![]() |
rajd
Uwaga, uwaga!
W niedzielę biorę udział w rajdzie Łodzi. Proponuję życzyć mi powodzenia. Dziękuję. |
Na czym bedziesz smigal, na nogach czy na czyms zmotoryzowanym??
|
Cytat:
|
A może to rajd po knajpach Łodzi ?
|
Powodzenia.......
chociaż ja wolę SEATA CORDOBĘ (wrc :) )
|
Cytat:
|
PO może być i po knajpach:)
Mam już nawet motto na niedzielę. Niech się pochwalę: Nie ważne, który jesteś. Ważne że jesteś pierwszy. 8) |
Cytat:
|
Re: Powodzenia.......
Cytat:
proszę, proszę... chociaż jeden człowiek mnie tu lubi. Dzięki, Świerszczyku.:) |
Witam !
No mapsajm trzymam za Ciebie kciuki ! PS: To ta Skoda o której mówiłeś ze jest po przejściach !;) 8) |
Mapsajm.......
dla mnie jest tylko jedna firma......SEAT RULEZ!! (a cordoba w szczególności :) )
|
Cytat:
Co do skody, to właśnie ona:) |
A czego się życzy przed takim rajdem?
Spalenia opon? |
Re: Mapsajm.......
Cytat:
Sam woże tyłek Seatem Ibizą 1.2 75KM GLX z ... 91' przejechane 170 tyś !!! ale kopa ma !!! Ostatnio dokałem się do lakieru / za pomocą regeneratora to działa !! Czerwony RULEZ SEAT z resztą tesh ! :) |
To czekam na ciebie mapsjam ...na zimowym 2003 oraz na polskim
|
Re: rajd
Cytat:
na wstępie życzę POWODZENIA a na występie pytam, czy ten rajdzik będzie gdzieś transmitowany w TV ?? |
Re: Re: rajd
Cytat:
|
Więc SEAT RULEZ !!!!!
Hehe....... Jak kupię takiego kompa który będzie "jeździł" jak seat to będzie SUPERRRRRRRRRRRR.
|
Re: Więc SEAT RULEZ !!!!!
Cytat:
|
No to powodzenia, może się zobaczymy na rajdzie. Jak zobaczyłem Topic to myślałem, że będzie dyskusja jak zrobić raid 0, 1, 2 itd a tu o autkach, zresztą jak zobaczyłem kto zapodał topic to już miałem filling, że nie koniecznie mowa o kompach.
|
No takkkkkkk......
fela felą :) a SEAT to SEAT :). Niech będzie jak fela (ale przynajmniej 1.6, chociaż ta 1.3 też może być) . Oby tylko Lanos się nie trafił....hehehehhee
|
No to połamania osi ..... ( i tak ze 2 kapcie ;).
|
Obyś nietrafił na takiego pilota jakiego ja miałem ,przez niego miałem 6 taryf bo tak mi trase podyktował przez niego byłem 17 w generalce :( .(też w kjs)
|
dobierz dobrze ogumienie :) masz jakies zdjecie tej swojej skody ???
|
I uważaj na tych pseudokibiców, co to rzucają kłody na trasę.
I... faktycznie, bez zdjęcia na podium się nie pokazuj :) :-D |
Witam !
Mapsajm mam nadzieję ze jakaś relacja w ŁWD to bedzie ... Gdzie jet ten rajd gdzieś koło giełdy samoschodowej czy na jakimś zakuprzu ?! |
mapsajm powodzenia !!!
|
Trzymam kciuki mapsajm.Pokaz im wszystkim.
Hehe. Pozdrawiam. |
dzięki wszystkim.
zdjęcie będzie, jak podium będzie;) Laser, start i meta jest pod l'eclerkiem na inflanckiej. troszkę szutru jeszcze pod lublinkiem. zaczyna się o 9.30 kończy 0 18. jeszcze raz dzięki. |
Po rajdzie, jakbyś potrzebował pomocy to daj znać. Szwagier ma lawete i znajomego blacharza :-D ;) :-D ;) :-D ;)
POWODZENIA !!! |
Powodzenia, tylko nie jedź za wolno8)
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak bilżej Lublina to na taki rajdzik się nie wybierasz? |
Cytat:
właśnie jestem po rajdzie i tak się zastanawiałem, kto... był tak miły i przepowiedział przyszłość... 2 kapcie i jedna wywalona opona... urwana linka od ręcznego... dwie obręcze do wymiany... dwa limity z winy pilota... jedna taryfa z mojej... klocki do wymiany... i jeszcze nagrali mnie z telewizji, i chcą mnie puścić o 18. w ŁWD... po prostu super!!! |
Witam !
Nareszcie zobacze twoje oblicze i wóz !!! PS:raz na wozie raz pod wozem ! Nie martw sie ważny jest start i rywalizacja a podium to tylko taki mały bonus ! |
Cytat:
|
Cytat:
hehe ! ŁWD - to ściśle powszechny kanał informacji regionalnej / Łódzkie Wiadomosci Dnia ! / Poprostu Coś jak wiadomosci na 1 tyle ze lokalnie z Łódzkiego ! |
Tak myślałem !! tyle że jak mam obejrzeć swoją przepowiednie jak ja ze zagłębia ???????
|
Cytat:
zapewne mapsajm jush trzyma rękę na przycisku REC na magnetowidzie czyż nie mapsajm ! ;) |
Z tymi taryfami to niestety wykrakałem sorry już nie będe.
|
witam !
No oglądnołem se normalnie mapsajma w ŁWD ! Pokazali go normalnie ! Zielona SCODA FELICIA z NR 3 ! za kierownica gościu w ciemnych okularach ! Pokazali start i pierwszy zakręt na ręcznym oczywiście start z lekkim piskiem .............;) Dobrze było mapsajm ! " ... głośny pisk ,skoda jego wóz - noga na pedale pełny luz ..." |
Cytat:
a potem puściłem i... nie śmiejcie się. to trwało tylko trzy sekundy:( |
dzięki, Laser!
ale skubańce nie pokazali, jak mi opona wywaliła!!! a wszyscy się tym tak zachwycali - i na widowni, i sądziowie, i my w środku też.:cool: następny jest 15 października. jak uskładam trzy tysiaczki, to startuję. |
Re: Mapsajm.......
Cytat:
SEAT RULEZ (LEON) |
Re: Re: Mapsajm.......
Cytat:
|
Re: Re: Re: Mapsajm.......
Cytat:
mi sie bardzo podoba SUPERB - ale jak dla mnie na obecna sytuacje za duza ale moze kiedys przy zonie i brzdacu sobie kupie taka :) |
Cytat:
|
Cytat:
jA tAM dO sKÓD NIC nIE mAM .. TYMBARDZIEJ TERAZ jAK tO JEST GRUPA vw! cHYBA zA dUZO cOLi WPILEM !:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
powiem ci ze muzyka i granie co tydzien czy nawet czesciej tez jest drogim hobby, kasy za koncert nie starcza czesto na same struny dla gitarzystow a jak talerz pojdzie to juz wogole nie ma o czym gadac bo nagle sie okazuje ze to nie klub nas tylko my klub wynajmujemy
:) ale 3 tysiaczki to rzeczwiscie ladny kawal grosza... |
Cytat:
Jakbys jednak nie wygrał-mam podrasowany Prozac. |
Re: Re: Re: Re: Mapsajm.......
Cytat:
|
Cytat:
|
i żebyś nie wpadł do rowu na ostrym zakręcie.......:-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ścigniem się
Ja mam Corsę. Kszynka piwa, dla tego, kto mnie ścignie. Nie powiem co mam pod machą :-) Na maxa 230 kmh. Tak Corsą.
|
Re: ścigniem się
Cytat:
pod lublinkiem. błotko po pas, kamyki i kamienie w błotku, parę betonowych płytek pokrytych piaskiem, do tego kilka zakrętów, prędkość średnia 40km/h... nieważne, ile masz koni... jak masz niskie auto, to dla mnie lepiej... nie ważne, jaką masz maxymalną... rowerem cię przegonię!:-D |
Re: Re: ścigniem się
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
trochę to trwało, ale nareszcie jest.
oto filmik, o którym mówiłem. jakość ch*j*wa, ale widać, że jadę:cool: trzeba zmienić rozszerzenie na avi |
Witam !
A postarałeś sie i zripowałeś czy jak tam się mówi ten 15 sec kawałek co w ŁWD dali - ale i tak nieźle, kiedy następny start ? |
aktualnie jestem w skromnym dołku finansowym i nie startuję. najprawdopodobniej dopiero w wakacje:(
|
a które miejsce zająłeś ???????
|
Cytat:
Witam Poczytaj wcześniej ! |
Re: Re: rajd
Cytat:
Powodzenia M.8) |
Re: Re: Re: Re: Mapsajm.......
Cytat:
A wiecie,że czyta się "szkoda" ?:) |
Re: Re: Re: Re: Re: Mapsajm.......