![]() |
Jezeli sluchasz Hip-Hopu to wejdz.
WITAM
Czy moglbys mi podac jakies nazwy nowego polskiego Hip-Hopu, bo troche plastikowa muzyka mi sie znudzila, albo jakies strony z nowym hip-hopem Pozdro 4U |
ze stronami będzie cięzko. może google.com załatwi sprawę. a jeśli chodzi o zespoły to spróbuj dywizjon despekt. to tyle z nowości.
natomist polecam peję, oczywiście paktofonikę i pijani powietrzem, a także pezeta, łonę, o$kę... przynajmniej ja tego słucham |
Tu?
http://www.hiphop.mlody.prv.pl/ http://wariaty.prv.pl/ http://hiphop.net.prv.pl/ http://free.of.pl/f/fenix/ http://www.polskihiphop.site.pl/ http://www.hip-hop.pl/ http://www.hiphop.pl/ ..ale to jest pelna zgroza, ta muzyka zabija! Sluchaj "Czerwonych Gitar" albo "Elektrycznych..." Dla mnie to jest to samo, ale jednak spokojniej. |
Cytat:
a ja też wejszedłem, choć nie hipam i hopam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
beznadziejna???????????- a czego ostatnio słuchałeś, ze tak sądzisz???- bo owszem na polskiej scenie jest masa badziewnych składów, ale posłuchaj nowej (lub jakiejkolwiek) płytki PaktoFoniKi- ja nie mam po prostu słów zeby sie ich nachwalić :cool: /II\aster- a co do adresów stronek to bardzo polecam TĄ jest na prawde wypasiona ;p |
Cytat:
Pozdrawiam |
Dzieki za stronki. Sprawdze za chwilke.
Pozdrawiam |
Ja też nienawidze HIP-HOP SZCZAŁU. Ciongle tylko w tych textach klną i narzekają. Ohyda. Esencją muzyki i czystością samego dźwięku jest TECHNO. bez żadnej ingerencjii człowieka w text. Same dźwięki. MNIAM !8)
|
Hip Hop to życie ... niechcem tutaj zadnej wojny .. kazdy ma swoje zdanie :)
a co do polskich .. polecam ..cały ZIP :) czyli PONO, Fu, WWO .. oraz OSTR "tabasko" naprawde ..dobre ...no i KASTA Squad "Kastaniety" wrocławska szlachta !!! |
Cytat:
widze, ze mamy tu eksperta od HipHop'u, który raz usłyszał Liroya czy Karrambe, i juz wie wszystko na temat HH i wszystkich MC. Żygać mi sie chce jak coś takiego słysze. "tylko w tych textach klną i narzekają."- gówno prawda- posłuchaj grammatika, eldo, pfk- plugawy :-D (kto oglądał Blokersów wie co co chodzi;p) język staje sie juz coraz rzadziej spotykany w polskich tekstach- owszem- co drugi małolat, który zebrał sobie 2 kumpli i założyli "skład" klnie jak żul siedzący z winem na przystanku, ale słysząc jednego ograniczonego frajera nie można osądzać całej polskiej kultury HipHop'owej- tyle mam do powiedzenia na ten temat. |
Cytat:
Sam slucham glownie Peji, Kaliber44 i Fenomena. |
GRAMMATIK Rulezzzz....
sam sie jaram ostatnio PONO :) |
Cytat:
|
Kurde o co wy sie klucicie, kazdy slucha tego co chce. Ja np. slucham i techno i hip-hopu.
|
Cytat:
|
najwiecej .. do powiedzenia zawsze mają .. moi rodzice ...
jak usłyszą bit ..z pokoju :) :) znowu te twoje "łubu dobu :) :) " |
Witam !
A ja tam sobie słucham tego co mi sie podoba niw wazne czy to HH czy Techno. Jako ze jestem z Łodzi to zainteresowałem sie O.S.T.R-ym jest wporzątku / ABC, Ot, Yebać , Z, to jedne z kawałków które podobają mi się. Karramba czemu nie posądzają go o zrzynkę z Liroya który ma tesh paręfajnych kawałków. Dzisiaj np. dorwałem paredziesiąt kawałków Manieczek i parę fajnych się znalazło / 'Jazda' jest niezła / Ogólnie dorwałem jeszcze parę płytek mp3ek i spodobały mi się takie kawałki jak Flip Mode Squad - Scenario, parę kawałków Aphrodite / Jest dużo fajnej muzy która jesli mi się spodoba to nie ma powodu aby jej nie słuchać. |
Cytat:
U mnie nazywa się to "wuchaniem" ponieważ jak chcę troche potrząsć szybami w dzwiach od pokoju to niskie na min bas na max /zniekształcenia są ale efekt także / !!!! TONSIL góra 2 głośniki basowe o średnicy ok 30CM podłączone pod wzmacnacz TECHNICSA i są w odległosci ok 3m od tyc nieszczęsnych dzrwi. PS: Odkryłem ze mam bardzo nieszczelne drzwi wejsciowe bo ten basik słychać parę pięter niżej .... |
ale chodzi mi o płytke nową OSTR "Tabasko" jest jeszcze lepsza od "masz to jak w banku" :) Laser - Łódź Hip Hop :)
|
Witam !
Jego Płyty sa po 30PLN / oryginały / wiec zrzucamy sie z kumplem i kupujemy - jak jest niewypał to straty sa mniejsze ... muszę skoczyc do M1 i srawdzic czy maja ... |
polski Hip Hop jest zazwyczaj po 29,90zł ..to nie jest komercja ..ale zdarzają sie też droższe :)
|
Ja w sumie zainteresowałem sie tym forum jak i tematem nagrywania tylko ze wzgledu na hiphop , w końcu dobrze nagrana płyta audio wczesniej zgrana z internetu to zadanie dla troche lepszego lamera, które wymaga pewnej wiedzy . :-D
Pozdrawiam słuczaczy hiphopu nie zapominając oczywiście o licznym gronie wypalaczy. 8) |
HWDP .. już oczymś znaczy :)
|
Cytat:
|
ADIK nierozumiem czemu namnie najechałeś w takim tonie to jest moja opinia i nikogo nie obraziłem. Więc jednym słowem masz u mnie minus.
|
Powiem wam cos: JA NIE SLUCHAM HIP-HOP-u!!!
Powiem wiecej - nie lubie go!!! Powiem jeszcze wiecej - przy kazdej nadazajacej sie okazji zakazuje sluchania tej muzyki!!!! I powiem wam dlaczego - bo jest to bunt dla buntu, brak jakichkolwiek pozytywnych relacji, wzorow...itd... To jest tak jak z czarnym Rap-em, to muzyka buntu i destrukcji, potrzebuje czasu na znalezienie sobie miejsca - ale wtedy bedzie juz komercyjna. |
Hiphop jest spoczko!!Ale mam pytanie co to znaczy slucham techno???mam nadzieje ze nie bruklin baunc!
www.hip-hop.pl rox! Ale tak naprawde najlepsza muza jest Jungle!!!!!!!! |
Witam !
Najlepsza jest ta muza która Ci sie podoba !! Ja Słucham np HH tylko jak jest np jakiś fajny motyw w podkładzie / jakoś tam to sie fahmańsko nazywa ale nie wiem / albo jestem ciekaw co stworzył mój "sąsiad" czytaj OSTR. - nie chodzę w takich specjalistycznych spodniach bo uważam że są niewygodne / JA UWAZAM /. Ostatni zauważylem ze słucham takiej muzy jaka aktualnie odzwierciedla mój stan. tzn jak jestem wpieniony to w domu słychać Korna / Mansona - bez komentarzy proszę / a jak nie chodze wkurzony to Techno czasami HH ... Każdemu według potrzeb i upodobań ... |
Cytat:
Nie można mieć tak wąskich zainteresowań. Brzuszek |
Witam !
@brzuszki - z Pl muzy moze być "Łzy"/"ONA"/Perfekt/ ... tesh nie są źli .. jak jush powiedziałem jestem wszechmuzykostronny !;) |
Cytat:
jeżeli czujesz sie dotknięty moimi słowami to sorka- nie to było miom zamiarem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Z Polskiego HH Najlepszym (dla mnie) zespołem jest SLUMS ATTACK. |
Cytat:
|
Cytat:
Lubie go. I nie zakazuje nikomu a wrecz polecam. I koncze zdaniem: Me against the world |
Cytat:
Znasz jakieś stronki, ftp, bądź inne źródła dostępu do TYCH kawałków ? To jest PILNE. Z góry dzięki. |
Hip-Hop jest wporzo.Normalni goście opowiadają o swoim życiu, bez żadnej ściemy.Ja dobrze wiem o czym są te kawałki, to część mojego życia.Kiedyś prawdziwy punk był taki.
|
Cytat:
http://techno-club.com/index.php sciagnij to co ma obok rysunek kaazy podobno super. Ja sie jutro dowiem pozdro |
Cytat:
A jak będziesz miał jakieś linki do set'ów z Manieczek to daj mi cynk. To PILNE. |
Cytat:
|
Cytat:
A jeśli chodzi o manieczki, to szukam jakiegoś innego źródła, kazaa mnie nie interesuje, nie lubię jej ;) :) |
Cytat:
Osiol ma manieczki na serverze ady, moze to sprobojesz? |
Cytat:
Jakies inne mozliwości? Niekoniecznie p2p :) |
a ja nie powinienem sie wypowaidac ale co mi tam
nie lubie sluchac hipa hopa katuja mnie tym kumpel z pokoju - paktofonike slucha oraz co gorsze moja wlasna siostra (ktos juz o podobnym przypadku wspominal) - tez jak wyzej - ten przynajmniej znam dla odmiany brat slucha jakis wyjcow - w stylu ramstein (tu od razu uwaga ze to potrafie jeszcze i sam posluchac ale juz inne nie bardzo) a co ja slucham - wszystkiego - jak cos mi sie podoba to nie patrze na to czy to HH czy techno czy rosysjskie przygrywajki ale czule pozdrawiam Wszystkich |
Cytat:
Dla mnie jednynym naazie linkiem do zasobów audio jest komputer szkolny który chodzi 24h/dobe i ciągle coś sciąga! Wczoraj na jednej z lekcji były cwiczenia pożarowe i ja to wykożystałem /wslizgnąłem się do inforamtycznej z paroma CDR i do dzieła / ... PS: Manieczki mozna zamówić 7CD kosztuje chyba 70PLN !!! |
Cytat:
Bez przesady, ja na allegro widziałem, że ktoś sprzedawał 13 CD za 40 pln i nie było na to chętnych. A poza tym, dwa razy nie będę płacił, wystraczy, że płacę raz - abonament za stałe łącze ;) 8) |
ICE ...
SLUMS ATTACK za***isty .. brakuje mi ich jednego albumu "zwykła codzienność" ..ale to tylko z lenistwa ... bo niechce mi sie szukac po kumplach. Moim zdaniem najlepszy "Całkiem nowe oblicze" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
masz tutaj info ... http://www.strony.wp.pl/wp/liveset/spis.htm |
manieczki???to nie jest przypadkiem taki dresdance????
|
Cytat:
To jest TECHNO grane na róznych dyskotekach / tyle ze czasami jest jakiś komentash DJ'a / i cała muza z dyskoteki jest rejestrowana a później sprzedawana / mam manieczki które trwają 1h 14min 56sec !!! |
Cytat:
|
Witam !
@TVC - mozesz podać przykłady zespołów!? / osób? robiących JUNGLE ! PS: Gdzieś było że Aphrodite to JUNGLE - zweryfikuj proszę ! |
Cytat:
Człowieku Manieczki to wieś oddalona od mojej wsi o 4 km. Byłem tam wczoraj i w zeszły piątek więc chyba jeszcze jest... Na środku wsi niejaki Bartosz R. przerobił dawne centrum handlowe,a właściwie jego część na dyskotekę. Później wykupił całe centrum i rozbudowywał dyskotekę, którą przechrzczono na Klub Techno EKWADOR.(www.ekwador.pl) Ściągnięto Dj Krissa który był rezydentem Mieleńskiej dyskoteki Miami 'Nice Mielno a pochodził z Koszalina( na pierwszych płytach z Manieczek się przedstawia jako Dj KrissB Koszalin. Nagrano parę części live z Dyskotek, sprawa załapała i teraz na każdym skrzyżowaniu a Poznaniu, Wroc ławiu słychać ją z samochodów (umpa umpa). Klub stał się meliną dla wielu Poznańskich dresów, dystrybutorów, ale muze gra na prawdę przednią(moja subikktywna ocena)choc ostatnio jest spokojniej. Straciłem trochę czasu żeby to napisać, byś nazwy wsi nie podciągał do rangi gatunku muzyki techno:) :) :) Pozdrawiam Damian |
Cytat:
F. STOP F..ng Comerce |
Cytat:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH ~~!!! No to ładnie info które napisałem / ze to klub / dostałem od kolesia który mnie wysmiał jak się pytałem o nazwę "Manieczki" nie wiedząc o co chodzi walnąłem ze to zespłół a ten odparł ze to DYSKOTEKA !!! Dzięki za info przyda sie na przyszłość ! |
Cytat:
Jak byś się wybierał, daj znać. Pozdrawiam f. |
Laser Aphrodite to nie jungle tylko klasyczny jump-up!a zespoly/ludzi ktorzy robia jungle mozna wymieniac!np.:m-beat, shy fx, dr s gachet,black panta, red alert itd!
Klub ekwador to jest mega wylegarnia dresow, i tej muzy w zyciu bym nie nazwal techno(moje zdanie) ale niestety tak siem nazywa!Mam pare filmow z tych imprez ubaw z kumplami mielismy po pachy, polecam ten co siem nazwywa "schody", ale kazdy slucha to co lubi!a i sciagne dzis sobie mix z manieczek, bedzie ubaw again! a stronka to www.jazdamp3.prv.pl! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Prosze tego nie komentowac |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |