kiedyś filmy animowane i jak dobrze pamietam pan A. Śłodowy tak mówił - to taki polski MacGyver jakby kto nie wiedział tyle że lat kilkadziesiąt do tyłu ;)
|
Witam !
Tesh mi się takwydaje bo w końcu normalne filmy mają 25 klatek na sekundę ! |
Ja potrafię rozróżnić 24 od 60 FPS. Oczywiście im więcej klatek, tym dla mnie lepiej, ale nie chodzi mi tutaj o moje zadowolenie z posiadania szybkiego sprzętu, a o sam komfort gry.
|
ja właśnie sciągam mafię z jakiegos ftp :))) nie mogę się doczekać kiedy skończe :(((
mam pytanie: ile zajmuje 1 cd mafi?? 650 czy 700 czy 800MB? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:30. |