Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   <==| Gdzie mieszkasz |==> (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-mieszkasz-10559/)

ArnoldBoczek 27.06.2024 08:57

To samo u mnie. :szczerb:

joujoujou 26.06.2024 23:53

Jedno i drugie. :szczerb:

siwymariusz 26.06.2024 17:29

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 1468338)
Mieszkam w domu. Patologicznym. :P

A ta patologia to Ty? :) czy reszta?

joujoujou 26.06.2024 13:38

Mieszkam w domu. Patologicznym. :P

Fantomas 20.09.2002 12:22

No to jeszcze jeden Krzyżak z Torunia
Pozdrowienia dla wszystkich

sayan 19.09.2002 16:59

STRZELIN reprezenttt ... 40km na S od WROCKŁAW :)

niceboy 19.09.2002 15:27

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

robilem cos kiedys w Raciborzu w tej spirytusowni. Jaki to Slask, to byl ansluss katowickiego na oplszczyzne w gierkowskim okresie:'(

niektórzy uważają to chyba najznamienitsza firma u nas :)))) zresztą specjalnie coś tam robiłem aby się załapać na określone profity ;)
Hmmm... własnie... i gdzie powinniśmy się czuć w domu? :))))))

bgn 19.09.2002 14:17

Cytat:

niceboy napisa***322;(a)
chyba Śląsk jest tutaj nieźle reprezentowany... a więc pozdrowienia z Raciborza :)
robilem cos kiedys w Raciborzu w tej spirytusowni. Jaki to Slask, to byl ansluss katowickiego na oplszczyzne w gierkowskim okresie:'(

Nikita_Bennet 19.09.2002 13:46

to ja ja spod rosyjskiej granicy

powiedzmy ze powiat kętrzyński to moj powiat. a mieszkam do kętrzyna z 30 km, ale od pazdziernika i tak studia wiec olsztyn

pzdrwm Nikita_Bennet

artoor 19.09.2002 13:02

:-D He he! Tego jeszcze nie bylo! Czestochowa (na Slasku);) Mowia... miasto swiete ;). Slynie z medalikarzy, ktorzy wqrzaja niemilosiernie!!! ((
zdrofko!

mac11 19.09.2002 12:31

mała mieścina pod rzeszowem, czyli jak pod logo (rzeszów i okolice)

bas 19.09.2002 10:26

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

czy chodzi o czlowieka dzialajacego pod pseudonimem Lechu???

Kto wie...

niceboy 19.09.2002 07:44

chyba Śląsk jest tutaj nieźle reprezentowany... a więc pozdrowienia z Raciborza :)

Sebastian997 19.09.2002 07:27

Katowice - i aż się boje dodać że to na Śląsku, bo ktoś gotów to zakwestionować ;) :-D

/||\aster 19.09.2002 02:08

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

czy top ten bezczelny komuch, który ostatnio tak często w televizji mówi, że w Polsce jest ccoraz lepiej?

czy chodzi o czlowieka dzialajacego pod pseudonimem Lechu???

mapsajm 19.09.2002 01:53

Cytat:

bas napisa***322;(a)
A ja jestem z miasta, z którego pewien beszczelny komuch startował w ostatnich wyborach parlamentarnych(to miasto leży pod Zgierzem).
czy top ten bezczelny komuch, który ostatnio tak często w televizji mówi, że w Polsce jest ccoraz lepiej?

bas 18.09.2002 21:07

A ja jestem z miasta, z którego pewien beszczelny komuch startował w ostatnich wyborach parlamentarnych(to miasto leży pod Zgierzem).

MinX 18.09.2002 19:05

W.a.ł.b.r.z.y.c.h (nie szukajcie na mapie ;) )

TVC 18.09.2002 18:53

Ale pytanie hehehehe - oczywiscie Gdańsk !

Patrix 18.09.2002 16:16

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)

może to któreś z tych miast, jeżeli w Powiecie Kłdozkim:

Bystrzyca Kłodzka - miasto i gmina
Bystrzyca Kłodzka, Długopole Dolne, Długopole Zdrój, Gorzanów, Idzików, Kamienna, Lasówka, Marianówka, Mielnik, Międzygórze, Mostowice, Nowa Bystrzyca, Nowa Łomnica, Nowy Waliszów, , Piotrowice, Pławnica, Ponikwa, Poręba,
Spalona, Stara Bystrzyca, Stara Łomnica, Starkówek, Stary Waliszów, Szklarka, Topolice, Wilkanów, Wójtowice,
Wyszki,
Zabłocie, Zalesie

Duszniki Zdrój - miasto

Kłodzko - gmina
Bierkowice, Boguszyn, Droszków, Gołogłowy, Gorzuchów, Jaszkowa Dolna, Jaszkowa Górna, Jaszkówka, Kamieniec,
Korytów, Krosnowice, Ławica, Łączna, Marcinów, Mikowice, Młynów, Morzyszów, Ołdrzychowice Kłodzkie, Piszkowice, Podtynie, Podzamek, Rogówka, Romanowo, Roszyce, Ruszowice, Starków, Stary Wielisław, Szalejów Dolny,
Szalejów Górny, Ścinawica, Święcko, Wilcza, Wojbórz, Wojciechowice, Żelazno

Kłodzko - miasto

Kudowa Zdrój - miasto

Lądek Zdrój - miasto i gmina
Kąty Bystrzyckie, Konradów, Lądek Zdrój, Lutynia, Orłowiec, Radochów, Skrzynka, Stójków, Trzebieszowice, Wojtówka

Lewin Kłodzki - miasto i gmina
Dańczów, Darnków, Gołaczów, Jarków, Jawornica, Jeleniów, Jedrzykowice Małe, Jedrzykowice Wielkie, Leśna, Lewin Kłodzki, Kocioł, Krzyżanów, Kulin Kłodzki, Taszów, Witów, Zielone-Ludowe, Zimne Wody

Międzylesie - miasto i gmina
Boboszów, Długopole Górne, Dolnik, Domaszków, Gajnik, Gniewoszów, Goworów, Jaworek, Jodłów, Kamieńczyk, Lesica, Michałowice, Międzylesie, Nagodzice, Niemojów, Nowa Wieś, Pisary, Potoczek, Roztoki, Różanka, Smreczyna, Szklarnia

Nowa Ruda - gmina
Bartnica, Bieganów, Bożków, Czerwieńczyce, Dworki, Dzikowiec, Jugów, Krajanów, Ludwikowice Kłodzkie,
Nowa Wieś Kłodzka, Przygórze, Sokolec, Sokolica, Świerki, Włodowice, Wolibórz

Nowa Ruda - miasto

Polanica Zdrój - miasto

Radków - miasto
Gajów, Karłów, Pasterka, Radków, Raszków, Ratno Dolne, Ratno Górne, Suszyna, Ścinawka Dolna, Ścinawka Górna,
Ścinawka Średnia, Tłumaczów, Wambierzyce

Stronie Śląskie - miasto i gmina
Bielice, Bolesławów, Goszów, Kamienica, Kletno, Młynowiec, Nowa Morawa, Nowy Gierałtów, Sienna, Stara Morawa,
Stary Gierałtów, Strachocin, Stronie Śląskie

Szczytna - miasto i gmina
Chocieszów, Dolina, Łężyce, Niwa, Stoszów, Studzienno, Szczytna, Wolany, Złotno

Jaki referacik :-D

Laser 18.09.2002 15:36

Witam !

No a o Zgierzu słyszeliście takie zadupie / no nie całkiem / parę km od Łodzi !

+++LeWaP+++ 18.09.2002 15:15

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)
TAZie
może to któreś z tych miast, jeżeli w Powiecie Kłdozkim:

Bystrzyca Kłodzka - miasto i gmina
Bystrzyca Kłodzka, Długopole Dolne, Długopole Zdrój, Gorzanów, Idzików, Kamienna, Lasówka, Marianówka, Mielnik, Międzygórze, Mostowice, Nowa Bystrzyca, Nowa Łomnica, Nowy Waliszów, , Piotrowice, Pławnica, Ponikwa, Poręba,
Spalona, Stara Bystrzyca, Stara Łomnica, Starkówek, Stary Waliszów, Szklarka, Topolice, Wilkanów, Wójtowice,
Wyszki,
Zabłocie, Zalesie

Duszniki Zdrój - miasto

Kłodzko - gmina
Bierkowice, Boguszyn, Droszków, Gołogłowy, Gorzuchów, Jaszkowa Dolna, Jaszkowa Górna, Jaszkówka, Kamieniec,
Korytów, Krosnowice, Ławica, Łączna, Marcinów, Mikowice, Młynów, Morzyszów, Ołdrzychowice Kłodzkie, Piszkowice, Podtynie, Podzamek, Rogówka, Romanowo, Roszyce, Ruszowice, Starków, Stary Wielisław, Szalejów Dolny,
Szalejów Górny, Ścinawica, Święcko, Wilcza, Wojbórz, Wojciechowice, Żelazno

Kłodzko - miasto

Kudowa Zdrój - miasto

Lądek Zdrój - miasto i gmina
Kąty Bystrzyckie, Konradów, Lądek Zdrój, Lutynia, Orłowiec, Radochów, Skrzynka, Stójków, Trzebieszowice, Wojtówka

Lewin Kłodzki - miasto i gmina
Dańczów, Darnków, Gołaczów, Jarków, Jawornica, Jeleniów, Jedrzykowice Małe, Jedrzykowice Wielkie, Leśna, Lewin Kłodzki, Kocioł, Krzyżanów, Kulin Kłodzki, Taszów, Witów, Zielone-Ludowe, Zimne Wody

Międzylesie - miasto i gmina
Boboszów, Długopole Górne, Dolnik, Domaszków, Gajnik, Gniewoszów, Goworów, Jaworek, Jodłów, Kamieńczyk, Lesica, Michałowice, Międzylesie, Nagodzice, Niemojów, Nowa Wieś, Pisary, Potoczek, Roztoki, Różanka, Smreczyna, Szklarnia

Nowa Ruda - gmina
Bartnica, Bieganów, Bożków, Czerwieńczyce, Dworki, Dzikowiec, Jugów, Krajanów, Ludwikowice Kłodzkie,
Nowa Wieś Kłodzka, Przygórze, Sokolec, Sokolica, Świerki, Włodowice, Wolibórz

Nowa Ruda - miasto

Polanica Zdrój - miasto

Radków - miasto
Gajów, Karłów, Pasterka, Radków, Raszków, Ratno Dolne, Ratno Górne, Suszyna, Ścinawka Dolna, Ścinawka Górna,
Ścinawka Średnia, Tłumaczów, Wambierzyce

Stronie Śląskie - miasto i gmina
Bielice, Bolesławów, Goszów, Kamienica, Kletno, Młynowiec, Nowa Morawa, Nowy Gierałtów, Sienna, Stara Morawa,
Stary Gierałtów, Strachocin, Stronie Śląskie

Szczytna - miasto i gmina
Chocieszów, Dolina, Łężyce, Niwa, Stoszów, Studzienno, Szczytna, Wolany, Złotno

Adik 18.09.2002 14:47

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)

Adik to juz skraj Slaska :-D jesli to tak mozna nazwac? Czy wszyscy z Zabrza tak uwazaja ze to Slask?

A ja Dolny "srodek" Slask moje miasto to duze blisko wielkiego Wroclawia na trasie w kierunku Opola

nie określiłbym położenia Zabrza jako skraj Śląska...ale to niezbyt istotne;p

a co do tego, czy wszyscy Zabrzanie uważają, że Zabrze to Śląsk, to przypomne Ci słowa gen. De Gaule'a "Zabrze- najbardziej polskie z polskich miast, i najbardziej śląskie z śląskich miast" nie pamiętam czy dokładnie tak powiedział, ale ogólny sens jest zachowany;)

Sz@tynbury 18.09.2002 13:54

A ja jestem ze swojskiego Włocławka:)

Taz40 18.09.2002 13:48

Pudło Pudło Pudło :-D :-D :-D :-D Jestem z miejscowosci blizej czech. Zgadujcie dalej:-D :-D

P.S. A to z moim tazem to faktycznie coś tam było.

Ormianin 18.09.2002 13:38

Cytat:

No proszę, a jednak ktoś z okolicy się znalazł. Zgadywać będę: Nowa Ruda ? a może w innym kierunku???

Moze ten kolega jest z Bystrzycy Klodzkiej i mu glupio wobec Klodzka, bo sie zdaje ze miasta sie nie lubia... co do innych stawiam na Walbrzych, Bardo, ...... a moze i Zloty Stok, kto wie kto to?

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

pozdrawiam:)

+++LeWaP+++ 18.09.2002 12:26

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)

No to mieszkamy panie od siebie 25km.

No proszę, a jednak ktoś z okolicy się znalazł. Zgadywać będę: Nowa Ruda ? a może w innym kierunku???

Jeżeli dobrze pamiętem to chyba twoje logo sobie pożyczyłem i zrobiłem niebieskiego Taza na samym początku ??? :):'(

Taz40 18.09.2002 11:52

Cytat:

< KŁODZKO > - 32 TYS.

88 km na S od Wrocławia, nad Nysą Kłodzką

HTTP://WWW.POWIAT.KLODZKO.PL :)

JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ TO: HTTP://WWW.MAPA.PL :)

No to mieszkamy panie od siebie 25km.

Ormianin 18.09.2002 11:48

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
a ja z kolei jestem z ZABRZA- miasto jak każde na Śląsku...
Adik to juz skraj Slaska :-D jesli to tak mozna nazwac? Czy wszyscy z Zabrza tak uwazaja ze to Slask?

A ja Dolny "srodek" Slask moje miasto to duze blisko wielkiego Wroclawia na trasie w kierunku Opola

mati1700 18.09.2002 11:45

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Białysok ?? Jakie składniki (oprócz Ciebie oczywiście) ?? ;) :P :)

Odwłok skorpiona , noga pająka , skóra z ropuchy , 5 litrów czystej ;)

Zetoxa 18.09.2002 08:09

... no właśnie, tak jak moje Okrutne Miasto :o :'( :o

bgn 18.09.2002 08:06

a nie lepiej to wpisac w profilu?

+++LeWaP+++ 18.09.2002 07:38

< KŁODZKO > - 32 TYS.

88 km na S od Wrocławia, nad Nysą Kłodzką

HTTP://WWW.POWIAT.KLODZKO.PL :)

JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ TO: HTTP://WWW.MAPA.PL :)

TOMMYx 18.09.2002 02:29

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
A ja jestem z Białegosoku w woj.Podlaskim
Białysok ?? Jakie składniki (oprócz Ciebie oczywiście) ?? ;) :P :)

mati1700 18.09.2002 00:40

A ja jestem z Białegosoku w woj.Podlaskim

Sniper 18.09.2002 00:21

Jak widac z podpisu Zawiercie - gdzie to jest to chyba Ice i Adik bedzie wiedział a najprosciej w połowie drogi z katowic do czestochowy na samym początku szlaku orlich gniazd co by tu jeszcze hmmmmmm - LUDZIE JEST TU KTOS JESZCZE Z ZAWIERCIA ????????????

/||\aster 17.09.2002 23:58

Ja jestem z Tychow, ale teraz meiszkam w MIAMI. I tutaj wcale nie jest tak super jakby sie wydawalo. Wszedzie daleko, bez auta umrzesz

jacoob 17.09.2002 23:44

herb mojego miasta to syrenka (taka rybka z cyckami) :-D

paput2000 17.09.2002 23:40

A ja jestem z .... miasta które ma chętke na organizacje EXPO.

ThanatoS 17.09.2002 23:39

A ja jestem z Braniewa - centrum Polskiego przemytu, niedaleko Kaliningradu (Rosja):-D :-D

TOMMYx 17.09.2002 23:21

A ja - jak widać - Opole (woj. opolskie), stolica Polskiej Piosenki. Chociaż powiem Wam, że z roku na rok te festiwale są coraz gorsze.:(

Ice 17.09.2002 23:19

A Ja jestem z miasta Kopernika ;)

kapsel 17.09.2002 22:52

ja jestem z Poznania tego koło Lubonia ,kibice piłkarscy powinni znać to miasto bo my mamy najlepszą publiczność na Lechu ;)

grzeniu 17.09.2002 22:48

Ostrow Wlkp. Kolejorze i kibice kosza powinni wiedziec co to i gdzie to to jest.:P

Yahol 17.09.2002 22:39

Warszawa, kolo Podkowy Lesnej!
PS: miasto jest pod moim smieszkiem! (mordka)

oldgringo 17.09.2002 22:06

Ja z Warszawy ,to taka mieścina niedaleko Warki.

Weron 17.09.2002 21:58

Rumia - miasto 40 tysieczne.
Jakby ktos nie wiedzial to miasto sasiadujace z Gdynia(to miasto kazdy powienien znac a napewno kibice pilkarscy)

tomgoo 17.09.2002 21:55

Sokołów Małopolski - miasto niedaleko rzeszowa - podkarpacie

mapsajm 17.09.2002 21:49

a ja jestem z Łodzi - centrum Polski

-Sid-The-Rat=> 17.09.2002 21:27

Stolyca, historyczne centrum dresiarstwa, supermarketow i politycznych przekretow, kierowcow-rajdowcow, metra z jedna linia, autostrady-widmo i stadionu X-lecia

czasem az strach wyjsc z domu bo rzeczywistosc moze okazac sie 'uderzajaca'...

Macio.Men 17.09.2002 21:22

Zamość, woj.Lubelskie, taka nie-nadmorska mieścina :)

Druss 17.09.2002 21:17

Ja jestem z Gdańska. Taka nadmorska miescina ;)

Adik 17.09.2002 21:15

a ja z kolei jestem z ZABRZA- miasto jak każde na Śląsku...

ZiP 17.09.2002 21:11

Moje miasto to historyczny Włocławek leżący nad Wisłą.:)

Patrix 17.09.2002 21:04

<==| Gdzie mieszkasz |==>

Stare pytanie zadawane chyba na każdym forum :)
Może kiedyś już tu padło ale zawsze można odświeżyć 8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43.