Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tychy i aparat cyforwy. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tychy-aparat-cyforwy-10935/)

/||\aster 27.09.2002 23:02

Tychy i aparat cyforwy.

Mam prosbe do niektorych forumowiczow. Otoz jezeli ktos bedzie kiedys w tychach (tak jak naprzyklad seba) i ma aparat cyfrowy to czy nie moglby porobic pare zdjec. Zdjecia moga byc byle jakie byleby byly, ale najlepiej gdyb ktos zrobil zdjecia osiedla "E" a szczegolnie podorka za Barem Paprcanskim lub jak kto woli pub ARA. Wiem ze to trudne zadanie ale gdyby kiedys ktos byl w tychach i moglby zrobic fotki to bardzo bym prosil o przeslanie na: CENZURA@poczta.onet.pl lub cenzura@interia.pl Jak nie chce wam sie szukac tego osiedla to zrobcie gdziekolwiek a dokladne namiary na osiedle i podwrko to chodzi mi o plac ktory jest pomiedzy ulicami
Niepodleglosci (chyba okolo 27) Ejsmonda, Elfow (nr klatki okolo 8) i Grota Rowedzkiego tutaj nie wiem ale dalem juz mniej wiecej kwadrat.
TO jest tylko prosba i gdyby moglby ja ktos zrealizowac to bardzo prosibym o duzo fotek.
Pozdrawiam

MarioNet 28.09.2002 00:25

Szkoda że tak póżno tydzień temu byłem w KAtowicach - bym wstąpił....

/||\aster 28.09.2002 00:31

Cytat:

MarioNet napisa***322;(a)
Szkoda że tak póżno tydzień temu byłem w KAtowicach - bym wstąpił....
To jest tylko prosba, wiec gdyby ktos byl i mial mozliwosci to bardzo bym prosil.
MArio THX za odpowiedz

TOMMYx 10.10.2002 23:14

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

To jest tylko prosba, wiec gdyby ktos byl i mial mozliwosci to bardzo bym prosil.
MArio THX za odpowiedz

/||\aster nadal jesteś zainteresowany tymi zdjęciami ??

/||\aster 10.10.2002 23:19

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

/||\aster nadal jesteś zainteresowany tymi zdjęciami ??

No jasne, dawaj co masz ;) . Tylko powiedz skad je wziales czy to sa twoje zdjecia czy cos takiego bo te z neta ze stron to takie kapiaste, ale daj co masz.
]
DZIEKI
POZDRAWIAM

TOMMYx 10.10.2002 23:23

Cytat:

No jasne, dawaj co masz ;) . Tylko powiedz skad je wziales czy to sa twoje zdjecia czy cos takiego bo te z neta ze stron to takie kapiaste, ale daj co masz.
*****@interia.pl
*****@poczta.onet.pl
DZIEKI
POZDRAWIAM

Mam na dniach dostać, narazie nie będę nic zapeszał ;)
Pytałem tylko, czy nadal jesteś zainteresowany.

BTW na stronkach nie znajdziesz zdjęć 'swojego' osiedla, a o to Ci chyba chodziło, prawda? :)
Będę wiedział więcej , to dowiesz się o tym pierwszy ( chyba) ;) :)

/||\aster 10.10.2002 23:59

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Mam na dniach dostać, narazie nie będę nic zapeszał ;)
Pytałem tylko, czy nadal jesteś zainteresowany.

BTW na stronkach nie znajdziesz zdjęć 'swojego' osiedla, a o to Ci chyba chodziło, prawda? :)
Będę wiedział więcej , to dowiesz się o tym pierwszy ( chyba) ;) :)

Byloby super gdybys skolowal takie zdjecia, poczekam.
DZIEKI

TOMMYx 12.10.2002 06:48

Ilość załączników: 1
Cytat:

Byloby super gdybys skolowal takie zdjecia, poczekam.
DZIEKI

Jak wspominałem, mam dla Ciebie kilka sztuk.
Nie jest tego dużo, dosłownie kilka (-naście), w rozdzielczości 1024x768 i 1280x960.
Oto jedno z nich:

TOMMYx 12.10.2002 06:49

Jak wrócę z Częstochowy to wyślę Ci cały komplecik na maila(-e).
Mam wysłać na te, które podałeś wyżej, tak ?

/||\aster 12.10.2002 14:11

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Jak wrócę z Częstochowy to wyślę Ci cały komplecik na maila(-e).
Mam wysłać na te, które podałeś wyżej, tak ?

DZIEKI, Jak wrocisz to wyslij wszystkie.
Jeszcze raz dzieki
Pozdrawiam
Wyslij fotki na te powyzej.

TOMMYx 12.10.2002 17:07

Cytat:

DZIEKI, Jak wrocisz to wyslij wszystkie.
Jeszcze raz dzieki
Pozdrawiam
Wyslij fotki na te powyzej.

Zdjęcia wysłałem na oba adresy email.
Daj znać, jak odbierzesz, czy wszystko jest ok.

/||\aster 12.10.2002 17:10

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Zdjęcia wysłałem na oba adresy email.
Daj znać, jak odbierzesz, czy wszystko jest ok.

Biegne do skrzynki.
wielkie DZIEKI
zaraz odpisze czy odebralem.

/||\aster 12.10.2002 17:34

WIELKIE DZIEKI.
POWIEM TAK: ZA***ISCIE, O TAKIE ZDJECIA MI CHODZILO SUPER ROZDZIELCZOSC. SUPER MIEJSCA O TAKIE ZDJECIA MI CHODZILO. TOMMYx JESTES BOGIEM. MASZ U MNIE PIWA I CO CHCESZ.
POWIESZ MI JEDNO, CZY TA OSOBA KTORA ROBILA TE ZDJECIA SIE PO DACHACH WSPINALA, I CZY TE ZDJECIA Z DOMU NA 3 PIETRZE(TAK MYSLE) TO TA OSOBA NIE MA NA IMIE KAMIL???
POZDROW TEGO CO ROBIL TE ZDJECIA.
Jeszcze raz dzieki.
Pisalem duzymi literami bo jestem bardzo zadowolny.

/||\aster 12.10.2002 17:40

Ilość załączników: 1
Teraz musze to opisac.
Widzicie te lawki na tych lawkach siedzialem i piwko pilem czasmi;) Tutaj spedzalem wiekszosc czasu. Te opony pomagalem wkopywac. Widzicie tego gostka na zdjeciach obok hustawek, to moj kumpel.
Tommyx jestes bogiem, jeszcze raz dzieki.

/||\aster 12.10.2002 17:52

Tommyx nie chce narzekac, bo nie narzekam, ale jedno zdjecie E001 jest tylko do polowy reszta to szare tlo, ale nie wysylaj jeszcze raz chcialem tylko to powiedziec. Jeszcze raz wielkie dzieki za te fotki.
Wiesz gdybys jeszcze kiedys mogl wyslac wiecej to wysylaj;), ale to nie jest juz takie wazne.
Dzieki
PS
Na jednym zdjeciu widac moja klatke

TOMMYx 12.10.2002 18:07

Cytat:

WIELKIE DZIEKI.
POWIEM TAK: ZA***ISCIE, O TAKIE ZDJECIA MI CHODZILO SUPER ROZDZIELCZOSC. SUPER MIEJSCA O TAKIE ZDJECIA MI CHODZILO. TOMMYx JESTES BOGIEM. MASZ U MNIE PIWA I CO CHCESZ.
POWIESZ MI JEDNO, CZY TA OSOBA KTORA ROBILA TE ZDJECIA SIE PO DACHACH WSPINALA, I CZY TE ZDJECIA Z DOMU NA 3 PIETRZE(TAK MYSLE) TO TA OSOBA NIE MA NA IMIE KAMIL???
POZDROW TEGO CO ROBIL TE ZDJECIA.
Jeszcze raz dzieki.
Pisalem duzymi literami bo jestem bardzo zadowolny.

Cieszę się, że jesteś zadowolony z tych zdjęć.
Prawdę mówiąc nigdy nie byłem w Twoim rodzinnym mieście, a zdjęcia zrobił na moją prośbę znajomy, i nie ma on na imię Kamil.
Jego dane osobowe pozostawię w tajemnicy, ponieważ nie wiem, czy życzyłby sobie, aby je ujawniać.
W końcu chodziło Ci o zdjęcia, prawda ? :)
czyli rozumiem, że wszystkie zdjęcia doszły bez żadnych problemów, tak?
To dobrze. :)

TOMMYx 12.10.2002 18:17

Cytat:

Tommyx nie chce narzekac, bo nie narzekam, ale jedno zdjecie E001 jest tylko do polowy reszta to szare tlo, ale nie wysylaj jeszcze raz chcialem tylko to powiedziec. Jeszcze raz wielkie dzieki za te fotki.
Wiesz gdybys jeszcze kiedys mogl wyslac wiecej to wysylaj;), ale to nie jest juz takie wazne.
Dzieki
PS
Na jednym zdjeciu widac moja klatke

Wysłałem Ci ponownie to pierwsze.
U mnie wszystkie są całe, więc jeżeli jakieś jeszcze "źle wyszło" z mojej skrzynki to krzycz. ;) :)

Acha, tak z ciekawości, na którym zdjęciu widać Twoją klatkę?
Wszystkie te zdjęcia przedstawiają Twoje osiedle?

/||\aster 12.10.2002 18:30

Dobra, mozesz usuwac bo mam juz wszystko, e001 dziala.

Masz racje to moja sprawa.

Dzieki.
pozdrawiam

TOMMYx 12.10.2002 18:35

Cytat:

Dobra, mozesz usuwac bo mam juz wszystko, e001 dziala.

Masz racje to moja sprawa.

Dzieki.
pozdrawiam

Ok, aż tak mi sie nie spieszy. Te 2,5 MB mnie przecież nie zbawi. :)
8)

/||\aster 12.10.2002 18:37

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Acha, tak z ciekawości, na którym zdjęciu widać Twoją klatkę?
Wszystkie te zdjęcia przedstawiają Twoje osiedle?

Na zdjeciu e003 to jest ta w srodku ta na koncu podorka. Wszystkie zdjecia przedstawiaja moje osiedle, ten kto to robil mial wyczucie.
Jeszcze jedno widzisz tego chlopaka co idzie na e003, tez go znam nawet wiem gdzie idzie(wiem bo nie mieszkal na moim osiedlu i on zawsze szedl w jedno miesjce przez te podorko). Gadalem z nim bardzo czesto (nie pomysl, ze sciemniam bo na tym zdjeciu twarzy jego nie zobaczysz, ale ja jestem pewnien ze to on).
P.S.
Wiem, ze bede juz nadgorliwy, ale szkoda, ze nie zrobila ta osoba zdjec blizej mojej klatki, ale teraz to juz narzekam a nie powinienem bo zdjec jest duzo i swietnej jakosci. Ja nawet nie powinienem sie odzywac, ze cos mi nie pasuje, bo bardzo w to watpilem ze ta prosba bedzie spelniona, ale tak naprawde to pasuje mi wszsystko.

TOMMYx 12.10.2002 18:56

Cytat:

Na zdjeciu e003 to jest ta w srodku ta na koncu podorka. Wszystkie zdjecia przedstawiaja moje osiedle, ten kto to robil mial wyczucie.
Jeszcze jedno widzisz tego chlopaka co idzie na e003, tez go znam nawet wiem gdzie idzie(wiem bo nie mieszkal na moim osiedlu i on zawsze szedl w jedno miesjce przez te podorko). Gadalem z nim bardzo czesto (nie pomysl, ze sciemniam bo na tym zdjeciu twarzy jego nie zobaczysz, ale ja jestem pewnien ze to on).
P.S.
Wiem, ze bede juz nadgorliwy, ale szkoda, ze nie zrobila ta osoba zdjec blizej mojej klatki, ale teraz to juz narzekam a nie powinienem bo zdjec jest duzo i swietnej jakosci. Ja nawet nie powinienem sie odzywac, ze cos mi nie pasuje, bo bardzo w to watpilem ze ta prosba bedzie spelniona, ale tak naprawde to pasuje mi wszsystko.

Ten, kto robił te zdjęcia, dostał odpowiednie wskazówki, zacytowane z Twojego pierwszego post'a w tym topic'u :)

Apropos Twojej klatki, wyslij mi na maila jej nr i nazwę ulicy, może w przyszłości będzie okazja i mój znajomy znów pstryknie kilka zdjęć. Tylko z góry uprzedzam, na nic sie nie nastawiaj.
Rozumiesz, ja też nie chcę być nadgorliwy. Po prostu pożyjemy zobaczymy :)

/||\aster 12.10.2002 19:06

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Ten, kto robił te zdjęcia, dostał odpowiednie wskazówki, zacytowane z Twojego pierwszego post'a w tym topic'u :)

Apropos Twojej klatki, wyslij mi na maila ( ) jej nr i nazwę ulicy, może w przyszłości będzie okazja i mój znajomy znów pstryknie kilka zdjęć. Tylko z góry uprzedzam, na nic sie nie nastawiaj.
Rozumiesz, ja też nie chcę być nadgorliwy. Po prostu pożyjemy zobaczymy :)

Poszlo.
Przepraszam za literowki.
Pozdrawiam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29.