![]() |
To samo u mnie. :szczerb:
|
Jedno i drugie. :szczerb:
|
Cytat:
|
Mieszkam w domu. Patologicznym. :P
|
No to jeszcze jeden Krzyżak z Torunia
Pozdrowienia dla wszystkich |
STRZELIN reprezenttt ... 40km na S od WROCKŁAW :)
|
Cytat:
Hmmm... własnie... i gdzie powinniśmy się czuć w domu? :)))))) |
Cytat:
robilem cos kiedys w Raciborzu w tej spirytusowni. Jaki to Slask, to byl ansluss katowickiego na oplszczyzne w gierkowskim okresie:'( |
to ja ja spod rosyjskiej granicy
powiedzmy ze powiat kętrzyński to moj powiat. a mieszkam do kętrzyna z 30 km, ale od pazdziernika i tak studia wiec olsztyn
pzdrwm Nikita_Bennet |
:-D He he! Tego jeszcze nie bylo! Czestochowa (na Slasku);) Mowia... miasto swiete ;). Slynie z medalikarzy, ktorzy wqrzaja niemilosiernie!!! ((
zdrofko! |
mała mieścina pod rzeszowem, czyli jak pod logo (rzeszów i okolice)
|
Cytat:
|
chyba Śląsk jest tutaj nieźle reprezentowany... a więc pozdrowienia z Raciborza :)
|
Katowice - i aż się boje dodać że to na Śląsku, bo ktoś gotów to zakwestionować ;) :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja jestem z miasta, z którego pewien beszczelny komuch startował w ostatnich wyborach parlamentarnych(to miasto leży pod Zgierzem).
|
W.a.ł.b.r.z.y.c.h (nie szukajcie na mapie ;) )
|
Ale pytanie hehehehe - oczywiscie Gdańsk !
|
Cytat:
Jaki referacik :-D |
Witam !
No a o Zgierzu słyszeliście takie zadupie / no nie całkiem / parę km od Łodzi ! |
Cytat:
Bystrzyca Kłodzka - miasto i gmina Bystrzyca Kłodzka, Długopole Dolne, Długopole Zdrój, Gorzanów, Idzików, Kamienna, Lasówka, Marianówka, Mielnik, Międzygórze, Mostowice, Nowa Bystrzyca, Nowa Łomnica, Nowy Waliszów, , Piotrowice, Pławnica, Ponikwa, Poręba, Spalona, Stara Bystrzyca, Stara Łomnica, Starkówek, Stary Waliszów, Szklarka, Topolice, Wilkanów, Wójtowice, Wyszki, Zabłocie, Zalesie Duszniki Zdrój - miasto Kłodzko - gmina Bierkowice, Boguszyn, Droszków, Gołogłowy, Gorzuchów, Jaszkowa Dolna, Jaszkowa Górna, Jaszkówka, Kamieniec, Korytów, Krosnowice, Ławica, Łączna, Marcinów, Mikowice, Młynów, Morzyszów, Ołdrzychowice Kłodzkie, Piszkowice, Podtynie, Podzamek, Rogówka, Romanowo, Roszyce, Ruszowice, Starków, Stary Wielisław, Szalejów Dolny, Szalejów Górny, Ścinawica, Święcko, Wilcza, Wojbórz, Wojciechowice, Żelazno Kłodzko - miasto Kudowa Zdrój - miasto Lądek Zdrój - miasto i gmina Kąty Bystrzyckie, Konradów, Lądek Zdrój, Lutynia, Orłowiec, Radochów, Skrzynka, Stójków, Trzebieszowice, Wojtówka Lewin Kłodzki - miasto i gmina Dańczów, Darnków, Gołaczów, Jarków, Jawornica, Jeleniów, Jedrzykowice Małe, Jedrzykowice Wielkie, Leśna, Lewin Kłodzki, Kocioł, Krzyżanów, Kulin Kłodzki, Taszów, Witów, Zielone-Ludowe, Zimne Wody Międzylesie - miasto i gmina Boboszów, Długopole Górne, Dolnik, Domaszków, Gajnik, Gniewoszów, Goworów, Jaworek, Jodłów, Kamieńczyk, Lesica, Michałowice, Międzylesie, Nagodzice, Niemojów, Nowa Wieś, Pisary, Potoczek, Roztoki, Różanka, Smreczyna, Szklarnia Nowa Ruda - gmina Bartnica, Bieganów, Bożków, Czerwieńczyce, Dworki, Dzikowiec, Jugów, Krajanów, Ludwikowice Kłodzkie, Nowa Wieś Kłodzka, Przygórze, Sokolec, Sokolica, Świerki, Włodowice, Wolibórz Nowa Ruda - miasto Polanica Zdrój - miasto Radków - miasto Gajów, Karłów, Pasterka, Radków, Raszków, Ratno Dolne, Ratno Górne, Suszyna, Ścinawka Dolna, Ścinawka Górna, Ścinawka Średnia, Tłumaczów, Wambierzyce Stronie Śląskie - miasto i gmina Bielice, Bolesławów, Goszów, Kamienica, Kletno, Młynowiec, Nowa Morawa, Nowy Gierałtów, Sienna, Stara Morawa, Stary Gierałtów, Strachocin, Stronie Śląskie Szczytna - miasto i gmina Chocieszów, Dolina, Łężyce, Niwa, Stoszów, Studzienno, Szczytna, Wolany, Złotno |
Cytat:
nie określiłbym położenia Zabrza jako skraj Śląska...ale to niezbyt istotne;p a co do tego, czy wszyscy Zabrzanie uważają, że Zabrze to Śląsk, to przypomne Ci słowa gen. De Gaule'a "Zabrze- najbardziej polskie z polskich miast, i najbardziej śląskie z śląskich miast" nie pamiętam czy dokładnie tak powiedział, ale ogólny sens jest zachowany;) |
A ja jestem ze swojskiego Włocławka:)
|
Pudło Pudło Pudło :-D :-D :-D :-D Jestem z miejscowosci blizej czech. Zgadujcie dalej:-D :-D
P.S. A to z moim tazem to faktycznie coś tam było. |
Cytat:
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D pozdrawiam:) |
Cytat:
Jeżeli dobrze pamiętem to chyba twoje logo sobie pożyczyłem i zrobiłem niebieskiego Taza na samym początku ??? :):'( |
Cytat:
|
Cytat:
A ja Dolny "srodek" Slask moje miasto to duze blisko wielkiego Wroclawia na trasie w kierunku Opola |
Cytat:
|
... no właśnie, tak jak moje Okrutne Miasto :o :'( :o
|
a nie lepiej to wpisac w profilu?
|
< KŁODZKO > - 32 TYS.
88 km na S od Wrocławia, nad Nysą Kłodzką HTTP://WWW.POWIAT.KLODZKO.PL :) JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ TO: HTTP://WWW.MAPA.PL :) |
Cytat:
|
A ja jestem z Białegosoku w woj.Podlaskim
|
Jak widac z podpisu Zawiercie - gdzie to jest to chyba Ice i Adik bedzie wiedział a najprosciej w połowie drogi z katowic do czestochowy na samym początku szlaku orlich gniazd co by tu jeszcze hmmmmmm - LUDZIE JEST TU KTOS JESZCZE Z ZAWIERCIA ????????????
|
Ja jestem z Tychow, ale teraz meiszkam w MIAMI. I tutaj wcale nie jest tak super jakby sie wydawalo. Wszedzie daleko, bez auta umrzesz
|
herb mojego miasta to syrenka (taka rybka z cyckami) :-D
|
A ja jestem z .... miasta które ma chętke na organizacje EXPO.
|
A ja jestem z Braniewa - centrum Polskiego przemytu, niedaleko Kaliningradu (Rosja):-D :-D
|
A ja - jak widać - Opole (woj. opolskie), stolica Polskiej Piosenki. Chociaż powiem Wam, że z roku na rok te festiwale są coraz gorsze.:(
|
A Ja jestem z miasta Kopernika ;)
|
ja jestem z Poznania tego koło Lubonia ,kibice piłkarscy powinni znać to miasto bo my mamy najlepszą publiczność na Lechu ;)
|
Ostrow Wlkp. Kolejorze i kibice kosza powinni wiedziec co to i gdzie to to jest.:P
|
Warszawa, kolo Podkowy Lesnej!
PS: miasto jest pod moim smieszkiem! (mordka) |
Ja z Warszawy ,to taka mieścina niedaleko Warki.
|
Rumia - miasto 40 tysieczne.
Jakby ktos nie wiedzial to miasto sasiadujace z Gdynia(to miasto kazdy powienien znac a napewno kibice pilkarscy) |
Sokołów Małopolski - miasto niedaleko rzeszowa - podkarpacie
|
a ja jestem z Łodzi - centrum Polski
|
Stolyca, historyczne centrum dresiarstwa, supermarketow i politycznych przekretow, kierowcow-rajdowcow, metra z jedna linia, autostrady-widmo i stadionu X-lecia
czasem az strach wyjsc z domu bo rzeczywistosc moze okazac sie 'uderzajaca'... |
Zamość, woj.Lubelskie, taka nie-nadmorska mieścina :)
|
Ja jestem z Gdańska. Taka nadmorska miescina ;)
|
a ja z kolei jestem z ZABRZA- miasto jak każde na Śląsku...
|
Moje miasto to historyczny Włocławek leżący nad Wisłą.:)
|
<==| Gdzie mieszkasz |==>
Stare pytanie zadawane chyba na każdym forum :)
Może kiedyś już tu padło ale zawsze można odświeżyć 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43. |