![]() |
Cytat:
|
A gdzie jest napisane w eMule jakie mam ID ?
Czy w ogóle jest takie coś ? Mam wersję 0.20a . |
Co do tych 10-14% to zauwaz, ze liczba ta zwiększa sie z dnia na dzien, poczekaj jeszcze troche a zobaczysz, ze emule będzie stanowil większośc sieci osiołkowej. Kod źródłowy - do zwykłego osła równie łatwo (a nawet jeszcze łatwiej) jest zrobic "upload cracka" :( Po sieci od dawna krążą rozmaite badziewia mające za zadanie redukowac upload :( Kolejną wazną rzeczą jest to, ze dzisiaj wyszła nowa wersja muła (0,20a) - ma ona sporo pozytecznych nowości, m.in to, ze automatycznie wyrzuca z kolejki osoby korzystajace z Upload Cracków, Queue jumperów itp. Zainteresowanych nową wersją muła zapraszam na jego oficialna_strone , gdzie mozna zarowno pobrac program jak i dowiedziec sie o wszystkich nowościach w najnowszej wersji. |
dzięki okazało się że w złym kluczu znalazłem to ed2k
|
mógłbyś mi wytłumaczyć co mam zmienić w tym rejestrze : znalazłem w rejestrze "ed2k" i co mam zrobić dalej ? Nie widzę tam żadnej ścieżki do mula |
Co do eMule to ma on rozniez duzo zalet:
- widac z jaka predkoscia sciagamy od pojednyczego uzytkownika - Mul zlicza kazdemu sume downloadu i uploadu i tych ktorzy maja najwiekszy upload automatycznie daje na gore kolejki u innych uzytkownikow - najwazniejsza zaleta mula jest to ze w przeciwienstwie do osla powstaja coraz nowsze wersje. Natomiast autor edonkeya powiedzial juz ze nie bedzie programu unowoczesnial :( |
Cytat:
Pozdrawiam. |
w tym emule jest coś głupiego : jak chcę zmienić serwer to od razu download robi się 0 . Wy też to macie ?
|
|
Ok, ok, juz mam, po prostu ściągnąłem plik server.met z sharereactor.com , wrzuciłem go do eMule'a i już działa. :)
Sorry za zawracanie głowy i dziękuję za pomoc :) |
No właśnie, że na początku kilknąłem NIE :) A osiołka juz nie mam, bo mi sie nie chciał łączyć i do 'zwolniłem' ;) WIęc co mam teraz zrobić ??? |
Ciekawy ten eMule, jak dotąd używałem głównie DC++ :)
Ale pożyjemy zobaczymy. Opinie innych na temat eMule'a mile widziane. :) A tak w ogóle, skąd wziąść listę serwerów do tego eMule'a ??? |
Ten Mul to cos jak DC++ w sieciach DC 8) - z perspektywy uzytkownika super narzedzie, a dla ogolu juz niekoniecznie... |
|
Cytat:
|
Ja od wczoraj korzystam z eMule'a. Jeżeli jestem jakimś pasożytem to bardzo mi przykro, ale inaczej się nie mogę połączyć. Klient eMule nawet przydzielił mi ID 34232704303 na porcie 80, gdy tymczasem eDonkey cały czas dawał niskie ID i NIC nie mogłem ściągnąć. Poza tym, w/g mnie eMule jest wygodniejszy w obsłudze, ma lepszy interfejs, wszystko jest przejrzyste. W eMule są opcje związane z uaktualnieniem serwerów - tak więc można to zupełnie wyłączyć i żadne nowe serwery nie będą dodawane.
|
BTW: Mul (eMule) wcale tak bardzo nie szkodzi serwerom i wcale nie wbija sie na kilka serwerow na raz !!!!
|
też myślałem że to nonsens tylko nie wim czym wytłumaczyć fakt że jak usunę ręcznie serwery (które mają ping i users 0) to transfer automatycznie się podnosi , jak mam dużo takich pustych serwerów to nic się nie ściąga i transfer mam 0
|
serwery w edonkey
Elo
Czy w edonkey jest taka funkcja aby wyłączyć automatyczne dodawanie serwerów - chcę mieć ich określoną liczbę i ani jednego więcej .Przez to mi transfer ostatnio w edonkey jakoś bardzo spadł :'( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:22. |