![]() |
Sex Live!!!
JUŻ BYŚCIE CHCIELI !!!8) ;p :-D
|
Re: Sex Live!!!
Cytat:
|
komus sie nudzi... - i nie jestem to ja...
szkoda - chcialbym sie ponudzic |
troche luzu nie bondzcie sztywniaki !
|
Cytat:
|
Ale zrobiłem wczoraj wajche Kupiłem !!!NOWY!!! DYSK 4.3 GB za 30zł od kolesia z sąiedztwa pwiedział że mu tata przywiuzł ale mu jest niepotrzebny a tak się składa że kasa mu była BAAARDZO POTRZEBNA i za 30zł dysk 4.4 MAM. KOOLOZA:cool:
|
Podejrzewalem, ze to moga byc jakies jaja.
No ale coz wlazlem :) |
Cytat:
|
Re: Sex Live!!!
Cytat:
kup sobie woreczek na lod, wloz do zamrazarki, a potem na czulko. Odbilo ci ,czy co? |
Re: Re: Sex Live!!!
Cytat:
|
Re: Re: Sex Live!!!
Cytat:
|
hmmmmmm ! - no cóż wypada sie tylko uśmiechnąć z przekąsem i jak najszybciej wcisnąć klawisz [WSTECZ]
|
Golomb to ty wystepujesz przed kamera, jak tak to ja sie na to nie pisze :-D :-D :-D
|
pozostawie to bez komentarza. ludziom ochote robisz...... a oni tacy zawiedzeni.... chociaz jakies "fajne" obrazki mogly ktos kiedys zapodac...
tak dla ozywienia towarzystwa. ja poszukam, moze kajsik cos znajde.... |
golomb ty mały zboczeńcu:-D , dla twej wiadomości to jest Porządne Forum i nie ma miejsca na takie zboczenia!!!!!!!!!!!!
|
dajcie chłopakowi spokój
chciał żebyśmy się wyluzowali więc weście na wszczymanie. |
Cytat:
Brzuszek pozdrawia |
Chyba, że wolicie .... takie cosik ;)
|
Cytat:
ale kolory ladne :) |
Coooooooooo tu się dziejeeee?
No dobra, już myślałem że oglądacie jakieś passkooctwa. |
jest przeciez po 22 no nie?
wiec mozna i zadne bojowki agentow morlanosci nic nie moga nam zarzucic TOMMYx - niezly landszafcik - tylko te kobietki zaslaniaja obraz |
A tu bardziej legalne ;)
|
Cytat:
PS, wywaliłem jeżyka, nie pasował mi do reszty :) |
Imprezka
Może zrobimy Zlot u mnie?
Robie fajne imprezki-wysyłam zdjątko z ostatniej.Dzwoniłem do Was ale nie mogłem sie dodzwonić. |
A u mnie jakieś 6 tygodni temu były koleżanki, chciały sie uczyć obsługi komputera i ... myszki (każda przyniosła swoją) ;) :)
|
jak tak patrze na ten twoj dom to chyba jednak zlot u ciebie to zly pomysl - poza wszystkimi dobrymi cechami ma jedna zla - nie ma tam gdzie SPAC!
a to jest bardzo wazne kiedy trzeba odpoczac po bardzo wyczerpujacych... dyskusjach... |
Cytat:
|
rzeczywiscie!
wchodze w to!... opps... :) |
Są jeszcze takie....:)
|
Cholera jednak coś tu się ciekawego dzieje. Gdzie mogę się zapisać na jakąś orgietkę.
|
... i takie :)
Jak macie je w innych kolorach to dajcie znać :) |
Przyjdę z dziewczyną, tą niżej.
|
To chyba niezly pomysl dla basa, mapsajma i lasera. Chlopaki, pomyslcie nad tego typu zachetami dla potencjalnych zlotowiczow bo widze ze impreza moze calkiem niespodziewanie odbyc sie gdzie indziej hehehe :P
|
Cytat:
witam ! był rozpatrywany taki motyw ale to by podrozyło znacznie koszty, imprezy ... wyjsciowa stawka 100pln z takimi "atrakcjami" pewnie z + 50 pln jak nic !!!!! 8) 8) :cool: |
Temat został wyczerpany.
|
Cytat:
panowie bez przesadyzmu to jest offtopic ale to nadal CDRINFO ps jak widac wrocilem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34. |