![]() |
LG - GCE 8400B - problem
Witam
Czy da sie zrobic w Nero tak aby pokazywal do wyboru wszystkie predkosci zapisu ? Chodzi mi konkretniej o te mniejsze niz 8x, ponadto w Clone CD jak wybiore np. 2x to i tak nagrywa 8x. O cio chodzi ? Thanx |
Mam indentyczny problem z moja nagrywarka LG GCE 8400B
Testowalem wszystkie mozliwe firmware ale bez zmian, jest to uciazliwe szczegolnie przy nagrywaniu plyt audio, poprosilem kolege aby mi pozyczyl swoja nagrywarke marki FREECOM z ktora dziala OK Testowalem takze na Win XP i na Win 98SE, bez rezultatu, chyba poprostu ja odniose tam gdzie kupilem Czy masz jakis pomysl ? Odpisz na fdemaire@free.fr |
Te nagrywarki po prostu nie obsluguja juz takich niskich predkosci! 8x to jest minimum!
|
Da się zrobić
Ilość załączników: 1
Cytat:
Pozdrawiam |
Re: Da się zrobić
Cytat:
|
LG - GCE 8400B - problem
Czesc hose! Chodzi prawdopodobnie o to, ze Towja nagrywarka nie obsługuje predkosci mniejszych niz x8. Mam LG 24 i mam dokladnie to samo. Pozdrawiam Ciunio :)
|
Nic się nie da zrobić, czytajcie chociaż FAQ.
|
no to nic sie nie da zrobic??? zupelnie nic? jak ja mam wypalac delikatne audio? litosci!
|
To ja nic z tego nie rozumie wsadziłem płytkę X40 ustawiłem Clone X 1 i działa.
|
A tak wygląda w Nero
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
ewentualnie linka do strony z tym |
Re: Re: Da się zrobić
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam waldek_kiepski@interia.pl |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
A tak wygląda w Nero tak prawdę mówiąc jeszcze nigdy nie nagrywałem z prędkością poniżej 8 czytałem, że te nagrywarki nie powinny robić błędów przy dużych prędkościach zapisu ja osobiście nagrywam audio po wyżej 20 i do tej pory nie miałem problemów. Chciałbym jeszcze powiedzieć, że moja nagrywarka kiedyś była GCE-8320B a jakieś dwa miesiące temu wgrałem, firmware z GCE-8400B.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
To zalezy od nosnika :)
Ja tez jestem posiadaczem tej zbadziewiaczonej nagrywarki.
Jak sie wlozy plyte co pisze na niej od 8x do 32x to nagrywarka tez to wyswietli. A Jeśli włozycie do nagrywarki plyte od 1 x do 32 do i bedize nagrywarka wykrywac taka predkosc. Proste!!!!!!! Ale badziewne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!(( (( (( (( (( (( Ja oddam ta nagrywarke i powiem zeby ja mi zamienili. Jest tu jakis szef niech on to wyjasni jaks ie zna??? |
Witam
Nagrywalem predkosciami 1x,4,,8x,16x,40x i bez zadnych problemow (CDRWIN - CLONE -NERO-CDMATE) pozdr:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:50. |