![]() |
Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Ile wy macie lat??? |
Czy to tak na prawdę istotne ? Czy nie bradziej się liczy to że, mam nadzieję, spełniamy nasze zadania ? ;)
|
Re: Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Jedni więcej drudzy mniej,
jedni co mają mniej mogą pomóc w problemie tym co mają wiecej i na odwrót ;p To chyba nie ma dużego znaczenia ;) |
Moze chce sie z ktorymis z was umowic ;) (JOKE)
|
gościu tak sie wydarł w temacie - myslałem ze sie coś stało, a tu taki klops ;)
|
Re: Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Cytat:
zadajesz pytania na poziomie 5 latka ... a na fotce wygladasz troszke doroslej czasem pomysl zanim napiszesz ... :P |
Re: Re: Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Cytat:
|
Cytat:
Zdecydowanie wydarl sie jak by mial nastapic koniec swiata. :-D :-D :-D |
Cytat:
|
Coś dzisiaj wesoło na forum.A moja żonka śpi (he he he )więc zabawię tu dłuuuugo.
|
Cytat:
|
Re: Re: Re: Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Cytat:
|
Cytat:
Na Boga ,niech tylko tego nie przeczyta,bo będzie kicha. :) |
Cytat:
a poza tym, nie jest to takie ważne jaki kto ma wiek, liczą się umiejętności. |
Re: Re: Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Cytat:
|
Cytat:
A co do tematu posta to też się nadziałem i klops |
Re: Re: Re: Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Drodzy operatorzy,moderatorzy,redaktorzy,zarządcy,webmast erowie!!!!
Cytat:
|
I właśnie za to uwielbiam Off Topic. 8)
|
Cytat:
|
No panowie szlachta ( to do tych co w temacie), nie wieszajcie psow na matim1700 w koncu zadal na off topicu konkretne pytanie a WY daliscie bardzo wykretne odpowiedzi. W koncu nie jest to chyba wielka tajemnica, taka juz jest rola tych co na swieczniku.
PS. nie martw sie mati, niech mysla co z tym fantem zrobic hehe 8-) ;) |
Ja mam 16 lat. Moze jestem mlody, ale nie tak glupi jak niektore moje posty.
|
Cytat:
|
A... przepraszam - które to są te mądre? :-D :-D :-D
|
Cytat:
|
he, he - to tylko tak z przekory :)
|
Jak widzę to tylko Aster odważnie podał swój wiek - reszta (razem ze mną) chyba się wstydzi.
|
tez nie mam sie czego wstydzic - 22 lata i pare (chyba ze 3) miesiecy
choc inna sprawa ze nie jestem: operatorem,moderatorem,redaktorem,zarządą,webmaste rem!!!! [choc chetnie bym zostal - zwlaszcza redaktorem - jakies propozycje?] |
W zasadzie człowiek nie powinien się wstydzić swojego wieku, tylko może się okazać że jest się "dziadkiem" - skończyłem 32.
|
Mlodziak jestes:-D :-D :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a to mnie rozwalilo juz zupelnie |
ciekawe co to za przycisk 'Profil'....
hmmm, nie no, nie wytrzymam, muszę na niego kliknąć! ooooOOO, kurcze co ja tu znalazłem... |
mati moglbys nie walic tak szerokich topicoe,
bo mi sie ekran rozjezdza i musze wstawac, zeby reszte za monitorem obejrzac?:) |
Cytat:
|
Cytat:
heheh a co wychodzi ci za ekran i musisz zerkac z tylu? :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I musze wstac, bo mi sie krzeslo ugina:-D (pewnie od mojego ciezkiego dowcipu):-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja *******ę... co się tu wyrabia... Ale zawsze to okazja dla BD żeby kogoś pozamiatać :):-D ^_^
|
No w moim profilu wyjdzie, że za kilka dni skończę 23 lata.:-D
|
a mnie sie po raz pierwszy wydalo ze ktos tu jest niepowazny - i nie mati ktory zadal glupie pytanie (sluzace pewnie tylko zabiciu czasu) - tylko BD ktory pojechal po nim w sposob co najmniej niegrzeczny... tak samo jak kilku innych ktorzy zaczeli wytykac kto pisze glupie a kto madre posty
radze pamietac ze nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi |
Cytat:
|
No dobra jak chcesz wiedzieć to sobie wiec, ze mam 16 latek,
może Ty powesz ile masz lat ?? Bo cośik mi sie zdaje że nie odpowiedziałeś na swoje pytanko :-D |
Cytat:
|
Cytat:
ale jezeli myslisz ze to bylo niegrzeczne to SORKI juz nie bede :) |
mnie wystarcza ze dostaje dziennie 10 reklam do mailboxa - to jest na mnie ZA duzo...
czekalem na jakas i reakcje - i ciesze sie ze sie doczekalem bo rzeczywiscie uznalem twoja wypowiedz za 'troche' napuszona, odrobinke, tyci-tyci... ale bylo minelo :) |
Cytat:
|
Cytat:
dodam, ze spamu dostaje kolejne kilanascie maili dziennie i to juz za duzo jak na mnie :) |
Cytat:
Jeżeli KTOŚ w swoim mniemaniu odniósł wrażenie iż KTOŚ zadał głupie pytanie, to poprostu niech na nie odpowiada. Dla KOGOŚ innego pytanie nie będzię wydawało się głupie i grzecznie lub ewentualnie dowcipnie na nie odpowie. I ciągnąć dalej za ripostą Sida. Nie ważne jak i o co KTOŚ się pyta, ważne jest jak samemu się na to odpowiada. |
paput - zlituj się - jeśli ktoś może o coś zapytać w jakikolwiek sposób, to również ktoś może odpowiedzieć w jakikolwiek sposób - to tak dla równowagi
Dlaczego, jak się komuś coś nie podoba, to ma milczeć? Też może napisać. I tak sobie jeszcze myślę - jakie pytanie - taka odpowiedź. ;):-D |
Cytat:
Co do bardzo głupich pytań, to osobiście staram się na nie nie odpowiadać - odpowiedź mogłaby być równie głupia (trochę tutaj niekonsekwencji w odniesieniu do poprzedniego mojego postu - musiałem trochę pomyśleć. :'( :'( :'( |
Z tą potrzebą kontaktu to masz rację, m.in. po to tu zaglądam :)
|
ja także:) ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:15. |