![]() |
zaś co do roku 1980 to także mój rok urodzin, dokładnie w byłe święto wojska polskiego [data bitwy pod lenino]
|
Cytat:
|
dodam jeszcze /II\ater miał największy topic w historii forum a ja mam największa ankiete na tym forum;)
PS.To była moja pierwsza ankieta:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja czasem jeszcze tak :) BTW zauważyłem że na każdym żywym i prężnym /tak się to pisze ? / forum średnio 1/4 postów to off topic / pomijając B3D gdzie stałą jest fifty fifty z przewagą off :)/ i niechaj tak już zostanie/ ale to i tak potwierdza regułę bo od każdej muszą być wyjątki/ tak że reasumując: prężność offtopiców jest wyznacznikiem kondycji forum jako całości pozdro |
heh pewnie studiuje jakas socjologie i musial zrobic ankiete na temat rozpietosci wieku w roznych grupach spolecznych a ze jako forum jestesmy grupa wiec
zadanie -> ankieta -> cdrinfo -> forum -> sprawozdanie -> zaliczenie :-D tylko musial miec jakiegos kapo za wykladowce ze tak szybko im cos zadal :) |
Cytat:
A teraz gadaj - po co Ci to było potrzebne ;) |
Cytat:
|
Ależ tu starych pryków ;p ;p ;p
1980... Hmm... Jestem starszy od Sida ??????????????? Ups... :o ;) |
Dobra thx za wszystkie odpowiedzi
Już mniej więcej wiem ile macie lat drodzy formułowicze;) |
1969
Witam nie piszę tutaj zbyt często ale jak tylko mam trochę czasu to czytam tematy :)
Niestety nie pamiętam co się wydarzyło szczególnego w 1969 roku ale to jest rok mych urodzin |
Re: < ile macie lat ??????
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale pierwszy musi się odbyć.Już widzę te dyskusje potem-hi,hi,hi! |
Cytat:
kiedyś zabłądziłem między stawami. |
Cytat:
Wybór należy do ciebie. 8) |
Cytat:
|
Hehe...A z 1980 jeszcze nikt sie nie wpisal.
Dla ciekawostki powstalem w dniach miedzy urodzinami Hitlera (20.04) i Stalina (22.04) |
rocznik 1975, a urodziny w tym samym dniu co Sharon Stone, Eva Herzigova, Chuck Norris. :)
|
W dniu ustanowienia stanu wojennego miałem dokładnie 11 miesięcy,
a jakbym się urodził 2 tygodnie wcześniej, to byłbym rocznik '80... A tak to jestem z dnia: 13/01/1981 |
Cytat:
|
Witam !
No to z tego wnioskuje ze rocznik '86 stanowi mniejszosć ale spox !! 8) |
a ja mam 16 i sie ciesze ztego bardzo
|
6 * 6 = 66
Już więc całkiem niedługo zaśpiewam sobie piosenkę, ze słynnego serialu o pewnym inżynierze... he, he ;) RULEZ to są lata 60-te długi już ten topic tomgoo chyba znalazł właściwy sposób na zadanie tego pytania Sid - ja mam podejrzenia (trochę to źle brzmi) że bgn jest starszy ode mnie, nie mówiąc o Tobie... i brzuszki - a nie mówiłem ? |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie spodziewalem sie ze ten topic tak ladnie sie rozwinie - po przejsciach z analogicznym postem matiego spodziewalem sie najazdu na autora... a tu tak fajnie - i nawet spelnilo sie jedno moje przewidywanie - bgn pozostal utajnionym wspolpracowikiem cdrinfo... i za cholere nie moge sie domyslec wieku a wlasciwie tego o ile jest odemnie starszy... [/QUOTE *************************** :) |
A jest ktos z 73 tak ja ja?
|
Jako że na tym forum używam chyba mylącej ksywki :))) śpieszę z wyjaśnieniem że swoim pojawieniem się uszczęśliwiłem ludzkość w 1962 :)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Stary jestem - 33yo |
Niedługo mi 16 stuknie. Ale ja jestem stary!
|
z przykrością zawiadamiam wszystkich czytających że mam o jeden rok za dużo co dyskfalifikuje mnie do załapania się w przedział wiekowy 21-30 . 14-06-1971
|
A co do tego wybuchu w Czaronbylu to jest to napewno data 26.04.1986 tego jestem pewnien
|
A ja sie urodzilem 26 kwietnia 1986 roku dokladny dzien wybuchu w czarnobylu;)
|
nie spodziewalem sie ze ten topic tak ladnie sie rozwinie - po przejsciach z analogicznym postem matiego spodziewalem sie najazdu na autora...
a tu tak fajnie - i nawet spelnilo sie jedno moje przewidywanie - bgn pozostal utajnionym wspolpracowikiem cdrinfo... i za cholere nie moge sie domyslec wieku a wlasciwie tego o ile jest odemnie starszy... |
Cytat:
|
A ja w roku kiedy Polskę zastała "Zima Stulecia" - 79.
|
... a ja tuż przed lotem Gagarina, czyli marzec 1961 :cool:
|
Cytat:
|
jak topic to w wodce!
powodzenia! a Czarnobyl to nie byl w 86?... (czy to wtedy moze sie Challenger zamienil w kupe dymu?) |
Cytat:
a w ogóle z historii jestem słaby ;) , a tak w ogóle to mi wstyd ;p i idę się utopić |
jak to nie wiesz Stef w 84 wył wybuch w Czarnobylu . Dlatego nasze pokolenie jest takie zakręcone 8)
|
A ja jestem '84 . i nie wiem co bylo rok predzej takiego waznego oby o tym napominac, ani co bylo potem....
chyba ze stan wojenny byl 3 lata predzej i ze za 5 lat mial pasc komunizm... :) ach... lezka sie w oku kreci hehehe |
Cytat:
czyli od 40 wzwyż . Możesz mieć nawet 100 lat a i tak w tym przedziale się zmieścisz;) |
moja mieć urodzone rok po śmierci Stalina,czyli w już w lepszym świecie.Pozdrawiam przedział 80-100:o
|
a dleczego nie przedzialu 80-100?
|
1988 rok
przedział 14-20, czyli 40% społeczności jestem z siebie dumny ;) |
Jak widać było kilka dni temu, rocznik 79 :P
|
Cytat:
|
Skoro tak to ja powiem ze dzien mojego wyklucia, o ile pamietam to styczen '82. Niech beda pozdrowieni ci, ktorzy urodzili sie przede mna i ci ktorzy urodzili sie po mnie!! :)
|
Cytat:
podoba mi się;) |
Mój siedmioletni teraz synek oglądał kiedyś western "Old Gringo" i stwierdził ,że ja to stary jestem jak bohater filmu.No to zostałem oldgringo ,a urodziłem się w 71.
|
Rocznik 1.9.8.6 RULEZ 8) 8) 8)
BEZ LIPY |
Hehe - również 79 ale luty8-)
|
Ten przełomowy dla ludzkośći dzień miał miejsce 11.12.79
|
HEHE
Ja to powiem tak:
Młody jestem !! :) Młodszy od tomgoo o rok.... |
A ja mam tyle lat co -Sid-The-Rat=> :) ;)
|
Głos oddany.
Ja równiez jestem z '77 :) |
Walnalem swoj przedzial ale nie wiem czemu ma to sluzyc.
|
Sid i tomgoo-dzięki za wyczucie.Wszystkich was lubie na forum i wcale ilośc moich postów nie odzwierciedla mojej aktywnosci-po prostu nie chce mi sie na niektóre odpowiadać.
|
Cytat:
Jest to bodajże rex003 który ma 60 lat. |
lopus - nie zaskoczyles mnie - pisales przeciez pare reazy ze towj syn (pogrywajacy w GTA3) znalazl to czy tamto... mozna sie bylo domyslec ze nie ma 3 lat...
swoja droga - te dodatki ktore zamieszczales na tym forum sa bezcenne! :) i gratuluje odwagi! |
A niech tam, ujawnię się.
Przepraszam jeśli ktoś mnie sobie wyobrażał młodszego. Ur.1959- jest ktoś starszy na forum? i prosze nie zmieniać swojego nastawienia do mnie. Uff,ciężka decyzja z naciśnięciem ENTER. |
Cytat:
patrz w wyniki ankiety :) pozdro nie wiedziałem ze tu tylu oldpalaczy jest :) jako ze mój przedział wiekowy jest już dosyc pełny to czas na dokładniejsze go okreslenie :) zalapałem się na 31-40 ( qrde ale jestem już stary 8) ) |
Hehe.
Czekalem kiedy takie pytanie sie pojawi i prosze oto jest. No wiem jestem z 77 Pozdro |
Cytat:
|
81...
rok stanu wojennego... |
Cytat:
a co do mojej daty, to powiem jedno- rocznik '86 rooooooolezzzzzzzz;) |
Cytat:
ale jakbym zaczął sprawdzać tak każdego to by mnie prędzej czy później ****ica zaczeła trzepać;) |
Witam !
Nie mam nic do ukrycia wszystko jest w moim profilu data wypalenia tesh :) |
< ile macie lat ??????
Witam!!!
Było jush o długości penisów:) , ile lat tesh było ale były same kłutnie i wyzwiska w tym topicu . T chyba był topic matiego ale nie daje sobie uciąć głowy za to... . Tak czy inaczej zrobiłem ankietę aby dowiedziec się z jakiego przedziału wiekowego jesteście drodzy formułowicze. Dziekuje;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:00. |