![]() |
Zlot forumowiczów cdrinfo.pl
Wprawdzie nie mamy jeszcze skarbnika. Ale proszę o potwierdzenie obecności na zlocie cdrinfo.
|
tylko gwoli formalności. będę!
|
Jeżeli 26 to będę napewno.Jeżeli 19 to napewno nie.
|
Bede :)
|
Cytat:
|
Dla mnie w tej ankiecie brakuje odpowiedzi "nie będę":'( :(
|
Dodałem do ankiety opcję nie będę, i na nią zagłosowałem. Niestety fizycznie nie dam rady, już tej chwili mam roboty za 2 osoby, a nawet rok akademicki się jeszcze nie zaczął, jeszcze dodajac do tego pewne zobowiązania matrymonialne, wykreśla to mnie z listy osób będących w stanie dotrzeć na miejsce - na czas. Przykro mi, na prawdę chciałem, ale życie ma co do mnie inne plany...
|
SoBal - moglbys zrobic basowi i mapsjanowi przyjemnosc i dac te ankiete 'sticky'? nie trzeba by bylo szukac a i im pewnie byloby wygodniej...
ja nie bede - w mojej obecnejs sytuacji 100 zeta jest dla mnie nie do przeskoczenia (niewatpliwie do tego 19 czy 26 prace jakas znajde - ale ja NIGDY nie pozyczam pieniedzy - z regoly mam tak malo ze nie wiem czy bede w stanie oddac) wiec na dzien dzisiejszy zjazd bezemnie - szkoda i przepraszam za nieobecnosc organizatorow - kapitalizm jest brutalny jesli bylaby mozliowsc zaplacenia w okoliach 10-15 to moge zmienic decyzje - do tego czasu na pewno kasy nie mam... jeszcze raz sorry |
nie chce mi sie tak pisac w kolko to samo
ale jak to bedzie weekend i bede data wiadoma na tydzien przed to przyjade tylko info o noclegu (hotel/motel) moge zabrac kogos z Katowic ... PS uprzedzam z gory, ze nie pije by potem nie bylo niejasnosci :) |
coś ty Bartek !! tam nikt nie będzie pił ani jadł, będą tylko uczone dyskusje o .... no sam wiesz o czym. ;p
|
dla mnie również barierami są:
1. kasa 2. czas i miejsce niestety:( |
a dal mnie barirą jest wiek:'(
Za dwa lata na pewno bede jeśli bedzie za dwa lata zlot. |
Cytat:
|
Jeżeli będe mógł to przyjadę prędzej 19 niż 26 ,ale nie dłużej niż jeden dzień(wieczorkiem wracam)jeżeli komuś pasuje może się ze mną zabrać max do 3 osób( ze względu na wygodę):cool:
|
Cytat:
zjesc to ja lubie a pic nie pije bo nie lubie pozniej nastepnego dnia jest dla mnie bardzo meczacy (moje wrzody zle to znosza :() |
Cytat:
Teraz pije się dzień i 3 trzeźwieje ;) |
Głos oddany, niestety nie będę obecny na tym zlocie :(
Bardzo mi przykro, ale z tego co zauważyłem, moja sytuacja jest podobna do sytuacji Sid'a . Po prostu brak kasy i to jest jedynym problemem - przeszkodą, nie do pzeskoczenia na dzień dzisiejszy. :( Również szukam pracy i jak narazie bez rezultatu. :( To chyba na tyle. Acha, jeżeli to by było możliwe, to chciałbym chociaż zobaczyć jakieś fotki z tego zlotu. |
Ja niestety także nie przyjade:'(
Prosiłbym także jak kolega przedmówca o fotki.:) . Zróbcie je,zeskanujcie i przyślijcie na maila:P Z góry thx |
czy konkretnie wiadomo kiedy to ma być-osobiście mi pasuje wyłącznie 19.
Ustalenie terminu-od tego chyba trza zacząć. |
...
Ja popieram przedmówce !
Jak wy możecie robić ankite tego typu bez ustalenia miejsca i czasu spotkania....??? Nie rozumiem jak walniecie połowie ludzi ze śląska że mają przyjechać nad morze to zgadnijcie co wam powiedzą (i na odwrót) No chyba że ktoś jest emerytem (dużo czasu) i ma dużo pieniędzy (chociaż to w Polsce nie możliwe) Pozdro Pirat (Mysior) |
Jeśli chodzi o miejsce to było ustalone, że Łódź. Co do czasu były podane opcje.
|
troszkę się pozmieniało. ale jest już ustalone miejsce i czas na 100%.
wpisujcie się na listę przyjezdnych w dyskusji: http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=11054 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |