![]() |
Pieknie - gratuluje, ale co dalej ???
|
Takze gratuluje :)
|
równiez gratuluje :)
|
cóż zasyłam gratulacje [lekko spóźnione z Będzina]
btw ja na raziej jestem tylko omc. mgr inż. |
Szczere gratulacje !!!
|
Moje GRATULACJE !! Witaj w klubie Sniper. :jupi: :piwo: :jupi:
|
Ja rowniez gratuluje:)
jeszcze hmm 3 lata i tez jak dobrze bedzie bede sie mogl takim pochwalic ;) |
Jeszcze też nie miałem możliwości pogratulowania.
Gratulacje :) :piwo: PS. Ja właśnie piszę może za miesiąc lub troszkę dłużej tez będę mógł sie pochwalić mgr inż. przed nazwiskiem |
ja sie jescze nie wypowiadalem :P
GRATULACJE ! :) fajna sprawa taki papier... tez bym chcial juz taki miec... :) pozdro |
Ilość załączników: 1
No i żeby nie było ze kantowałem ;)
Dzis miałem oficjalne wręczenie dyplomu - pozwoliłem sobie go zeskanowac - jak namój stan i tak ok mi wyszło ;))) acha mgr inż. Edyta thx za towarzystwo, do poniedziałku (viva radio katowice ;) hie hie |
ja tez gratulacje!
|
Cytat:
|
Moje szczere gratulacje Sniper. No ja jeszcze mam tylko licencjata z Systemów Informatycznych Zarządzania. Ale niedługo będzie też i mgr inż.:-D :-D
|
|
Yahol - ona jest po prostu .... piękna ;) .....hlip!, hlip!
|
Cytat:
a zawartość jeszcze lepsza;) :) |
Cytat:
Hehe. :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Jeeeezu ale mnie łeb boli - ale szczerze nie pamiętam że pisałem ten drugi post -;)) ale jaja ;))) - czyli było więcej niz napisane 3 promilki ;))
no nic jeszcze raz wielkie dzieki i moze za rok na doktorat sie wybiore ???? kto wie narazie daje sobie luz. |
gratuluje - a teraz pora na czapeczke podobna do mojej, albo posredniak. Nie to bez sensu:'(
|
Re: Re: Re: Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
codzien patrze na takiego ktory bez znajomosci sporo osiagnal i wyrobil sobie wiele znajomosc ... |
Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
Równiez przyłączam sie do gratulacji- Panie Magistrze Imżynierze;) |
Cytat:
W sumie to bardzo żałuję, że już nie jestem studentem, było super (nie licząc egzaminów of course). Ale kaca nie było, ponieważ po 'oblewaniu' był RedBull :) Sniper - moje serdeczne gratulacje !!! |
Wielkie dzięki za gratulacje i spiesze z wyjasnieniami :
- posta napisałem przed chalniem ;) - tyeraz mam ze 3 promile po piciu qumplami z ucvzelni z rodzicami, tesciami (przyszłymi ) - a jutro najblizsui qumple ohjjjjjjjjjjjjjjjj - temat mojej pracy to :Program do obliczeń układów wykrojów wydłużających.- jezeli ktos chce wiecej info wysłe ;0 profesorowie suuuuuper , promotorka suuuper gorzej z recenzentem ;( powiem szczerze kurde taki dtresd to straaaaaaaaaaaaaaaszne przezycie ...... ale po wypiłem pod rząd 3n 100tki wódy Bols i nic potem oficjalnie lampke szamp[ana - gratuilacie od elity uczelni ( ze 20 prof. gratulowało )- powiem szczerze przezycie na całe zyciwe dostac gratulacje od przynajmniej 10 prof . którzy licza sie na świecie a reszta wcale nie gorsza ;))))))) ale powiem szczerze najgforsze że niewiem co z sobą zrobic teraz ;))) ale jeszczse raz thx - jutyro porawie tego posta albo napisze nowego - na kacu - ;)) moja kobieta zaprosiła mnie do restauracji na świetowanie ;))) - echhhhh kocham tą kobietę ;) ( była ze mną na obronie ) dobra końcvze bo widze że wale coraz więcej literówek - reszte dopiszę po wytrzeźwieniu ;) pa ;)))))))))) |
Witaj w Klubie.....
|
Re: Re: Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
i tak wszystko zalezy od tego co chlopak ma w glowie |
Cytat:
Sniper - to Ty po tej obronie jeszcze dałeś radę napisać posta? A poważnie - przyłączam się do gratulacji :) |
to i ja dolaczam sie do gratulacji
pzdrwm Nikita_Bennet |
Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
dzisiaj to trzeba miec dr inż. |
Cytat:
BTW wiesz co to znaczy mgr inż. ? jezeli ktos nie wie to spiesze wyjasnic :) moze g... robic i niezle zyc :) |
I ja także gratuluję.
F. |
Oj pamietam swoja obrone...ale potem juz nie za bardzo hehe, ooostrooo bylo...acha no jeszcze tego kaca tez pamietam. Oczywiscie gratulacje sniper. :)
|
Przylaczam sie do gratulacji.
Mam nadzieje, ze kiedys tez bede posiadal taki tytul. Pozdrawiam. |
magister??? olej magistra! inżynier fajniej brzmi.:-D
gratuluję!!! |
Cytat:
sorki to tylko niewiny żart:cool: |
Cytat:
pozdro ps. i oczywiście gratuluję / jak tam duży kac byłpo obronie ? 8) :) |
ale powystrzelałeś wszystkich tych profesorów czy co tam macie? :-D
|
Cytat:
Serdeczne gratulacje, powieksza sie nam grono utytulowanych forumowiczow! Tak trzymac! Mgr inz. Sniper - dobrze brzmi! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moje gratulacje,a tak nawiasem to mgr to skrót od magazynier? ;) :*
|
gratuluje - bo jest czego
czy moglbys przytoczyc tytul swojej pracy? bo to zawsze jest ciekawe... :) |
gratulacjre panie magistrze inżynierze sniper:)
|
Fajnie, zawsze to jakiś papier :) Panie MGR :) gratuluje i długiego picia proponuje :)
|
Gratulacje.8-) 8) 8-)
|
Obrona - wykonana !!!!
Spieszę pochwalić sie z informacja - tych których to może będzie obchodziło !!!!!
Z dniem dzisiejszym przed nazwiskiem mogę dopisywać sobie mgr inż. ;) Jako informatyk w procesach produkcyjnych obiecuje ostro nadrobić liczbe postów - gdyż z oczywistych powodów ostatnio jako ś niewiele miałem czasu aby to robić |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:34. |