![]() |
Zip jako drugi ...
Witam !
.... osiągnął 1000 postów ! Gratulacje ! |
Drugi.. to wcale nie oznacza, ze jestes gorszy!
Gratulacje!! i powodzenia na forum!! |
Witam !
A czy ktoś powiedził ze drugi znaczy gorszy ! ;) |
Ja tego nie powiedzialem! I nie mowie!
PS: nie czepiac sie slowek, to mialo byc taaakie filozoficzne i wogole.... |
Dziękuję! Ale się cieszę!!!:) :)
|
Setny post też jest bardzo przyjemny8-)
JUHU!!!!!!!!!! |
gratulacje zip.
kto trzeci? niewiadomo. myśle że po 10 który przekroczy tą magiczną barierę nie bedzie jush takiego zamieszania;) |
Cytat:
A co do powyższego cytatu to przypomina mi się film "Nic Śmiesznego". ;) |
gratuluję!
ale lepiej napisz coś o objawach. czy możesz spać? nie wymiotujesz, gdy cię odrywają od kompa? co robisz z odleżynami(odsiedzinami)?...;) :-D |
gratuluje - tym bardziej, ze TWoja Aktywnosc bije wszelkie rekordy
(7,37 posta dziennie), a ponadto nie tylko ja bede sie wstydzil, ze tyle napisalem:) |
Cytat:
Mam nadzeje ze wielu tutaj nie pisze tylko postow po to aby nabic sobei licznik odwiedzin:-D ZIP jest wytrwaly i bardzo lubisz to forum, ponad tysiac postow i taka czestotliwosc odwiedzin wskazuje zes wytrwanym komputerowmanem pozdrawiam:) |
Cytat:
pozdro |
Sam spędzam ok. 12h/one day przy komputerze, przy czym 8 w pracy.
Dobrze że w pracy mam monitor LCD bo w przeciwnym razie oczy by mi wypłyneły (i tak mi się strasznie powiekszyły od tego siedzenia i od kawy). Po za tym to jakieś zboczenie - słyszałem od innych ludzi że istnieją na świecie przyjemniejsze rzeczy, ale tylko słyszałem. ZIP gratuluje "płodności":) 8) :) |
Cytat:
A MOŻE BY TAK ZROBIĆ RANKING TOP 10, W KTÓRYM BYŁOBY POKAZANE: -IL. POSTÓW - ŚREDNIA DZIENNA - OD KIEDY KTOŚ JEST NA FORUM CZYLI NAJSTARSZY USER / NAJMŁODSZY TAKA TABELA, KTÓRĄ MOŻA BY SEGREGOWAĆ WG. KRYTERIÓW :) CO NA TO MODERATORZY? |
nie wiem LeWaP czy dobrze Cię rozumiem, ale chyba chodzi Ci o to:
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/memberlist.php?s= |
Cytat:
|
[QUOTE]+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
[B] Czy twoje logo przedstawia jak się mają Twoje oczy :) ;-) Dokładnie jak myslisz. To jest moje ostatnie zdjecie do paszportu.8) |
[QUOTE]paput2000 napisa***322;(a)
[B] Cytat:
|
Cytat:
whoops :) ale plama dzięki za NFO... żeby tylko BD nie obczaił bo zaraz rzuci zgryźliwy komentarz...:-D ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sorry to miało być do Pedrosa.
|
Cytat:
a co sądzą na to inni formułowicze ? |
Cytat:
Chyba raczej do twórców serwisu |
Cytat:
Please luknij tu: http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/memberlist.php?s= :) |