![]() |
Cytat:
ps3 co do Twojego podpisu zagladnij na http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=11439 i wykaz sie :) |
Cytat:
|
zagladnijcie na ankiete wiekszosc jest na nie :)
ps dlatego nie umiescilem takiej ankiety na swojej stronce :-D ps2 -Sid-The-Rat=> nie boj sie to tylko chcwilowe zalamanie osobowosci |
u mnie jest ok
|
Ilo¶æ za³±czników: 1
no wiec u mnie cos sie ******y z css'ami - mam w2000, IE w najnowszej wersji a obraz wyglada tak:
|
a ja ciê pochwalê
Bardzo ³adna stronka ,jest kilka niedoci±gniêæ ale jestem pewien ¿e poprawisz :cool: |
majonez - prosze, nie gorzkniej nam :)
przenos bez slowa jak sie komus omsknie dzial, ale nie kasuj - bo sie forum skwasi |
nastepnym razem kasacja :)
|
Cytat:
Chmmm strona dzia³a w 55% / jest wska¼nik / my poprostu pokazujemy co mo¿na poprawiæ ¿wby by³o OK ! Chyba Autor nie ma nam tego za z³e ! |
Czy to forum opanowala zgraja malkontentow?
Nie potraficie napisac nic pozytywnego? |
oprócz pa¡dziernika jeszcze menu TESY (TESTY)?
|
faktycznei zgadzam siê z przedmówc±
|
Witam !
Ok dostrzeg³em tylko jedno niedoci±gniêcie które nie by³o wymienione mianowicie mam krzaka w dacie "Data: niedziela, 13 pa¡dziernika 2002 Imieniny: Edwarda, Geraldyny, Teofila - |
ja te¿ :)
|
skrocilbym te newsy na 100%. Jakbym mial stronke
|
d³uga niczym amazonka i nil hehe
|
tak jest strona nawet fajna ale jak powiedzia³ poprzednik troche d³uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga;) :-D
|
nawet :)
Strona nawet nawet tylko d³uuuuga :)))
|
Musisz poprawic jedna rzecz, mianowicie jest temat na dole o intelu ktory podkrada itd. Wciskam na wiecej na ten temat i patrze pusty ekran ??. Aha musze przewinac do gory. Napraw to zeby automatycznie szlo do gory a jak wezme wstecz zeby bylo na tym artykule ktory skonczylem.
|
a szanowne Moderatorium jeszcze ¶pi ??
|
ca³kiem, ca³kiem, tylko czemu na CDRForum skoro to OffTopic ;)
|
[OT] Zapraszam na stronê...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |