![]() |
Cytat:
|
Jesli chodzi o emule to u mnie najlepiej chodzi herbert 0.20b. Najnowsza wersja (0.21a3) cos mi słabo działa - upload zawsze na maxa a download ledwo idzie :(
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do formatu, dam ci przyklad. Ktos pisze, ze mu bufor skacze albo ze mu za wolno nagrywa i od razu chce biegnac do serwisu, gdy takie cos widze to mi sie zle robi. Ja zanim poszedlem do serwisu z placzem to robilem format i sprawdzalem na innym sprzecie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiecie co - od dawna próbowałem podziałać coś z eDonkeyem i za cholerę mi nie wychodzoło. Miałem co prawda drobne sukcesy, takie jak połączenie się z jakimś marnym serwerem, czy ściągnięcie jakiegoś pliku. Ale niestety nie wychodziło to najlepiej i brała mnie k..wica. Do momentu kiedy nie ściągnąłem i nie uruchomiłem eMule 0,20 Herbert Mod. U mnie chodzi zaj....ście. Dopchałem się do wielu serwerów, wyniki wyszukiwania są lepsze niż dobre, a download po ustabilizowaniu osiąga max. mojego kiepskiego łącza ( ISDN128 )
Tak trzymać. PS. /||\aster co Ty tak ciągle z tym format:C ?:-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zaraz sie za Herberta zabieram.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
mati1700 rzuć jakiegoś linka na forum do tego Herberta .Dzięki;)
|
Jednak po sprawdzeniu tej wersji uważam iz jest do ....
|
Cytat:
|
co to jest herbert?
|
???
Cześć.
Takie nieśmiałe pytanie - co to w ogóle jest ?? Pozdro, Marcin |
Wiecie co ,jakoś ten nowy emul słabo działa.Wolę raczej emula 0.20 od Herberta.W nowym mule upload idzie super gładko ,ale download tnie się jak cholera.Znalezienie kogoś do uploadu trwa bardzo krótko a transfery od razu skaczą do górnej granicy jaką ustawiłem dla uploadu.Natomiast download - zanim znajdzie userów mija co najmniej 10 min , no może przesadziłem ,ale 5 to na bank.Jeszcze przetestuję nową zabawkę ,ale chyba zostanę przy Herbercie ;)
|
Cytat:
spróbowałem windowsowym downloaderem i jakos idzie;) |
---===>>>Tomgoo
Wybierz jakiś mirror serwera (tam masz podane kilka) i stamtąd ściągaj. |
masz może inny link bo mi flashgetem nie idzie
jeśli tak to dawaj na forum;) |
Re: Emule 0.21 - nowa wersja !!!!!!!!
Cytat:
|
Emule 0.21 - nowa wersja !!!!!!!!
Wyszła nowa wersja emula!!!!Oznaczona jest symbolem 0.21 .Jush się zabieram do testowania (bo wkońcu muły i osły zaczęły u mnie działać).Napiszcie co o nim sądzicie ?
Nowy emule można ściągnąć stąd : http://sourceforge.net/project/showf...group_id=53489 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |