![]() |
kopiowanie gry Battlefild 1942
Witam,
Czy ktoś już próbował robić kopię gry Battlefield 1942 PL ? Jeśli tak, to bede wdzięczny za wskazówki. Mam TEAC 40x (W540E) i najnowszego Clona. Z góry dziękuję! Dude |
To jest SafeDisc 2.60. Zaznacz naprawianie słabych sektorów przy nagrywaniu, a przy odczycie tylko szybkie omijanie błędnych sektorów. Uważaj, żeby nie zaznaczyć regeneracji sektorów z danymi, jak to robi automatycznie Clony XXL, bo wtedy będzie kicha.
Pozdrawiam. |
Cytat:
Dude |
Re: kopiowanie gry Battlefild 1942
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Hmmm,1% w 5.5 minuty.Ludzie poczekajcie troche.Ja zauważyłem że przegrywając safedisca wszystko rusza dopiero po 15-18 minutach i pózniej już leci ok.Prosze spróbowac,i zameldować ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to ja sobie p'takne - tak dla rozluznienia atmosfery
i buzka :) i jeszce 'zgadzam sie w zupelnosci tak jest chlopaki' ot i jeden post wiecej - jakie to proste |
Cytat:
|
Cytat:
Gdy zadaje pytanie na jakims forum to wole otrzymac trzy podobne wypowiedzi niz jedna. Co utwierdza mnie w przekonaniu, ze odpowiedzi sa poprawne, a przy jednej nie mam juz takiej pewnosci. W sumie moglem to pominac ale postanowilem napisac. Bo niektorzy maja jakas manie. Chcesz to pisz nie to nie. Co prawda zgadzam sie z toba, ze niektorzy walna buzke itp. Ale takie posty wprowadzaja lepsza atmosfere na forum. Bo czyz nie jest fajnie jak dodasz jakas minke. ;) I jeszcze jedno.Przebywajac na tym forum juz kupe czasu z cala pewnoscia moge stwierdzic kto.... A tam nie bede pisal bo jeszzce jakas"zadyme" rozpetam. Pozdrawiam i wiecej luzu.Np. takiego jak prezentuje Sid :) W poscie wyzej mojego ;) |
Szanuję cię Weron i cenię.Powiem coś,mam w pracy takich co to "tak panie Prezesie,tak szefie" a ja nie umie tak,chociaż mnie to gubi.Chyba wiesz o co mi chodzi.
Jestem cały wyluzowany,normalnie wylatuje ze skóry i stawów. W Rumii też byłem,mam rodzinke w Gdyni-Chylonia. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie. |
Cytat:
PS spojrzalem raz jeszcze i roznia sie jednak o 6 minut, co nie zmienia faktu ze nie widzialem wczesniej twojego posta. |
OK,OK wszystko w porządku,wcale sie nie gniewam i dziękuje.
|
Serdecznie dziękuję wszystkim za wskazówki.
Szkoda tylko ze wszystko poniżej postu grzenia z 23-10-2002 o 20:19, kompletnie nie dotyczy tematu. Ale to już chyba taka nasza polska natura... lubimy mówić dużo i nie na temat.... :-) Dude |
Cytat:
Ustawiłem opcje zgodnie ze wskazówkami podanymi wcześniej, poczekałem cierpliwie (trwało to ok. 15 minut) noi potem fatkycznie poszlo szybciej. Clone zczytał obraz płyty, potem nagrał na czystą, wsadzam płytkę, wyskakuje ekran do instalacji, klikam "instal" noi....... kupa! wszystko sie powiesiło..... jakieś konkretne pomysły?? Z góry dziękuję. |
tez kopiowalem ta gre i wszystko bylo ok. zrobilem jej kilka kopii i ktoras z kolei (4) nie dziala poprawnie. mianowicie kiedy juz ja wgram i laduje sie plansza gra sie sama zamyka i wchodzi mi do windows. nie wiem czemu. pomozcie
|
Pisalem juz wyzej ze ta nagrywarka (teac 540) tego nie przegrasz, mozesz pokombinowac jeszcze z opcjami w clonie i nagrywaj na cdrw. Probuj jeszcze zemulowac to daemonem i nagrac w locie clonem albo zacznij szukac cracka.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:07. |