![]() |
U mnie się szykuje biała kiełbasa na święta wielkanocne.
|
biale swieta wielkanocne? ;( u mnie sie szykuja, jak u was?
|
czy ja wiem.. korzystam z eseta i póki co nie ma problemu z wirusami pomimo zmian temperatur
|
sniag jak snieg gorzej zmiany temeratury raz cieplo raz zimno i od razu wirus
|
|
Wczoraj padał, ale się stopił, według przepowiedni pogody, długo nie zobaczymy leżącego, będzie padał, ale będzie na plusie, no i niech tak zostanie do szybkiej wiosny. :D
|
Śnieg? Jaki śnieg? A co to jest???
|
|
Nom oj bylo:-D Ale dzissiaj w Krakowcu bylo bardzo cieplutko i przyjemnie.........:) :)
|
Anomalia pogodowe sa dziwne, oznacza ze epoka lodowcowa ju tuz tuz :)
A wiecie ze miesiac temu jeszcze upaly byly ! :-D |
A ja stopilem laserem, trwalo to troche dluzej wiec wlaczylem overburning i po sprawie ;p :P 8)
|
w Wielkopolsce troszeczke sypalo ale tak ze jak spadlo to sladu po sniegu nie bylo
! |
Cytat:
|
Cytat:
Pamietaj zeby zrobić dostateczne dużo miejsca przed kompem tak aby szufladka od piecyka i ew cdromu mogła sie spokojnie otwierać !;) 8) |
Cytat:
Dziwne ... zadnej keratyny ani sterydów nie brałem ;) |
na szczęscie w stolicy dolnego śląska jeszcze nie padałao [albo ja nie wiem żeby padało...]
|
snieg sie skonczyl...
szkoda - bo wtedy zobaczylem ze na balkonie zostawilem buty... :( |
Brrrrrr... u mnie zimno, ale o śniegu nawet nie pomyślałem :o :o :o :o :o
Przecież jeszcze jest jesień:o |
Cytat:
zasypie nas po czubki głów:-D |
i oto Laser jako następny osiągnął 1000 postów
"stał się potężniejszy niż jesteśmy sobie w stanie wobraźić":) |
Cytat:
No napewno bliżej nish my z centrum ... ale spokojnie może zima szykuje dla Was coś specjalnego ;) |
Cytat:
hoho i jeszcze dalej nawet nie pamietam kiedy tam ostatni raz byłem PS: a słońce nie świeci:-D |
Cytat:
Witam ! No paranoja my tu toniemy w zaspach a Ty sobie mieszkasz prawie e górach i jeszcze lato mash !!! Ja sie tak nie bawie !;) |
a u mnie na podkarpaciu ani widu ani słychu o sniegu
|
no nieeee nooooooo, jak ja nie znosze zimy! w Zamościu też napadalo przez noc, deszcz ze sniegiem. chlapa sie nieziemska zrobiła, ale jak znam zycie, to jesli przez noc nie napada znowu, to na jutro rano nie bedzie tego sniegu
pozdrawiam |
Witam !
Jako że kolega mapsajm mieszka pare km odemnie i raczej mieszkamy razem w jednym klimacie to potwierdzam jego spostrzezenie. Najlepsze jest to ze cały czas pada ........****************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ********************************. PS; Służby drogowe znowu bedą musiały tyłek ruszyc he he ;p ;) |
Cytat:
|
he, he - mój stoi w garażu
|
a ja juz nie tylko skrobac samochod musialem - trzeba go tez bylo odsniezyc...
:( |
Re: Re: Re: Śnieg
Cytat:
u mnie na aucie tez snieg, a to tylko niecale 100 km do Opola |
Re: Re: Śnieg
Cytat:
A jak duży masz box? Bo widzę za oknem białego niedźwiedzia na białym tle... Dobrze że kotłownia pełna jest towaru i w domu temperatura odpowiednia... Jak tak dalej pójdzie, to chłopaki na zlot będą musieli zabrać kufajki i walonki... i sanki ;) |
Re: Śnieg
Cytat:
|
Śnieg
właśnie sobie wróciłem z akademika spokojnie do domku. wszedłem do pokoju. usiadłem na kanapie. spojrzałem w okno. wtedy oczom moim ukazał się... śnieg!!!
ludzie, ktoś chyba napisał zły program! albo w wielki boski plan wkradł się jakiś wirus i namieszał. przecież jeszcze nie ma połowy października. liście nawet z drzew nie zdążyły poopadać! ptaszki odlecieć do ciepłych krajów... a czy wspominałem wogóle, że nie cierpię zimy? POMOCY!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |