![]() |
Jak znależć właściciela po nr rejestracyjnych i marce samochodu?
Witam!
Znam kolor model i markę samochodu (rzadki model) oraz 2 pierwsze litery rejestracji.Szukam uroczej właścicielki z Poznania lub okolic (rejestracja PZX xxxx) Może mi ktoś pomóc?! PROSZĘ BŁAGAM ! FOREST |
a masz znajomości w Polici ?
a nawet jeśli nie mała łapówka powinna załatwić wszelkie wątpliwośći :) |
jezli wlascicielka jest urocza do raczej ma juz swojego "karka" :)
|
Cytat:
|
znam taką laskę u mnie w szkole która jeździ nowym Roverem jej rejestracja to chyba PZX (nie jestem pewien) jesy tylko jeden feler ( a raczej dwa )
1 To nie jej Rover :) 2 Do szkoły przyjeżdża po nią kark właśnie tym Roverem ;p Ale laska rzeczywiście z niej niezła , bierze nawet teraz udział konkursie "miss polski" 8-) 8) Co do rejestracji spróbuj iść na policję i załatwić to "po polsku" ;p (wiesz o co chodzi ) |
Re: Jak znależć właściciela po nr rejestracyjnych i marce samochodu?
Cytat:
musisz isc do pani w okienku ladnie sie usmiechnac (moze jakas kawa, czekoladki) i poprosic o znalezienie takiej urodzej panny z nietypowego auta o takim poczatku numeru rejestracyjnego .., PS w Katowicach nie spotkalem jeszcze landnej laski w dobrym samochodze ktora nie byla zajeta - zawsze miala jakiegos dresa w domu :( |
Cytat:
Ta, o którą chodzi z pewnością do tej grupy nie należy i karka też nie ma- jeszcze:))) F. |
Cytat:
|
Cytat:
|
SZUKAM WLASCICIELA SAMOCHODU GA29755
|
Cytat:
|
Cytat:
wykopalisko całkiem ciekawe tak z początków działania forum :sciana: |
Moge podac imie wlasciciela
Ryszard :taktak: |
A czy to ałto jest żułte?
|
Cytat:
|
Cytat:
W .........[kropki] bordo |
hej uroczy wariacie ;-) w sluzbowym samochodzie (numer RT XXX -niestety nie zapamietalam...) na drodze z tarnobrzega do mielca (siedleszczany?) pozdrowienia od wlascicielki srebrnego renault (RMI XXXX) - kiedy nastepny wyscig?? ;-)
|
jutro ||
|
moze byc wtorek albo nastepny czwartek? :)
|
też podjadę:1miejsce:
|
Tylko "rzultej kory" nie rozjedzcie, sciganci... :-P
|
rzuc sie pod tramwaj
nic innego juz pomoc nie pomoze k***a |
aleś wykopał :P
:drinking: |
Cytat:
:P |
A wystarczyło złapać brzydala k***a
|
Czarne BMW kombi
szukam dowcipnego kierowcy czarnej BMW kombi z rejestracją RZ..... i bagażnikiem dachowym. jak by tak ktoś coś gdzieś.... proszę o info. GG 5115196
|
Verbatim albo TDK, prędkość 8x.
|
Poszukuję slodkiego kierowce z BMW 320d o nr rej TKN 01430, z ktorym ganialismy sie na trasie Końskie- Warszawa.
Pozdrawiam, pani z Volvo s60 |
ganialiście :D powiadasz to takie drogowe końskie zaloty aaa,idz na pałkarnie oni powinni pomóc
|
|
To chyba raczej trzeba mieć znajomości, bo od tak to mi jego danych nie podadzą niestety.:'(
To nie to BMW ze zdjęcia, inny kolor :) |
Może tylko tak Ci się wydaje.
Jak się ganialiście mogło być lepsze światło. |
Cytat:
tylko nie mów że się ganialiście bo padną na miejscu :P no a w zamian za ich dobrą wolę i pomoc w odnalezieniu twojego romea z bemy wpłacisz parę groszy na sierotki, jeśli Ci nie pomogą nie wpłacisz wiec nie będą mieli wyboru ,w końcu też chcą pomóc sierotom :D |
A jak oni właściwie mieliby dać właścicielowi ten numer? :P No przecież nie będą poleconego mu wysyłać, a nry telefonów właścicieli pojazdów nie są nigdzie zbierane :sciana:
|
Może w parafii mają takie zapiski?
|
Niektórzy parafianie na pewno :)
Ja bym konsekwentnie jeździł tą samą trasą o tej samej porze przez najbliższe dwa tygodnie :idea: |
No pewnie. Ty byś się dalej ganiał.
Sam k***a Giej! |
Poszukaj na forum marki :P Albo rozwieś transparent :D
|
Cytat:
|
A tam. Nikt jeszcze nie napisał jej, tradycyjnie: pokaż :cycki:
|
Reputa dla Krisa...
|
tak tak a nieznajoma beaa to pewnie dziewczyna Nimala :P, :hmm: albo raczej nie...sama by se sprawdziła :>
|
Fiat
Witam. Szukam właściciela czerwonego Fiata Multipla z Wejherowa. GWE 64... i dalej nie pamiętam. Zarysowałem bok przy wyjeżdżaniu i chciałbym uregulować ewentualne szkody.
|
A nie łatwiej było kartkę z telefonem zostawić? :>
|
Śpieszył się do domu, żeby na forum napisać.
|
Ja tam jestem jednak mistrzem, ładnych kilka lat temu zaczepiłem samochód z młodą parą jadącą prosto do kościoła. (kilkaset metrów od) :szczerb: Moja wina, spisaliśmy migiem coś tam, że to ja, potem dalej już firmy ubezpieczeniowe się dogadywały i papiery przysyłały. :)
|
Cytat:
|
Ja kiedyś znal;azłem przez... google!! Serio, kupowałem samochód i okazało się, że był kupiony z urzedu gminy gdzieś w Polsce, była oficjalna o przetargu dostępna w internecie, tyle ze ze stanem licznika wyzszym o jakieś 120 000km.
|
Witam . Poszukuję właściciela samochodu marki DAEWOO o numerze SR4377A . słyszałam o programie dzięki któremu można by zlokalizować dany pojazd ale nie jestem na tyle obeznana z dzisiejszymi nowinkami technicznymi ;P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:23. |