![]() |
Już nie ma. Szkoda, że nie zrobiłem screena
|
Cytat:
Nick not FOUND ! Hehe ! Nie ma takiego numeru - narazie ! ale kto wie |
no i wykrakaliście :-D
pojawił się nowy member z nickiem "dupsko" :-D |
Moze akurat wlazylem jakas badziewna plyte z ktora sobie nie mogl poradzic naped. A wlasnie ten halas spowodowal ze wbilem zpowrotem oryginalny bios.
|
U mnie zadne problemy z odczytem nie wystapily.
Ale halasuje strasznie to fakt. |
Re: Re: LiteOn 24103S @ 40125S !!!
Cytat:
Hehe. Walnalem sobie tego upgrada. Narazie jest ok. Windows wykryl poprawnie.Programy tj. nero i clone tez. Zaraz biore sie za testy. Co prawda nie mam plyt x40 ale sprobuje na x32. A jakby co to z powrotem wroce do wczeniejszej wersji. |
Re: LiteOn 24103S @ 40125S !!!
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:-D ;) :-D 8) 8-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszyscy oprócz tego pierwszego mogą być ! |
Cytat:
Z tego co pamietam kumpel to robił na wszystkie sposoby. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A czy z Liteona mozna zrobić mikser??
Ps. Ale o pralce mi nie mówcie bo już ten trik z podkrecaniem bebna słyszałem. cze |
Cytat:
ale mi chodziło o taki bajer 40s<48s |
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/liteon_oc/ |
Cytat:
|
oby nie !
panowie oraz panie ! mam do was takie ładne pytanie czy można przerobić 40s na 48s?:) ;) |
Witam !
Tu sie robi coraz ciekawiej ! Najpirw wyskakuje jakis madafaka ![?] a teraz gilgacz_jajek ! Tylko czhwile dzielą nas od powitania na forum Hitlera Stalina Jelcyna LEppera .... :) ;) :) |
Cos tzreba placic za ta przyjemnosc ;)
|
Cytat:
|
oldgringo, ty zbereźniku !!!
|
Dzięki za info.A ja mam pytanie czysto formalne.Gilgasz własne jajka ,czy cudze też? :-D
|
LiteOn 24103S @ 40125S !!!
To nie pomyłka, model LTR-24103S/32123S można spokojnie przerobić na LTR-40125S, i cieszyć się prędkością zapisu, oraz obsługą P-CAV i Mt.Rainer.
Dla chętnych podaję stronę, można z niej pobrać bios potrzebny do tej operacji oraz poczytać opinie tych którzy już przerobili swoje wypalarki http://club.cdfreaks.com/showthread....threadid=54277 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:57. |