Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jakie-nagrywary-twoim-zdaniem-sa-najlepsze-10633/)

mati1700 19.09.2002 20:22

Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze?

Macio.Men 19.09.2002 20:26

a Plextora dodać nie łaska? ;)

p.s. chyba taka ankieta juz kiedys była

tomgoo 19.09.2002 20:26

właśnie zaczołeś drażniący temat
ps.najlepsze są liteony

Yahol 19.09.2002 20:27

Re: Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze?

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
Ta ktora wlasnie osobiscie posiadam:-D

Sebastian997 19.09.2002 20:50

Cytat:

Ja się nie wypowiem bo to pachnie nową awanturą na forum :-D :-D :-D ;)

Sebastian997 19.09.2002 20:55

Ja pamiętam taki post w którym wykazywano wyższość LiteOn nad Plextor i odwrotnie. To była gorąca i bezkompromisowa dyskusja. Mało do rękoczynów nie doszło :-D A ty wsadziłeś kij w mrowisko bo do tej dyskusji zaprosiłeś posiadaczy nagrywarek wszystkich firm. Już widze jaki tu będzie młyn ;) Krew się poleje :-D :-D :-D

Adik 19.09.2002 21:10

Cytat:

ja skromnie powiem, że moja jest najlepsza:P , a jeśli kogoś interesi jaką spawarke mam, to niech sobie poszuka w moich postach...;)

Przemo1980 19.09.2002 21:38

W ankiecie jest LG a nie ma Ricoha?! ((

/||\aster 19.09.2002 21:48

Bez komentarza. Odsylam do testow cdrinfo.pl i niech kazdy popatrzy. Mi sie nie chce juz klocic.

MichałPL 19.09.2002 21:50

LG=The best :P 8) :-D

ThanatoS 19.09.2002 22:10

No cóż, znowu te pytanie. Litek:-D :-D

Weron 19.09.2002 22:13

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
No cóż, znowu te pytanie. Litek:-D :-D
Niestety zgadzam sie z ThanatoSem :)

-Sid-The-Rat=> 19.09.2002 22:22

najlepsze?
do czego?

do nagrywania plyt w domowych warunkach - LiteOny...
do nagrywania plyt w domowych warunkach (economy class) - LG'ki
do chwalenia sie przed kumplami - Plextory i TEAC'i
do nagrywania muzy - Yamaha F1

do wyrzucenia - kazda ktora nie dziala i nie jest LG

takie jest moje calkowicie subiektywne zdanie i krytyke z gory odrzucam - a w ankiecie udzialu nie wezme bo...

bo nie!

Zetoxa 19.09.2002 22:27

... bez sensu ta ankieta, przecież od dawna wiadomo, że najlepsza jest MOJA nagrywarka.

NiEpOkOrNy 19.09.2002 22:37

HEHE
Liteon gora!
a najwyzej jest ofkorz moj liteon8) 8) 8)

Ice 19.09.2002 22:43

Te które działają i kopiują wszystko co się da !!!

SoBal 19.09.2002 23:15

Cytat:

http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...hlight=ankieta

mati1700 19.09.2002 23:29

Cytat:

Przemo1980 napisa***322;(a)
W ankiecie jest LG a nie ma Ricoha?! ((
Jest lg bo ja mam lg ;) a plextor zalicza się do innych ;)

Taz40 19.09.2002 23:37

Cytat:

Jest lg bo ja mam lg ;) a plextor zalicza się do innych ;)

...no tak bo plextor to nie nagrywarka a za to kosiarka do chodnikow

...jak dziecko...

/||\aster 20.09.2002 00:12

Ja nie biore udzialu w tej ankiecie. Dajcie juz sobie spokoj z tymi tematami. Jak ktos chce zobaczyc zdanie wiekszosci forumowiczow to poszukajcie w archiwum posta: Dlaczego narzekacie na LG. Najlepsze jest zakonczenie tego. TYLKO TYLE

mapsajm 20.09.2002 00:59

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... bez sensu ta ankieta, przecież od dawna wiadomo, że najlepsza jest MOJA nagrywarka.
od dawna tak było, ale teraz już to uległo zmianie. teraz najlepsza jest MOJA nagrywara:-D

Druss 20.09.2002 01:02

Moja tez jest najlepsza :P

/||\aster 20.09.2002 01:04

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Moja tez jest najlepsza :P
Mi sie jednak wydaje, ze moja jest najlepsza

woitas 20.09.2002 01:26

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

od dawna tak było, ale teraz już to uległo zmianie. teraz najlepsza jest MOJA nagrywara:-D

bajki opowiadacie, nie bo MOJA jest najlepsza...

nie klocmy sie wiecej, bo i tak mojej zadna nie dorowna. a jaka mam, coz... jest w postach.

MOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJA

Druss 20.09.2002 02:41

Jak zwykle wszyscy sie myla. To moja nagrywarka wypadla najlepiej w testach, akurat trafilem na najlepszy egzemplarz najlepszej nagrywarki na swiecie, no i w calej galaktyce wiec to moja nagrywarka jest ta najlepsza. 8)

/||\aster 20.09.2002 03:44

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Jak zwykle wszyscy sie myla. To moja nagrywarka wypadla najlepiej w testach, akurat trafilem na najlepszy egzemplarz najlepszej nagrywarki na swiecie, no i w calej galaktyce wiec to moja nagrywarka jest ta najlepsza. 8)
Druss, niestety mylisz sie to moja nagrywarka jest najlepsza i nie wypada wcale dobrze w testach (nawet nie ogladalem tych testow bo wiem)(Nie jest to LG a szkoda) wiecie czemu jest najlepsz bo jest MOJA
A tak naprawde zakonczmy ten temat.

PL 20.09.2002 07:05

Wszystki są dobre do puki chodzą:-D :-D :-D :-D 8)

Laser 20.09.2002 14:26

Witam !

K .... wa mać ile jeszcze razy będziemy wałkoniować ten temat !

Przecież wiadomo że każdy poda swoją / choćby był to największy szajs w tym układzie słonecznym / lub tę którą chciałby mieć ale nie moze bo ma inną patrz początek zdania lub nie moze sobie na nią pozwolić !

Bez obrazy ale jak Ci się nie chce klikać mati no to wogóle przepraszam bardzo ale po chusterczkę Ci komputer !!!!

Przepaszam bardzo ale miałem zły dzień! :)

PS: W ankiecie jest krypto reklama LG / ponieważ autor takową posiada / nie wykożystane są wszystkie pozycje max 10 a jest 7 więc autor mógł dodać jeszcze ASUSA Plextora no i choćby RICOHA !

Niech ktos mi powie czy ma aktualnie napęd Creativa podejrzewam ze nie !!

Dziękuję.

+++LeWaP+++ 20.09.2002 14:34

a cyberdrive i polsport :) :-D :-D

surff 20.09.2002 15:10

Jednak mimo wszystko Image Recorder to najlepsza nagrywarka!!!

jan 3 sobieski 20.09.2002 15:21

najlepszy jest Teac bo ja go mam

bgn 20.09.2002 16:47

fakt - najlepsza jest wlasna nagrywarka. Nic dodac nic ujac. Mam dwia bardzo stara i stara i obie sa najlepsze - bo po prostu wiem co potrafia, mam do nich soft i dosyc poprawnie sie nim posluguje

bgn 20.09.2002 16:49

P.S. a ty Mati zamist sie klocic z Bartkiem i robic beznadziejne ankiety lepiej byc sie czyms pozytecznym zajal.Mlody jestes ,umysl masz chlonny, w szkole narazie nie ma co robic - to zycie przed toba

oldgringo 20.09.2002 16:58

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
P.S. a ty Mati zamist sie klocic z Bartkiem i robic beznadziejne ankiety lepiej byc sie czyms pozytecznym zajal.Mlody jestes ,umysl masz chlonny, w szkole narazie nie ma co robic - to zycie przed toba
bgn a porad małżeńskich nie udzielasz? ;p

mati1700 20.09.2002 17:16

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
TO BD się ze mną kłóci NIE JA.Poza tym to skąd wiesz czy ja mam co robić czy nie? Otóż 3 klasa LO wbrew pozorom wcale nie jest taka łatwa!!!Nauki od cholery ,a nauczyciele gorsi po wakacjach niż przed wakacjami :(

TVC 20.09.2002 17:32

moim zdaniem takie tematy sluza do nabijania sobie licznika , co to jest za wogole za pytanie, ban odrazu na takie tematy i koniec!bgn dobrze prawisz i chwala ci za to!

lopus 20.09.2002 18:16

Po*******one te ankiety,jeden sie pyta o penisa a może chodziło o tenisa.Nie macie pomysłu na nowy temat?Stawiać pytania retoryczne to ja też potrafie i co ja będe kłócił sie nad wyższościa nagry firmy X nad Y jak to całe badziewie robią skośnookie dzieciaki w Chinach ,na Tajwanie i Bóg raczy wiedzieć gdzie jeszcze.

gips 20.09.2002 18:34

haha

powinno byc Jakie nagrywarki sa najlepsze i z jakiego predzialu cenowego - moze i do 400 zeta to lite on'y sa najlepsze bo lg to wielka kupa - no chyba ze trafisz na dobry model LG bo roznie z nimi bywa. ja tam uznaje TYLKO YAMAHA tylko ze to troche inny przedzial cenowy

mati1700 20.09.2002 19:05

****a MAĆ chodziło mi o ankietę sprawdzającą co uważają użytkownicy forum.A wy zaczeliście napierdlać MOJA JEST NAJLEPSZA.Jak ****a tacy jesteście to sami wymyślcie ciekawy temat.A nie taki tvc *******i głupoty a sam gówno robi.A i wali mnie cenzura możecie mnie za to uciąć *** mnie to obchodzi.Niestety na tym forum trafiają się jednak coraz większe ****y (jedynie yahol i sid the rat to normalni loodzie no i jeszcze paru sie znajdzie ,a reszta to ludzie bez polotu i finezji smutni jak ***** babci arnoldy)

Weron 20.09.2002 19:11

Cytat:

****a MAĆ chodziło mi o ankietę sprawdzającą co uważają użytkownicy forum.A wy zaczeliście napierdlać MOJA JEST NAJLEPSZA.Jak ****a tacy jesteście to sami wymyślcie ciekawy temat.A nie taki tvc *******i głupoty a sam gówno robi.A i wali mnie cenzura możecie mnie za to uciąć *** mnie to obchodzi.Niestety na tym forum trafiają się jednak coraz większe ****y (jedynie yahol i sid the rat to normalni loodzie no i jeszcze paru sie znajdzie ,a reszta to ludzie bez polotu i finezji smutni jak ***** babci arnoldy)
Chyba sie zdenerwowal:)

lopus 20.09.2002 19:56

Co ja mam powiedziec jak pare miechów za Teaca24 dałem 6,5 bańki a teraz kumpel kupił 40x za 280 zeta to które są najlepsze.Ze ja zawsze musze miec wszystko pierwszy i przepłacac? a jak do sprzedania to za symboliczną złotowke.
Mam Teaca 524E i w tej chwili on jest najlepszy.Oryginałow nie kopiuje wiec nie ma sprawy,a do danych i audio wystarczy.

Laser 20.09.2002 20:31

Cytat:

Otóż 3 klasa LO wbrew pozorom wcale nie jest taka łatwa!!!Nauki od cholery ,a nauczyciele gorsi po wakacjach niż przed wakacjami :(

Witam !

No nareszcie coś konkretnego i niestety prowdziwego 3 Klasa w LO to nie przelewki ... Ej za mało tu K.. A , K..A !

oldgringo 20.09.2002 21:00

Cytat:

Weron napisa***322;(a)

Chyba sie zdenerwowal:)

Takie tam ,zwykłe kłótnie.Jak to w rodzinie. :)

tomgoo 20.09.2002 21:19

Cytat:

nie no chyba ja jestem normalny
a smutas nie jestem:)

/||\aster 20.09.2002 21:29

Cytat:

A co maja powiedziec LG jest najgorsze a Liteon najlepszy, albo cos w tym stylu i znowu beda dymy i po co . A co do tego LO3 to moja siostra jest w czwartej klasie i jakos nie kuje dzien i noc.

mati1700 20.09.2002 21:33

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

A co maja powiedziec LG jest najgorsze a Liteon najlepszy, albo cos w tym stylu i znowu beda dymy i po co . A co do tego LO3 to moja siostra jest w czwartej klasie i jakos nie kuje dzien i noc.

Master mają NIC NIE MÓWIĆ TYLKO GŁOSOWAĆ!!!!!!!!!! W końcu nikt niczego nie musi komentować !!!!!!!!!!!

Yahol 20.09.2002 21:35

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Pla....ASTER! Ale tam, w tej Ameryce, to poziom jest taki, jak u nas w5 klasie podstawowki:-D

mati1700 20.09.2002 21:38

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Pla....ASTER! Ale tam, w tej Ameryce, to poziom jest taki, jak u nas w5 klasie podstawowki:-D

Właśnie.Byłeś master na bronxie ? ja przejeżdżałem obok i już widziałem inteligencje amerykańską hehe

/||\aster 20.09.2002 21:40

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Ale was zgasze moja siostra jest w Polsce i konczy ta bude, a co do poziomu u mnie macie to racje.

sayan 20.09.2002 21:44

ja mam Litka .. nigdy niemialem LG wiec zlego slowa oniej nie powiem !

mapsajm 20.09.2002 22:01

Cytat:

****a MAĆ chodziło mi o ankietę sprawdzającą co uważają użytkownicy forum.A wy zaczeliście napierdlać MOJA JEST NAJLEPSZA.
coby nie było, że się przestraszyłem:

MOJA JEST NAJLEPSZA

Cytat:

Jak ****a tacy jesteście to sami wymyślcie ciekawy temat.

Proponuję ankietę o ogórkach polskich! Czy wolisz kiszone, kwaszone, solone, małosolne...:-D

Cytat:

[B]A i wali mnie cenzura możecie mnie za to uciąć *** mnie to obchodzi.{/B]
****, kochanienki, ****... piszemy go przez "ch" by był dłuższy, mój ty maleńki.:-D

Cytat:

Niestety na tym forum trafiają się jednak coraz większe ****y (jedynie yahol i sid the rat to normalni loodzie no i jeszcze paru sie znajdzie ,a reszta to ludzie bez polotu i finezji smutni jak ***** babci arnoldy)
jako przyszły psychiatra-sexuolog stwierdzam, że jestem normalny. no, może odrobinę szalony, ale któż jest doskonały...
a swoją drogą, to z tobą musi być coś nie tak. możesz opowiedzieć mi coś więcej o tym, jak kosztowałeś "pizdę babci arnoldy"?
czy to twoja babcia, czy koleżanki? a może kolegi?
ma więcej, niż 80 latek?
czy ma starą, śmierdzącą, zagrzybiałą pizdę, czy też pierwszej świezości?
jak często się spotykacie?
ile razy w tygodniu odbywasz z nią stosunek?
jakie łączą was uczucia?
czy jest wam z sobą dobrze?

mati1700 20.09.2002 22:05

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

coby nie było, że się przestraszyłem:

MOJA JEST NAJLEPSZA

Proponuję ankietę o ogórkach polskich! Czy wolisz kiszone, kwaszone, solone, małosolne...:-D

****, kochanienki, ****... piszemy go przez "ch" by był dłuższy, mój ty maleńki.:-D

jako przyszły psychiatra-sexuolog stwierdzam, że jestem normalny. no, może odrobinę szalony, ale któż jest doskonały...
a swoją drogą, to z tobą musi być coś nie tak. możesz opowiedzieć mi coś więcej o tym, jak kosztowałeś "pizdę babci arnoldy"?
czy to twoja babcia, czy koleżanki? a może kolegi?
ma więcej, niż 80 latek?
czy ma starą, śmierdzącą, zagrzybiałą pizdę, czy też pierwszej świezości?
jak często się spotykacie?
ile razy w tygodniu odbywasz z nią stosunek?
jakie łączą was uczucia?
czy jest wam z sobą dobrze?

;p ;p ;p

******* się psia pyto.I tak już jestem dzisiaj w****iony ((

mapsajm 20.09.2002 22:08

Cytat:

;p ;p ;p

******* się psia pyto.((

zapewniam cię, ze to robię systematycznie... ale nie pojmuję, dlaczego akurat psia?:cool:

Yahol 20.09.2002 22:09

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
[

jako przyszły psychiatra-sexuolog stwierdzam, że jestem normalny. no, może odrobinę szalony [/B]
Aksjomat 1:
psychiatra nigdy nie jest normalny!
Aksjomat 2:
sexuolog - tym bardziej!
Aksjomat 3:
psychiatra sexuolog - nie da sie zakwalifikowac do zadnej grupy zaburzen!
Aksiomat 4:
jezeli twierdzisz, ze jestes tylko troszke szalony - jest z toba bardzo zle, radze odwiedzic kolege po fachu - to moz byc nieodwracalne!

PS: Prawdopodobnie bedziesz bardzo lubiany przez swoich pacjentow!

Zetoxa 20.09.2002 22:11

mati, mam radę dla ciebie, idź do przedszkola tam dzisiaj uczą kultury, pokazałeś biedaku, że liznąłeś trochę łaciny podwórkowej tylko co z tego ?

Yahol 20.09.2002 22:12

Chyba sie wciąlem miedzy ...... kieliszek i ogorek!

mapsajm 20.09.2002 22:16

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Aksjomat 1:
psychiatra nigdy nie jest normalny!
Aksjomat 2:
sexuolog - tym bardziej!
Aksjomat 3:
psychiatra sexuolog - nie da sie zakwalifikowac do zadnej grupy zaburzen!
Aksiomat 4:
jezeli twierdzisz, ze jestes tylko troszke szalony - jest z toba bardzo zle, radze odwiedzic kolege po fachu - to moz byc nieodwracalne!

PS: Prawdopodobnie bedziesz bardzo lubiany przez swoich pacjentow!

załóżmy, że masz rację. tylko załóżmy!!! to nawet gdyby, to co z tego? i tak psychiatra zawsze może sobie wystawić papiery, że jest normalny:P
a pacjentów, to ja już mam. nei lubią mnie. zauważyłem, że ludzie nie lubią być wyleczani:( ale postaram się zmienić;)

mati1700 20.09.2002 22:16

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
mati, mam radę dla ciebie, idź do przedszkola tam dzisiaj uczą kultury, pokazałeś biedaku, że liznąłeś trochę łaciny podwórkowej tylko co z tego ?
Zrozum przez kilka ostatnich dni stworzyłem dwa posty.Za każdym razem zostałem skrytykowany ,że moje tematy są do niczego i najlepiej żebym wogóle się nie odzywał.Jak dzisiaj zobaczyłem komentarz tvc to myślałem ,że mnie szlag trafi.Strasznie się wkurzyłem i poleciał potok przekleństw.Jeżeli kogoś to uraziło to sorry ,ale ja jestem nerwowy ,a szczególnie w roku szkolnym.
Wracając do łaciny to ja znam nie tylko podwórkową.Jestem w 3 klasie LO o profilu humanistycznym ,więc mam trochę wiedzy z tego przedmiotu ;)

mapsajm 20.09.2002 22:20

Cytat:

Zrozum przez kilka ostatnich dni stworzyłem dwa posty.Za każdym razem zostałem skrytykowany ,że moje tematy są do niczego i najlepiej żebym wogóle się nie odzywał.Jak dzisiaj zobaczyłem komentarz tvc to myślałem ,że mnie szlag trafi.Strasznie się wkurzyłem i poleciał potok przekleństw.ja jestem nerwowy ,a szczególnie w roku szkolnym.

polecam jogę

mapsajm 20.09.2002 22:22

Cytat:

Wracając do łaciny to ja znam nie tylko podwórkową.Jestem w 3 klasie LO o profilu humanistycznym ,więc mam trochę wiedzy z tego przedmiotu ;)

ale tego, to już nie zauważyłem. cholera, muszę zacząś trenować abstrakcyjne postrzeganie...:-D

mati1700 20.09.2002 22:26

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

ale tego, to już nie zauważyłem. cholera, muszę zacząś trenować abstrakcyjne postrzeganie...:-D

Aqua et panis est vita canis - woda i chleb jest życiem psa ;)

oldgringo 20.09.2002 22:27

No,no,no panowie ten pościk robi się coraz bardziej interesujący.Taki typowo weekendowy.Można powiedzieć sól tego forum.Wyrafinowane słownictwo,cięte riposty ,zabawa dla prawdziwych gentelmenów.:-D

Weron 20.09.2002 22:27

Naprawde lubie to forum.Czasami czytajac niektorych posty mozna sie naprawde posmiac i nie mam tu na mysli konkretnych osob(zeby zaraz nie posypaly sie gromy na moja glowe).

Hehe.:-D :-D :-D

mati1700 20.09.2002 22:28

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
No,no,no panowie ten pościk robi się coraz bardziej interesujący.Taki typowo weekendowy.Można powiedzieć sól tego forum.Wyrafinowane słownictwo,cięte riposty ,zabawa dla prawdziwych gentelmenów.:-D
;)

oldgringo 20.09.2002 22:30

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

polecam jogę

Jak najbardziej.Ja praktykuję Tantra Jogę od 12 lat.Rezultaty przechodzą najśmielsze oczekiwania.

Sebastian997 20.09.2002 22:54

Mówił wam ktoś, że bredzicie ? Najlepszą nagrywarke ma SqnHead. Jak pisze w jednym ze swoich postów: "...mój Teac CD-W524E jak był oryginalny miał bios 1.0B, przegrywał wszystko co było z SD2.0, po podwójnym upgrade 1.0C i 1.0D. Trzaska wszystko SD 2.51, TAGES i inne pierdoły...". To dopiero jest nagrywarka !!! A nie jakieś nasze żałosne nagrywareczki :-D :-D :-D
Czy ktoś jeszcze ma sprzęt kopiujący TAGES ? ;) ;) ;)

oldgringo 20.09.2002 22:59

Cytat:

Sebastian997 napisa***322;(a)
i inne pierdoły...". Czy ktoś jeszcze ma sprzęt kopiujący TAGES ? ;) ;) ;) [/B]
Moja kopiuje tylko "inne pierdoły". :)

-Sid-The-Rat=> 20.09.2002 23:13

chlopaki - przyhamujcie - bo nie chcecie chyba zeby to forum zaczelo przypominac komentarze do 'njusow' na wp.pl czy gazeta.pl - bo niektore odzywki juz sa podobne a atmosfera z przyjacielskiej i 'pofesjonalnej :)' zmienia sie w troche dresiarska gdzie kazdy kazdemu do oczu skacze

post jest troche oklepany - fakt, ale nie kazdy siedzi tu tak jak ja pol roku (czy bgn prawie 2...) i nie pamieta/widzial cos takiego wczesniej - przeciez redundantny post mozna pominac, mozna tylko wcisnac gusik i zaglosowac - nie trzeba od razu czlowieka zjezdzac - a manewr jakiego dokonal mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow

tvc - tu na szczescie nie ma banow i nikt ich na pewno nie zalozy za taki post/ankiete mlodemu uzytkownikowi

inna sprawa ze czasem trzeba by sie bylo zastanowic czy takie pytanie nie padlo juz wczesniej - bo mnie juz np. zaczynaja troche wkurzac pytania o eDonkeya - kiedy razem z Zipem i TOMMYxem naprodukowalismy wiecej niz jest w FAQu na stronie glownej edonkeya - mimo to odpowiadam w miare posiadanego czasu, bo kurcze czemu mialbym nie pomoc?

oldgringo 20.09.2002 23:20

Świeta racja Sid.I przydałby się nowy dział na forum ,do którego można by przerzucać najbardziej jajcarskie posty dla rozrywki znudzonej gawiedzi.

mapsajm 20.09.2002 23:21

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a manewr jakiego dokonal mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow

wydaje mi się, że się już nie polubimy. szkoda, też lubię broń...
chyba już pójdę się napić, bo na trzeźwo nie wiem, co mogę jeszcze wymyślić.

-Sid-The-Rat=> 20.09.2002 23:26

nie musimy sie lubic - przyznaje jednak ze twoja wypowiedz mogla miec jednak jakies wytlmacznie (malutkie!) w slowach matiego - jednak reakcja i stopien agresji sa nieuzasadnione - NICZYM

mati1700 20.09.2002 23:28

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

wydaje mi się, że się już nie polubimy. szkoda, też lubię broń...
chyba już pójdę się napić, bo na trzeźwo nie wiem, co mogę jeszcze wymyślić.

Tylko bez kłótni dobrze! tylko bez kłótni !!!!

mapsajm 20.09.2002 23:30

Cytat:

Tylko bez kłótni dobrze! tylko bez kłótni !!!!

:-D :) :-D
oki.
:-D :) :-D

-Sid-The-Rat=> 20.09.2002 23:31

:-)
tez sie wycofuje - koniec tematu z mojej strony
:)

Monter 20.09.2002 23:44

Z powodu przerostu formy nad treścią (czytaj: chamstwa) ankieta OFF8)

TVC 20.09.2002 23:47

mati1700 mnie to nie urazilo :) moglbym cos napisac na odwalke ale po co za dlugo juz czytam to forum zeby siem irytowac! Poprostu nie bede czytal wiecej takich postow i juz, dla mnie sa one bezsensowne(to jest moja opinia), a tym bardziej nie bede w nich odpowiadal! ja bede zadowolony i ty bedziesz :)
Pozdro dla wszystkich !

mati1700 20.09.2002 23:52

Cytat:

TVC napisa***322;(a)
mati1700 mnie to nie urazilo :) moglbym cos napisac na odwalke ale po co za dlugo juz czytam to forum zeby siem irytowac! Poprostu nie bede czytal wiecej takich postow i juz, dla mnie sa one bezsensowne(to jest moja opinia), a tym bardziej nie bede w nich odpowiadal! ja bede zadowolony i ty bedziesz :)
Pozdro dla wszystkich !

Ok dobry pomysł ,ale i tak mnie wkurzyłeś ,zapamiętam to sobie ;) :-D

whitepower 21.09.2002 00:11

w tajemnicy moge zdradzić , że mija nie jest zła. przynajmniej ten cham z kiosku tak mówi:)

sayan 21.09.2002 09:44

najlepiej jakby moderator zamknol posta

tomgoo 21.09.2002 10:31

zgadzam sie bo niedługo dojdze do bujki:)

Sebastian997 21.09.2002 12:02

Przyłączam sie do apelu - posta należy zamknąć. Niektóre odzywki są poniżej krytyki. Jak ktoś chce się wyładować to na IRC był kiedyś taki kanał "bluzgi". Może tam ? :-D ;)

luther 21.09.2002 13:08

Kiedyś może były duże różnice, ale teraz się one zacierają, a czasami są wogóle niewidoczne. Po co wogóle ta dyskusja skoro i tak każdy zagłosuje na tą jaką posiada.

NiEpOkOrNy 21.09.2002 19:28

proponuje zalozyc posta rozjemczego
i mozna sie przepraszc przez nastepne 300 postow;)

SqnHead 29.12.2002 10:46

Teac

Najlepsze nagrywarki to oczywiście Teac i niema oczym mówić :-D

asamer 29.12.2002 12:00

Wszystkie istoty na świecie, te mniejsze i te większe wiedzą, że nagrywarki firmy TDK są najlepsze 8)

Prześladowca 29.12.2002 12:47

A pamiętacie dyskusje o ASUS'ie. Bodajże Travis założył topic i wszystkich wyzywał, bo jego jest najlepsza i ch**, ale już go tu nie ma przynajmniej pod "Travisem":-D :-D :-D

tomgoo 29.12.2002 13:21

Nie no kto otworzył ten stary topic.....ludzie gdzie wy grzebiecie......

Laser 29.12.2002 13:43

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Nie no kto otworzył ten stary topic.....ludzie gdzie wy grzebiecie......
Witam !

Monti odgrzebal nawet posty z wrzesnia zeby je pozamykac - oczywiscie prosby o rzeczy o których nie wolno nawet mówić:-D ;)

jan 3 sobieski 29.12.2002 14:24

najlepszy jest TEAC8)

raptor123 29.12.2002 15:42

Najlepsza jest MOJA a ja mam TEAC

Majonez 29.12.2002 16:22

najlepszy to jestem ja koniec

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05.