![]() |
Sektor inforozrywkowy a sprawa polska...
Czy czytaliście tego newsa(13.10) na stronie cdrinfo?
Co o tym myślicie? Straszą czy na prawde zacznął przychodzić do ludzi do domów ? Bo już nie wiem co o tym myśleć! |
To jest jakas bzdura, ja bym sie tym nie przejmowal. Tam bylo napisane ze jezeli te praktyki nie zostana przerwane to ble ble ble. Sory ale jezeli by zalezalo im na ukruceniu to odrazu by zaczeli te procedury.
|
A może na razie tylko kulturalnie ostrzegają, żeby dać ludziom szansę na "nawrócenie", a potem jak zaatakują to zarekfirują połowę komputerów w Polsce nie mówiąc już o ich właścicielach?
|
Skrajny idiotyzm!
Co to za firma? Bo nie moja! (AsterCity) Przeciez jest to nie tylko nielegalne ale pozbawione jakiegokolwiek sensu! I twierdze ze taka ingerencja w uzytkowanie internetu jest w Polsce nielegalna! |
gdyby chcieli robić naloty na chaty to zarekwirowali by przynajmniej 99% kompów ;) .No bo który z was ma wszystko legalne na kompie ? no który ?;p
|
Cos tam jest ale oczywiscie nie wszystko, bez przesady bo gaty to ja nie jestem. Jak dobra cena to kupie cos sobie org zawsze.
|
@maciusk1 - Totalna bzdura
@druss - oczywiście jeśli nie kosztuje 2999zł99gr;) |
Cytat:
ja mam! ja mam!!!:-D :) :-D |
Dla mnie nie jest to takie oczywiste! Wprawdzie wątpie by od Polski zaczęto się rozprawiać z sieciami p2p, bo przecież są bardziej cywilizowane kraje(np Usa lub UE) ale nic nie wiadomo! Wydaje mi się, że zostało jeszcze troche czasu na ściąganie przez p2p, ale chyba będzie coraz gorzej(chyba, że ktoś wymyśli jakiś sposób który uniemożliwy identyfikacje użytkowników p2p)
|
Cytat:
Ja tesh mam "na kompie " same legalne rzeczy ! Mianowcie troche kuurzu z tego miesiąca z licencja głównej woźnej !;) :-D |
Cytat:
|
Cytat:
Napisz, ze to nieprawda, albo cie zamorduje! |
Ja też mam tego dawcę co Yahol i ja i moi kumple niestwierdzili czegoś takiego ale z ciekawosci popytam na drugim końcu miasta.
|
Yahol - ja tez mam na jednym z kompow wszystko legalne - i daze do tego zeby na wszystkich tak bylo - zamiast pirackiego getrighta czy flashgeta - darmowy freshdownload
EAC - kartke wyslalem, WinDAC'a kupilem nawet kurde system mam oryginlany (98) ja sie staczam |
Cytat:
w każdym bądź razie - życzę powodzenia w mordowaniu mnie:) |
Cytat:
Czy my się nie widzieliśmy parę tyg temu - teraz chcesz mi powiedzieć ze gadałem z duchem ;) :o :o 8) |
Cytat:
Ale jak jestes martwy, to masz szcescie:-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:16. |