![]() |
NOWE statusy na FORUm
Hej
Pod tym linkiem http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=11439 macie informacje o statusach na forum - prosze sie tam przeniesc z dyskusja a ten topic zamykam. |
Cytat:
a te "jaja" to zrobiłem miesiąc temu - tylko dlaczego to dzisiaj zauważono a nie wcześniej??????? |
a ja jestem wafel i już...
|
Cytat:
bylo nie robic sobie jaja a teraz ktos sie wkurzyl i Ci zablokowal mysle, ze jak inni beda kombinowac to ta opcja zostanie domyslnie zablokowana dla wszystkich ... PS nie ja to zrobilem i prosze do mnie nie miec pretensji :) |
Cytat:
a moj members jest za cos innego - jak widziales napisalem juz kilka artykulow dla cdrinfo i pisze nastepne i wlasnie za to dostalem membera - sprawdz rowniesz sklad redakcji - tam tez jestem dopisany mysle, ze to chyba byl jakis powod? |
Cytat:
|
Wiem ,wiem to tylko gra słow,zlepek twojego nicka plus member.Tak tylko chciałem zasygnalizowac.Nie gniewaj sie na mnie,ale nieraz trzeba sie bardzo zastanowic nad tym co sie pisze.
Jeszcze raz przepraszam za moralizowanie... |
ej no co jest grane moj status tez jest obciety (chyba) bo zdaje mi sie ze mialem MASTERS TEAM MEMBER
|
Cytat:
:) Teraz nawet gdybym chcial to zmienic to nie moge. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A iformacji zadnej,zadnej nie otrzymalem! |
yahol - tobie pocieli rowniez podpis!
|
ja mam dokładnie jak u Yahola
ale juz listy poszły chyba do wszystkich na cdrinfo. |
No widzisz Yahol ! Stolicę dyskryminują !!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Moglaby byc rzeczywiscie jakas informacja, co jest grane!
Moderatorzy !!! Co jest grane!!! Dyskryminacja, czy co? Maily byc niespodzianki po K-post, ale to chyba nie to? |
A u mnie jest tak:
|
Cytat:
że np. w związku z twoimi "wygłupami " usuwamy tobie i paru innym gościom opcje.... . qrde zarasz napisze listy do wszystkkich z cdrinfo . cholera nawet nie byłło listu zebym napis zmienił . Qrwa czy to takie trudne . |
.
PS - dlaczego edytujaca posta nie da sie dokleic obrazka? [mozna tylko zamienic na inny - a jesli go nie ma to nic nie mozna zrobic] |
dziwi mnie brak reakcji ze strony administratorow - tzn. to ze reakcja odbywa sie, ale za naszymi plecami - i co najdziwniejsze tyko w stos do co po niektorych - przydala by sie jakakolwiek informacja co zostalo zmienione itp - nawete jesli zmiany sa nieodwolalne lepiej o nich wiedziec
i zeby wyjasnic sytuacjie: jak wyglada u tych ktorzy mowia ze nie moga zmienic sobie podpisu TEN kawalek [teleport - panel sterowania -profil] obrazek w poscie ponizej |
Cytat:
ta opcja sie chyba ujawniała po 300 postach (ale zreszta nie pamietam) zobacz w proflu Nie wiamomo możesz wogól nie miec tej opcji jak np. ja bo mam chyba zablokowana. |
a jak mozna tak sobie napisac tem member:) albo cos innego
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A u mnie wszystko OK :)
|
Cytat:
|
A gdzie do q.... nedzy, podzial sie moj status uzyszkodnika (w profilu?)?
Kto mi powie? |
Cytat:
|
Cytat:
Czyli poprostu jest ograniczona liczba Team Memberów !@ PS: To jest Twój 2^10 post = 1024 !! piekna liczba ! |
Cytat:
|
WITAM !
tomgoo no to wreszcie jak wpisałeś slowo "Team" żeby nie było **** ??? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ale czujnym trzeba być !!! :-D |
spoko spoko:-D :-D :-D
to tylko taki żarcik @Laser - to nie podruba to oryginalne hasło ;) :P A ten napis już u mnie jest chyba od misiąca;) |
tomgoo sobie sam ten usmieszek dopisal :)
a ktos probowal zrobic tak jak ja? od razu mowie ze to zmienie rano edit - probowalem wszelkich sposobow zeby tez sobie zalozyc taki napis - efekt? na zlepki liter team i admin sa nalozone '*' i ciezko je oszukac wniosek prosty - mamy kolejnego membera - przykre jest to ze mnie ten zaszczyt raczej nie spotka bo z wawy jestem a nie ze slaska :( |
Witam !
Zgadza sie podróba;) Ale przynajmniej dał znać że to "falsyfikat" patrz obrazek poniżej ! |
Witam !
Zaraz tesh moge być team memberem ... gdzie to sie zmnieniało napisik nad graficzką ...??;) |
rany boskie !!! gdzie rozdają tych team memberów :o :o , o qrde a może sprzedają jak świadectwa maturalne u mnie na bazarze.
|
Tomgoo, to do ciebie.
Czy ja coś przeoczyłem? Przecieram oczy ze zdumienia i widzę pod twoim nickiem team member.Jak, co, kiedy,gdzie?? Tak po cichu, bez rozgłosu i bez żadnej bibki.Tak nie uchodzi.Jakiś browar być musi, musowo. 8)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:42. |