![]() |
Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze?
Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze?
|
a Plextora dodać nie łaska? ;)
p.s. chyba taka ankieta juz kiedys była |
właśnie zaczołeś drażniący temat
ps.najlepsze są liteony |
Re: Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze?
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja pamiętam taki post w którym wykazywano wyższość LiteOn nad Plextor i odwrotnie. To była gorąca i bezkompromisowa dyskusja. Mało do rękoczynów nie doszło :-D A ty wsadziłeś kij w mrowisko bo do tej dyskusji zaprosiłeś posiadaczy nagrywarek wszystkich firm. Już widze jaki tu będzie młyn ;) Krew się poleje :-D :-D :-D
|
Cytat:
|
W ankiecie jest LG a nie ma Ricoha?! ((
|
Bez komentarza. Odsylam do testow cdrinfo.pl i niech kazdy popatrzy. Mi sie nie chce juz klocic.
|
LG=The best :P 8) :-D
|
No cóż, znowu te pytanie. Litek:-D :-D
|
Cytat:
|
najlepsze?
do czego? do nagrywania plyt w domowych warunkach - LiteOny... do nagrywania plyt w domowych warunkach (economy class) - LG'ki do chwalenia sie przed kumplami - Plextory i TEAC'i do nagrywania muzy - Yamaha F1 do wyrzucenia - kazda ktora nie dziala i nie jest LG takie jest moje calkowicie subiektywne zdanie i krytyke z gory odrzucam - a w ankiecie udzialu nie wezme bo... bo nie! |
... bez sensu ta ankieta, przecież od dawna wiadomo, że najlepsza jest MOJA nagrywarka.
|
HEHE
Liteon gora! a najwyzej jest ofkorz moj liteon8) 8) 8) |
Te które działają i kopiują wszystko co się da !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
...jak dziecko... |
Ja nie biore udzialu w tej ankiecie. Dajcie juz sobie spokoj z tymi tematami. Jak ktos chce zobaczyc zdanie wiekszosci forumowiczow to poszukajcie w archiwum posta: Dlaczego narzekacie na LG. Najlepsze jest zakonczenie tego. TYLKO TYLE
|
Cytat:
|
Moja tez jest najlepsza :P
|
Cytat:
|
Cytat:
nie klocmy sie wiecej, bo i tak mojej zadna nie dorowna. a jaka mam, coz... jest w postach. MOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJA |
Jak zwykle wszyscy sie myla. To moja nagrywarka wypadla najlepiej w testach, akurat trafilem na najlepszy egzemplarz najlepszej nagrywarki na swiecie, no i w calej galaktyce wiec to moja nagrywarka jest ta najlepsza. 8)
|
Cytat:
A tak naprawde zakonczmy ten temat. |
Wszystki są dobre do puki chodzą:-D :-D :-D :-D 8)
|
Witam !
K .... wa mać ile jeszcze razy będziemy wałkoniować ten temat ! Przecież wiadomo że każdy poda swoją / choćby był to największy szajs w tym układzie słonecznym / lub tę którą chciałby mieć ale nie moze bo ma inną patrz początek zdania lub nie moze sobie na nią pozwolić ! Bez obrazy ale jak Ci się nie chce klikać mati no to wogóle przepraszam bardzo ale po chusterczkę Ci komputer !!!! Przepaszam bardzo ale miałem zły dzień! :) PS: W ankiecie jest krypto reklama LG / ponieważ autor takową posiada / nie wykożystane są wszystkie pozycje max 10 a jest 7 więc autor mógł dodać jeszcze ASUSA Plextora no i choćby RICOHA ! Niech ktos mi powie czy ma aktualnie napęd Creativa podejrzewam ze nie !! Dziękuję. |
a cyberdrive i polsport :) :-D :-D
|
Jednak mimo wszystko Image Recorder to najlepsza nagrywarka!!!
|
najlepszy jest Teac bo ja go mam
|
fakt - najlepsza jest wlasna nagrywarka. Nic dodac nic ujac. Mam dwia bardzo stara i stara i obie sa najlepsze - bo po prostu wiem co potrafia, mam do nich soft i dosyc poprawnie sie nim posluguje
|
P.S. a ty Mati zamist sie klocic z Bartkiem i robic beznadziejne ankiety lepiej byc sie czyms pozytecznym zajal.Mlody jestes ,umysl masz chlonny, w szkole narazie nie ma co robic - to zycie przed toba
|
Cytat:
|
Cytat:
|
moim zdaniem takie tematy sluza do nabijania sobie licznika , co to jest za wogole za pytanie, ban odrazu na takie tematy i koniec!bgn dobrze prawisz i chwala ci za to!
|
Po*******one te ankiety,jeden sie pyta o penisa a może chodziło o tenisa.Nie macie pomysłu na nowy temat?Stawiać pytania retoryczne to ja też potrafie i co ja będe kłócił sie nad wyższościa nagry firmy X nad Y jak to całe badziewie robią skośnookie dzieciaki w Chinach ,na Tajwanie i Bóg raczy wiedzieć gdzie jeszcze.
|
haha
powinno byc Jakie nagrywarki sa najlepsze i z jakiego predzialu cenowego - moze i do 400 zeta to lite on'y sa najlepsze bo lg to wielka kupa - no chyba ze trafisz na dobry model LG bo roznie z nimi bywa. ja tam uznaje TYLKO YAMAHA tylko ze to troche inny przedzial cenowy
|
****a MAĆ chodziło mi o ankietę sprawdzającą co uważają użytkownicy forum.A wy zaczeliście napierdlać MOJA JEST NAJLEPSZA.Jak ****a tacy jesteście to sami wymyślcie ciekawy temat.A nie taki tvc *******i głupoty a sam gówno robi.A i wali mnie cenzura możecie mnie za to uciąć *** mnie to obchodzi.Niestety na tym forum trafiają się jednak coraz większe ****y (jedynie yahol i sid the rat to normalni loodzie no i jeszcze paru sie znajdzie ,a reszta to ludzie bez polotu i finezji smutni jak ***** babci arnoldy)
|
Cytat:
|
Co ja mam powiedziec jak pare miechów za Teaca24 dałem 6,5 bańki a teraz kumpel kupił 40x za 280 zeta to które są najlepsze.Ze ja zawsze musze miec wszystko pierwszy i przepłacac? a jak do sprzedania to za symboliczną złotowke.
Mam Teaca 524E i w tej chwili on jest najlepszy.Oryginałow nie kopiuje wiec nie ma sprawy,a do danych i audio wystarczy. |
Cytat:
No nareszcie coś konkretnego i niestety prowdziwego 3 Klasa w LO to nie przelewki ... Ej za mało tu K.. A , K..A ! |
Cytat:
|
Cytat:
a smutas nie jestem:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam Litka .. nigdy niemialem LG wiec zlego slowa oniej nie powiem !
|
Cytat:
MOJA JEST NAJLEPSZA Cytat:
Proponuję ankietę o ogórkach polskich! Czy wolisz kiszone, kwaszone, solone, małosolne...:-D Cytat:
Cytat:
a swoją drogą, to z tobą musi być coś nie tak. możesz opowiedzieć mi coś więcej o tym, jak kosztowałeś "pizdę babci arnoldy"? czy to twoja babcia, czy koleżanki? a może kolegi? ma więcej, niż 80 latek? czy ma starą, śmierdzącą, zagrzybiałą pizdę, czy też pierwszej świezości? jak często się spotykacie? ile razy w tygodniu odbywasz z nią stosunek? jakie łączą was uczucia? czy jest wam z sobą dobrze? |
Cytat:
******* się psia pyto.I tak już jestem dzisiaj w****iony (( |
Cytat:
|
Cytat:
psychiatra nigdy nie jest normalny! Aksjomat 2: sexuolog - tym bardziej! Aksjomat 3: psychiatra sexuolog - nie da sie zakwalifikowac do zadnej grupy zaburzen! Aksiomat 4: jezeli twierdzisz, ze jestes tylko troszke szalony - jest z toba bardzo zle, radze odwiedzic kolege po fachu - to moz byc nieodwracalne! PS: Prawdopodobnie bedziesz bardzo lubiany przez swoich pacjentow! |
mati, mam radę dla ciebie, idź do przedszkola tam dzisiaj uczą kultury, pokazałeś biedaku, że liznąłeś trochę łaciny podwórkowej tylko co z tego ?
|
Chyba sie wciąlem miedzy ...... kieliszek i ogorek!
|
Cytat:
a pacjentów, to ja już mam. nei lubią mnie. zauważyłem, że ludzie nie lubią być wyleczani:( ale postaram się zmienić;) |
Cytat:
Wracając do łaciny to ja znam nie tylko podwórkową.Jestem w 3 klasie LO o profilu humanistycznym ,więc mam trochę wiedzy z tego przedmiotu ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No,no,no panowie ten pościk robi się coraz bardziej interesujący.Taki typowo weekendowy.Można powiedzieć sól tego forum.Wyrafinowane słownictwo,cięte riposty ,zabawa dla prawdziwych gentelmenów.:-D
|
Naprawde lubie to forum.Czasami czytajac niektorych posty mozna sie naprawde posmiac i nie mam tu na mysli konkretnych osob(zeby zaraz nie posypaly sie gromy na moja glowe).
Hehe.:-D :-D :-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mówił wam ktoś, że bredzicie ? Najlepszą nagrywarke ma SqnHead. Jak pisze w jednym ze swoich postów: "...mój Teac CD-W524E jak był oryginalny miał bios 1.0B, przegrywał wszystko co było z SD2.0, po podwójnym upgrade 1.0C i 1.0D. Trzaska wszystko SD 2.51, TAGES i inne pierdoły...". To dopiero jest nagrywarka !!! A nie jakieś nasze żałosne nagrywareczki :-D :-D :-D
Czy ktoś jeszcze ma sprzęt kopiujący TAGES ? ;) ;) ;) |
Cytat:
|
chlopaki - przyhamujcie - bo nie chcecie chyba zeby to forum zaczelo przypominac komentarze do 'njusow' na wp.pl czy gazeta.pl - bo niektore odzywki juz sa podobne a atmosfera z przyjacielskiej i 'pofesjonalnej :)' zmienia sie w troche dresiarska gdzie kazdy kazdemu do oczu skacze
post jest troche oklepany - fakt, ale nie kazdy siedzi tu tak jak ja pol roku (czy bgn prawie 2...) i nie pamieta/widzial cos takiego wczesniej - przeciez redundantny post mozna pominac, mozna tylko wcisnac gusik i zaglosowac - nie trzeba od razu czlowieka zjezdzac - a manewr jakiego dokonal mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow tvc - tu na szczescie nie ma banow i nikt ich na pewno nie zalozy za taki post/ankiete mlodemu uzytkownikowi inna sprawa ze czasem trzeba by sie bylo zastanowic czy takie pytanie nie padlo juz wczesniej - bo mnie juz np. zaczynaja troche wkurzac pytania o eDonkeya - kiedy razem z Zipem i TOMMYxem naprodukowalismy wiecej niz jest w FAQu na stronie glownej edonkeya - mimo to odpowiadam w miare posiadanego czasu, bo kurcze czemu mialbym nie pomoc? |
Świeta racja Sid.I przydałby się nowy dział na forum ,do którego można by przerzucać najbardziej jajcarskie posty dla rozrywki znudzonej gawiedzi.
|
Cytat:
chyba już pójdę się napić, bo na trzeźwo nie wiem, co mogę jeszcze wymyślić. |
nie musimy sie lubic - przyznaje jednak ze twoja wypowiedz mogla miec jednak jakies wytlmacznie (malutkie!) w slowach matiego - jednak reakcja i stopien agresji sa nieuzasadnione - NICZYM
|
Cytat:
|
Cytat:
oki. :-D :) :-D |
:-)
tez sie wycofuje - koniec tematu z mojej strony :) |
Z powodu przerostu formy nad treścią (czytaj: chamstwa) ankieta OFF8)
|
mati1700 mnie to nie urazilo :) moglbym cos napisac na odwalke ale po co za dlugo juz czytam to forum zeby siem irytowac! Poprostu nie bede czytal wiecej takich postow i juz, dla mnie sa one bezsensowne(to jest moja opinia), a tym bardziej nie bede w nich odpowiadal! ja bede zadowolony i ty bedziesz :)
Pozdro dla wszystkich ! |
Cytat:
|
w tajemnicy moge zdradzić , że mija nie jest zła. przynajmniej ten cham z kiosku tak mówi:)
|
najlepiej jakby moderator zamknol posta
|
zgadzam sie bo niedługo dojdze do bujki:)
|
Przyłączam sie do apelu - posta należy zamknąć. Niektóre odzywki są poniżej krytyki. Jak ktoś chce się wyładować to na IRC był kiedyś taki kanał "bluzgi". Może tam ? :-D ;)
|
Kiedyś może były duże różnice, ale teraz się one zacierają, a czasami są wogóle niewidoczne. Po co wogóle ta dyskusja skoro i tak każdy zagłosuje na tą jaką posiada.
|
proponuje zalozyc posta rozjemczego
i mozna sie przepraszc przez nastepne 300 postow;) |
Teac
Najlepsze nagrywarki to oczywiście Teac i niema oczym mówić :-D
|
Wszystkie istoty na świecie, te mniejsze i te większe wiedzą, że nagrywarki firmy TDK są najlepsze 8)
|
A pamiętacie dyskusje o ASUS'ie. Bodajże Travis założył topic i wszystkich wyzywał, bo jego jest najlepsza i ch**, ale już go tu nie ma przynajmniej pod "Travisem":-D :-D :-D
|
Nie no kto otworzył ten stary topic.....ludzie gdzie wy grzebiecie......
|
Cytat:
Monti odgrzebal nawet posty z wrzesnia zeby je pozamykac - oczywiscie prosby o rzeczy o których nie wolno nawet mówić:-D ;) |
najlepszy jest TEAC8)
|
Najlepsza jest MOJA a ja mam TEAC
|
najlepszy to jestem ja koniec
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |