![]() |
Serdeczne zyczenia urodzinowe dla Koliego!
Serdeczne zyczenia urodzinowe dla naszego 'zabezpieczacza', Patryka-Koliego - niech nikt nie wazy sie crackowac Safelocka i niech przynosi on fortune!
:) |
... dużo szczęścia, zdrowia, radości i samych słonecznych dni :) :) :cool:
|
Cytat:
przlaczam sie do Zetoxy i dodam jeszcze ...malego mieszka pieniadzorow jak to Pyzdra mowil, no i zeby Safelock nie zostal nigdy zlamany |
...uplink do powyższych... wszystkiego dobrego :) fur KOLI the PROTECTOR :)
|
no to tez się podepnę :)
alles najlepszego for Koli pozdro |
jak jeden za wszystkich, wszyscy za jednego to tez sie poczuwam do obowiazku przylaczenia do best wishes for Koli :) i robie to z mila checia...
To co ?? po malutkim by sie przydalo.... na czesc kolegi Koliego a potem, jescze po malutkim itp. ,itd..;) ;) ;) Niech Wszyscy Beda Pozdrowieni Tomo ...::: GG 2401222 :::... |
No to zdrowko Koli...najlepszego :)
|
No to najlepszego.Kielicha wypijemy po pracy.
Bardzo podoba mi się ten zwyczaj składania życzeń.O ile dobrze pamiętam ,to pierwsze gratulacje na nowym forum otrzymał Sid. |
pamietam, pamietam - do dzis na wspomnienie niespodzianki jaka byly te zyczenia robi mi sie cieplutko...
eh, dzieki raz jeszcze za tamto |
... a ja to skromnie zapoczątkowałem (nie chwaląc się rzecz jasna ;) ).
|
Wszystkiego naj.. naj... i naj... !!!
|
My tu jestesmy jak jedna wielka rodzina ;)
Wszystkiego najlepszego Koli!! |
Dołączam się do życzeń! Happy birthday!
|
... i niech wszystkie napędy będą Ci posłuszne :) :)
|
Cytat:
Wszystkiego Naj .. na nowej drodze zycia w końcu odbierasz niedługo DOWÓD / 18 / ! Jeszcze raz najlepszego ! |
Jako Waga dołączam się, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia. Bo to jest najważniejsze, oraz żebyś miał większą ilość pieniążków.
|
Również sie przyłączam- najserdeczniejsze życzenia urodzinowe i spełnienia wszystkich marzeń (zwłaszcza tego, żeby Ci nikt SafeLock'a nie złamał;))
Za solenizanta !! http://skins.hotbar.com/skins/mailsk...beer_1_prv.gif |
A czemu nasz solenizant nie dołączy się i nie zdmuchnie świec ????;) 8-) ;) 8)
|
przyłączam się do życzeń także ja .
Wszystkiego naj . |
Ja też ci życze wszystkiego najlepszego Koli,chociaż na mnie nie zarobisz bo Safelock jest mi niepotrzebny ;)
|
Wszystkiego NAJ...NAJ...NAJ...
PS: na mnie tez nie zarobisz:P |
Cytat:
wszystkiego najlepsiejszego koli zyj nam dlugo pzdrwm Nikita_Bennet |
Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe.
|
[QUOTE]GOLOMB666 napisa***322;(a)
[B]A czemu nasz solenizant nie dołączy się i nie zdmuchnie świec ????;) Jeszcze raz dzięk wszytkim. :) Świec nie zdmuchnołem dlatego że jeszcze stałki niemam (sa kłopoty z załatwieniem i na necie jestem tylko kilka razy dziennie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:47. |