![]() |
Re: Zamiast czapeczki "nici"
Cytat:
|
Zamiast czapeczki "nici"
czekam już ze 2 albo 3 tygodnie i ani śladu czapeczki!!!!!
A może mam pizgnąć GIGAPOSTA??? (( (( (( (( |
Cytat:
ninel to jednak bylem JA, tylko od mojej dziewczyny wszystko wyjasnie, jak sie dorwe do sieci na dluzej niz 5 sekund tym razem ze swego konta -Sid-The-Rat=> |
Cytat:
Słuchaj tak przy okazji, pamiętasz o jakiej karcie jakiś czas temu rozmawialiśmy? Zastanawiałeś się czy ją kupić, pamiętasz jaka to była karta? |
to ja - Sid The Rat - w wyniku zawalu sieci u mnie w domu (karte sieciowa h... strzelil) pisze od dziewczyny - powiem krotko bo umieram (siedzielm ostatnio po 14 godzina na uczelni)
1) czapka doszla - zajela nalezne jej miejsce na wieszaku - obok gitary - a to najlepsze miejce u mnie... 2) kto jest od niebieskich? jesli uwazacie ze BD to chyba sie mylicie - kiedys opowiadal o 6tys plyt w mp3 ktore sciagnal - sadze ze mozna by go bylo ladnie szantazowac 3) ostatnio jakies dziwne rzeczy sie na forum dzialy i chyba sporo przegapilem (3 strony po 80 tematow na offtopic...) - tak to ejst jak czlowniek nie mil czasu przez tydzien do kompa na uczleni przysiasc - juz dawno nie bylem tak NIE na biezaco... 4) Brzuszki! dziekuje ci tym kanalem - wiem ze pisaleas do julii i nawet jako taki ci szla ta rozmowa (:)) - ale to chce powiedziec ci sam - DZIEKUJE za paczuske! okladki robilem 15 minut na ksero (stwierdzilem ze zrobie sobie czarno-biale - 12gr za strone a jakosc super i toneru mozna walic ile dusza zapragnie...) 5) i to tyle w sumie - czasu nie mam - leb mnie boli, mam s******ony wieczor i konczy mi sie piwo... a we wtorek kolos z najtrudniejszego przedmiotu na studiach... tesknie za Forum - jak wreszcie siec mi ruszy to wroce - obiecuje! pa :) -Sid-The-Rat=> [chwilowo pozbawiony swego obrazka... - wiec ciezko mnie poznac, ale to JA] |
Witam !
No ja odbiegnę trche od tematu czperki Sida bo chciałbym oznajmnić że moja leży sobie na Poczcie / a w zasadzie w torbie jakisgoś listonosza / i bedzie osiągalne po 18 tej ! |
Cytat:
:P |
Cytat:
fakt - masz rację, ale tylko dlatego ,ze cie lubie i jak finezja w cytowaniu ( zgodnie z apelem Majoneza):) |
Sid
Czy Sobal wysłał też Sidowi czapeczkę?Bo długo się nie odzywa...
Nie wierzę,żeby Sid zrobił jakieś głupstwo,ale jeśli nie dostał czapeczki...:'( |
Cytat:
PS to jawna manipulacja slowem skierowana na wzbudzenie sensacji hehehe |
Cytat:
wydaje mi się ze bardziej pod definicję zbereźnika pasuje ten który w niewinnej :)grze słów doszukuje się obascenicznych treści 8) :) niech żyją czasy ludwika ostatniego szybko gilotyną ściętego / BTW Sade podczas rewolucji był więźniem bastyli :)i to miedzy innymi jego uwolniono / wredną miał teściową bo o dziwo żona pomagała mu pare razy uciekać z roznych miejsc odosobnienia na które był skazywany jako zatwardziały libertyn niekryjący się ze zwymi fascynacjami zakręconymi / czasem nawet za bardzo/ formami aktywności płciowej człowieka / narka |
Cytat:
ej Bartku - zbereźnik z ciebie. Jakie krycie?, jakie numerki? no wiesz ...nie spodziewalem sie tego po Tobie |
Witam !
No nie poczty nie spale a nush czapeczka bedze wniej na mnie czekać a listonosz nie zdąży przyniesc awizo - i co poczta pójdzie z dymem a przyokazji czapeczka tesh ! Kiler ! |
Cytat:
jestes kryty a Sobal wysle czapeczke :) |
:) n i widzisz Laser - trzeba bylo sobie odpuscic,
nie przezywal bys stresow. A tak wogole Sobal do wszystkich z listy za wyjatkiem mnie ze wzgledu na moje fanaberie ( a moze brak checi ujawnienia swoich danych - kto wie) |
Cytat:
A spalanie poczty podlega pod groźby karalne ;) tak samo jak jej późniejsze (po spaleniu) rozstrzelanie i jeszcze póżniejsze (po spaleniu i rozstrzelaniu) powieszenie. :-D PS. Ja już dostełem. Czapkę. :)8) |
Cytat:
No to ok / mozesz powiedzieć kiedy - bedzę miał powód zeby ich opier ... / !;) |
Wysłałem do wszystkich z tej listy. Niestety nie mam wpływy na poczte polska :|
|
Witam !
CHYBA ZARAZ SPALĘ POCZTĘ ! DLACZEGO NIE DOSTAŁEM JESCZE CZAPERY ! SoBal - Ty ją wogóle dla mnie wysłałeś / adres posłałem Ci na mail / ! (( (( (( (( !!!!! |
no, też już mam / przdzierałem się przez siąpiący deszcz otylony dymem z fajeczki ( aslbo gold rox :) ) do oddziały poczty -> qrde ja zwykle dali na głowną a ja mam oddział dosłownie o rzut beretem od kwadratu/ fajna jest
no to na plenerowe zloty jest już element rozpoznawczy :) |
czapeczka nizle jak i serwis cdrinfo.pl chcem tez
|
Re: Re: Nareszcie jest !
Cytat:
|
Re: Nareszcie jest !
Cytat:
bedziesz wygladal .......naprawde pieknie |
Witam !
Ja narazie czekam - fu.. Poczte Polską ! |
Ta czapka... ma większość czapek pod sobą ;)
|
Re: Re: Re: Nareszcie jest !
Cytat:
To bardzo uczłowiecza to forum i może wtedy dadzą spokój BD Pozdrawiam:D |
do mnie jeszcze nie doszla...
BUUUUU czekam... |
Re: Re: Re: Re: Nareszcie jest !
Cytat:
|
Re: Re: Re: Nareszcie jest !
Cytat:
Moje gratulacje Gringo. Życzę dużo zdrówka i pozdrawiam. |
Re: Re: Nareszcie jest !
Cytat:
|
Re: Nareszcie jest !
Cytat:
To ty czy Twój dzieciak :) :) |
też dostałem awi zo :) , więc odbór jutro
|
Nareszcie jest !
Ilość załączników: 1
Jest! Jakość materiału bardzo dobra.Dzięki.
|
Jest, jest, jest!!! Bardzo dziękuję :)
|
Witam !
Kurde nie denerwujcie mnie (( /(( /(( /(( (( /(( /(( /(( /(( ;) |
Ja otrzymałem dziś około 10. Fajna mycka:)
|
ja dzisiaj dostalem te przesylke o godzinie 12 w poludnie :)
i co - na to wychodzi, ze mam jakas specjalna poczte :P |
deszcz już wykrakalem więc pewnie dziś dostane awizo :) ale jak znam życie i pogode jesienną to jutro tez bedzie lało :)
a musze jutro jeszczę psy telekomunikacyjne odwiedzić w ich jamie / zabytkowej mocna o świerzo wyremontowanej na dodatek/ więc moze da sie zrobić to razem narka |
jest!!!!!!!!!!
do mnie już doszła jest po prostu zarabista!!!!!!!! dziękiza prezent i pozdrawiam! |
Witam !
No niestety - dzisiaj widziałem się z listonoszem w 4 oczy i niestety nic dla mnie nie miał !!!!!!11 |
Cytat:
Jest!!!Jest!!! Jest!!! Jest!!! DOSZLA!!! |
marudzicie i tyle wam powiem :)
|
a ja w domu do poczty mam 30 m a tu we wrocku jakies 250 m :)
ale szybkosc dzialania poczty jest "oszalamiajaca" a zwlaszcza ich nowego "sztandarowego" produktu czyli listow priorytetowych |
Witam !
Tesh do poczty mam 100 m ... zobaczymy może dzisiaj / a moze nie ??? / !! |
Cytat:
u mnie na poczcie jest tak, ze jak masz awizo to mozesz isc po przesylke po 18 jak listonosz wroci z rejonu a poczta pracuje do 19 :) czyli uklad idealny a do poczty mam 100 m :P |
Cytat:
pozdro |
No i dupa.Czapeczka będzie dopiero jutro.Pani w okienku powiedziała:"przesyłka awizowana dzisiaj do odbioru następnego dnia"
|
Cytat:
udanej walki / nomen omen w pewnym znanym mi mieście ich siedziba jest na żydowskiej :) i jak tu walczyć z uprzedzeniami rasowo-religijnymi jak takie kwiatki istnieją ;)/ |
Cytat:
jako porzadny obywatel place podatek tylko od polowy dochodow hehehe bo i tak by to panstwo przewalilo na *******y wiec ja sam wole to przepuscic :) ciekawe kiedy im sie cos nie spodoba i zamontuja mi podsluch lub beda lamac pgp z moich maili z rozliczeniami :) |
Poczta
Ilustracja:
Mały Jasio napisał do Św.Mikołaja list,ze na Gwiazdkę chciałby nowy tornister i kolorowe flamastry. Panie na Poczcie oyworzyły list i wzruszone zrzuciły się na tornister i wysłały Jasiowi.Za kilka dni Jasio znów pisze do Św.Mikołaja: Drogi Mikołaju-wielkie dzięki za tornister!Flamastry też pewnie były,ale te cipy z poczty pewno za...bały. |
Cytat:
|
Cytat:
pani na poczcie mnie juz zna i nie musze nosic ze soba dowodu by je odebrac :) a listonosz wie, ze nie ma nikogo w domu do poludnia wiec przynosi odrazu awiza :) jak narazie wszystko dostalem na czas, w oryginalnej postaci i jestem zadowolony :) rowniez osoby do ktorych wysylam nie mialy problemow PS piszac wielblad masz na mysli tych co chodza przez granice ;) |
Cytat:
a to wszystko przez to ze nie ma konkurencji na doręczanie listów - bo wysyłajac paczki kożystam tylko i wyłacznie z kurierów ! / i Wam radzę to samo w końcu płacę to 20/30 PLN i mam pewex że przesyłka dojdzie na czas w nienaruszonym / czytaj opróżnionym lub cesciowo opróżnionym / stanie ! - pamiętacie aferę z obcinaniem rogów "grubszych" kopert !! PS: Jesli ktos chce to niech wyśle z wakacji w kopercie 10PLN do samego siebie - ciekawe czy list dojdzie ... ;) ;) |
Cytat:
jak kiedyś dostałem wezwanie do skarbówki aby się tłumaczyć ze nie jestem wielbładem :) 1.5 tygodnia po terminie zgłoszenia sie zapodanym na tej ich makulaturze i to szło w jednym mieście jakieś 3km w lini prostej :) pozdro |
Cytat:
tak zle nie jest ja regularnie dostaje przesylki (min 1 na tydzien) i wszystkie ida do mnie 2-3 dni czyli da sie przezyc |
Chcialbym jeszcze raz podziekowac calej redakcji za czapeczke.
Po powrocie z pracy spotkala mnie mila niespodzianka. Pozdrawiam i Dzieki.:) |
Witam !
Ja tam jeszcze listonosza nie widziałem dzisiaj i coś czuję ze nie zobaczę ! Poczta Polska - nasz rodzimy doręczyciel najlepiej się sprawuje w dostarczaniu rachunków telefonicznych, wezwań do sądów , listów od komornika ;) i innych pierdół ... |
Cytat:
bbbbbbuuuuuuuuuuuuu:-D |
Cytat:
bo jak ją zobaczysz :) :) :) :) zebyś nie spadł przypadkiem :) |
do mnie narazie nie doszła ale czekam usilnie
|
Cytat:
narka |
Jest!! Jest!! Jest!!
Do odebrania na poczcie.Wieczorem zrobię fotkę i tu wrzucę. |
Cytat:
|
a może by tak coś zmienic w tym temacie. rozruszać dziś OT
|
Cytat:
|
Cytat:
ale wracajac do meritum QRDE CO JEST GRANE, o jakies *******y taka sytuacja nerwy,pogoda, problemy? no bez przesady nie ma o co kruszyc kopii, jasne metody wyboru i tyle, a gadeczki o nieprzyjmowaniu czy tez przyjmowaniu czy te pytania dlaczego takie a nie inne netody wyboru to moze na PM czy jak tam temu jest lub na priva qrde z igel widly / prawie jak moja mamuska :)/ a temat nie wart rozwijania bo juz w pierwszym poscie Sobal zapodal alles info ps nudny dzis ten off topic ;) cana vodka /mocno 3 dni w zamrazalce chlodzona/ @ sok jabluszkowy powered ( trza kaca moralnego po soboto-niedzieli zabic ;)/ aha i sorki jeśli kogoś uraziłem /teraz juz winda bo linuś mnie wqrzył -> niech żyje hpt372 :)/ |
Cytat:
...zaprawde powiadam Wam, ze rola team membersa jest wskazywac droge tym ktorzy pobladzi ... :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Trochę ode mnie.Mam dość bujną czuprynę i w całym swoim życiu nie nosiłem czapki-no chyba że w wojsku :).Ładna czapeczka jest nie ma co mówić,jeśli ją kupię to tylko dla syna.
A odnośnie wyróżnionej ósemki forumowiczów to nie mam pretensji,napisali się chłopaki niech mają-bgn przyjmij tą czapkę i postaw na monitor,przynajmiej nie zapomnisz adresu forum :). I ostatnie spostrzeżenie:jeśli w tych 1000 postów,ktore były brane pod uwagę,byłyby tylko lub przewaga zapytań a nie fachowych porad to jak by to się miało do tej nagrody? |
[QUOTE]SoBal napisa***322;(a)
[B]Nie wiem kto to zmienił - ale zostało zmienione ustawienie w Panelu Administracyjnym - user can edit his own post - na false. Ale skoro tam dotrałem już, to zmieniłem jeszcze ustawienie pozwalające użytkownikowi na usunięcie własnych postów - trzeba wiedzieć co chce się napisać... a ni pisać dla samej li tylko radości klepania w klawiaturke. **************************************** Prosze - nie krzycz na mnie WODZU- bo jako osoba delikatna z natury strasznie sie tremuje i palce mi sie myla na tej mojej starej klawiaturze. Sadzac po poscie Lopusa nie tylko ja mialem takie problemy, a juz zaczlem sie martwic, ze to jakis spisek i to ja popsulem cale Forum w radosci stukania w klawisze. Zreszta powiem szczerze - wole jak Bartek mnie opitala;) |
bgn wybacz mi ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi a zwlaszcza tego fragmentu
Cytat:
czy oprocz dziurek na oczy wyciales sobie dziurki na nos i usta zeby moc oddychac ??? bo jak nie to musisz bo faktycznie mozesz sie zagrzac ;) - chyba ze wstawisz sobie jakiegos titana7+ 8) BD dzieki - wlasciwie to nie byla prosba tylko wskazanie prawidlowego spojrzenia na cala ta sprawe i nie tylko dla bgn'a lecz dla wszystkich PS bgn o co chcesz mnie zapytac PS2 poprawka juz wiem o co chciales mnie zapytac a w czasie jak pisalem tego posta pojawily sie 3 inne |
Cytat:
rzekles Wodzu - howgh |
Nie wiem kto to zmienił - ale zostało zmienione ustawienie w Panelu Administracyjnym - user can edit his own post - na false. Ale skoro tam dotrałem już, to zmieniłem jeszcze ustawienie pozwalające użytkownikowi na usunięcie własnych postów - trzeba wiedzieć co chce się napisać... a ni pisać dla samej li tylko radości klepania w klawiaturke.
bgn: Szkoda ze nie chcesz czapki, ale to jest Twoja decyzja i kropka. |
a propos prosby do Majoneza - mam juz mozliwosc edycji swoich postow,
a ta blokada powstaje chyba przy zmianie ustwien w profilu ( ale moge sie mylic) |
Cytat:
nie wiedzialem Bartusiu, ze jestes rowniez wyrocznia w sprawach savoir-vivru. A ja moge Majoneza o cos prosic, bo juz sie pogubilem maluczki w tych wszystkich konwenansach ( chyba leb mi sie grzeje pod ta czapka). Majonez ujal mnie swoja dobrocia, ale przeciez mnie nie trzeba o nic prosic. Napisalem to co napisalem i juz - wolno mi miez wlasne zdanie w sprawie czapek,regulaminu i slaskiej zalewajki |
Cytat:
podesle ci namiary na helion - szkoda taki dar zmarnowac :) a tak powaznie to zgadzam sie z toba w 100% z ta drobna roznica, ze nie powinienes wiecej prosic BNG :) raz wystarczy :D |
Cytat:
bgn! nie daj sobie ani nam zapsuc humoru drobiazgami! OLEJ TO! |
bgn prosze nie postepuj tak
chyba wyraznie napisalismy ze kryterium zostalo przyjete takie a nie inne aby nie bylo podejrzen ze te free czapeczki dostali nasi znajomi powiedzialem takze ze akurat okazalo sie iz wybrane osoby sa bardzo dobrze wszystkim znane i na prawde uczestnicza w zyciu Forum nie nabijaly sobie tych 1000 postow lecz wykazywaly sie wszechstronna wiedza i przyczynily sie do rozwiazania wielu problemow dlatego fakt ze wlasnie TE osoby dostaja czapeczke cdrinfo za free jest nie tyle ich wyroznieniem co podziekowaniem za ich wklad w rozwoj Forum oraz za (nie moge odpuscic sobie odrobiny humoru) powiekszanie licznika postow na forum w stopniu znacznym popatrzcie na to moze z innej strony z ponad 60 tys postow wiecej niz 8 tys jest Wasza czym byloby Forum bez takich osob jak -Sid-The-Rat=> Laser Pedros tomgoo Weron Yahol ZiP oraz oczywiscie bgn - wymienilem Cie na koncu ale nie dlatego ze mam cos do Ciebie czy Cie nie lubie - wrecz przeciwnie - jestes taka osoba ktora sie pamieta, szanuje i lubi - chociaz potrafisz zalezc za skore niektorymi wypowiedziami - to stanowisz tutaj taki rownowaznik wszystkich pogladow - potrafisz w jednym poscie kogos zrypac by w drugim stanac pojej stronie - oczywiscie jezeli ma racje ;) dlatego prosze przyjmij (Ty i pozostale 7 osob) ta czapeczke jako podziekowanie za wklad w rozwoj forum a nie jako wyroznienie tylko i wylacznie za osiagniecie 1000 postow uwazam ze w tym przypadku zostalo wybrane 8 osob zarowno za ilosc (bo takie bylo kryterium) ale tez za jakosc tyle bo sie qrcze jeszcze naucze elaboraty pisac musze zaznaczyc ze jak na razie jest to moja prywatna opinia i odpowiedz ale sadze ze reszta Teamu przyzna mi racje - chyba ze nie ale coz nawet w malzenstwie zdazaja sie roznice pogladow :D |
Cytat:
|
Bgn ma racje, ja oczywiscie postaram sie kupic ta czapeczke, ale musze uzbierac zaskurniaki gdyz zycie studenta nie jest latwe ;) . Polskie spoleczenstwo jest takie ze jak daja cos komus za darmo to odrazu wszyscy by chcieli. To dlaczego dajemy sie tak okradac przez panstwo. Mozecie zamiast na forum robic borute w sejmie zeby wam dali jakies samochody, wyremontowali wille ;), czy tez zalozyli klimatyzacje w domu. Takie klutnie to paranoja, tymi postami co poniektorzy udowodnili swoje pazurstwo.
|
Przeczytalem te dyskusje, jako, ze coraz rzadziej bywam na forum i chcialem podziekowac, za wyroznienie mnie 'darmowa' czapeczka.
Rozumiejac intencje nagradzania , ale biorac pod uwage rowniez dyskusje, co jest wazne - ilosc-czy jakosc postanowilem zrezygnowac z przyjecia tego wyroznienia. Po tej dyskusji nie sparwilaby mi ta czapeczka zadnej radosci, a o to chyba mialo byc celem wyroznienia Jestesmy w tej mikroskali typowym obrazem polskiego piekielka i jesli kiedys ktos sobie zadaje pytanie, dlaczego to co innym wychodzi my jako nacja potrafimy tylko s........( vide regulamin- nie uzywac brzydkich wyrazow), to odpowiedz lezy w tych paru postach |
albo girlfriend :):D ;)
|
Cytat:
takie jest moje zdanie, chociaż sam mam 100-ileś postow Cytat:
|
Czapki, czapki, czapki
Ilość załączników: 1
Bas: Doceniamy to co zrobiłeś tym niemniej musieliśmy przyjąć jakieś kryteria przyznania tych "bonusów". I nie myśl że zapomniałem o wkładzie jaki Ty czy Mapsajm włożyliście w organizacje zlotu...
Sayan: [qutote]"Czy każdy kto w przyszłości uzyska 1000 .. postów też bedzie dostawał czapeczke ?"[/quote] Jest to jednorazowa hmm, premia, prezent, nie wiem jak to nazwać... Ale w przyszłości może coś jeszcze ciekawego wymyślimy, choć nie będą to prezenty dla zawodowych "postomatów" :) Na dole załączam zdjęcie czapki z tyłu. Inni, którzy dyskutują o cenie i jej wysokości. Jeżeli powiem, że po rozdaniu tych czapek dla naszych forumowiczów i obdarowaniu podobną ilością czapeczek członków naszej redakcji (i zakładając że sprzedamy pozostałe) wyjdziemy z tymi czapkami prawie na zero, to pewnie nikt mi nie uwierzy... A czy ktoś zauważył to że Wy forumowicze jesteście premiowani ? Tylko wam na razie sprzedajemy te czapki, TYLKO wam - taki mały exclusive. Czujcie się docenieni, my myślimy o Was.... |
Cytat:
wiesz co by sie dzialo - widzisz ten wyscig durnych postow nastawionych na ilosc ? |
Cytat:
SoBal mówił coś o gwiazdce ... ;) |
czapeczki dostaną tylko Ci co mają teraz 1000 postów.
Czy każdy kto w przyszłości uzyska 1000 .. postów też bedzie dostawał czapeczke ? |
Czapa mi się podoba 8) bardzo.
Jak kogoś w takiej spotkam to od razu będę wiedział, że friend :);) I... dzięki bardzo. :) |
Cytat:
|
Cytat:
a mozesz cos blizej na privie (nazwisko telefon itp)? |
Cytat:
te informacje jakie dostalem publikowalem na glownej stronie wraz z odnosnikami do dyskusji na forum skoro ten zlot nie wypalil to wypali nastepny z tym, ze powinien byc on ogloszony nie miesiac wczesniej a 3 lokalizacja powinna byc dobrana w taki sposob by bylo to atrakycjne miejsce np zakopane tak by uczestnicy mogli poza piciem spedzic czas w inny sposob - to jest dodatkowa zacheta wydaje mi sie, ze pod dyskusje powinno byc poddane kilka lokalizacji z KONKRETNYM planem i kosztem calosci oraz wyszczegolnymi atrakcjami dodatkowymi to oczywiscie moje skromne zdanie oparte na tym jakie propozycje dostaje od roznych zainteresowanych firm czy wydawnictw |
Jeśli chodzi o lanforum i grupy dyskusyjne to spoko. Jedynie uwypuklilem swoj wklad. Zgłoście się do działu marketingu pko bp s.a. oni są dość otwarci na takie propozycje.
|
Cytat:
niestety tutaj nie spelniles wymogu jakim bylo 1000 postow ktorym moim zdaniem byl bardzo sprawiedliwy gdyz przydzial czapeczki nie zalezal od nikogo z redakcji CDRINFO wydaje mi sie (narazie tylko mnie), ze wiecej nagrod za liczbe postow nie bedzie i bedziemy zmuszeniu wymyslec inne sposoby tylko czy zaraz nie pojawi sie np stwierdzenie, ze nagrode w konkursie dostal np kolega Sobala czy moj ... ktorego nikt nigdy nie widzial na forum ... Cytat:
ale jak ktos daje KASE to WYMAGA i moze sie to skonczyc zmiana charaktery stronki ... oczywiscie zmiany moga byc na lepsze ale to nie jest pewne ... jezeli oczywiscie znasz sponsora ktory zaplaci i nie bedzie chcial nic w zamian lub bedzie mial rozsadne wymagania to oczywiscie podeslij go do Miska wtedy wyslemy tyle czapeczek na ile bedzie dawal sponsor :) |
Cytat:
Bez cienia wątpliwości, te osoby naprawdę zasłużyły na taką nagrodę. PS. Gratuluję Nagrodzonym i życzę, aby Wasze czapeczki ogrzewały Wam główki i chroniły przed negatywnym oddziaływaniem czynników zewnętrznych. ;) |
moze dodam do swojej wypowiedzi pewien aspekt - jest to moja prywatna wypowiedz - nie uzgadnialem tego co jest tam napisane z kimkolwiek z reszty zespolu
ze swojej strony powiem tak ze gdybym byl obrzydliwie bogaty to dalbym wszystkim po takiej czapce ale jestem tylko studentem a tutaj tylko moderatorem z tego co pamietam o zlocie rozmawiales z kims z zespolu mialbyc jakis plan imprezy itp nie wiem gdzie cos poszlo nie tak - moze po prostu za pozno to wszystko wyszlo z tym zlotem a jakies kryterium trzeba bylo przyjac - a chyba bardziej niesprawiedliwe byloby ustalanie przez kogos z nas kto ma dostac a kto nie gdyby kryterium bylo inne to np bgn Laser cze Pedros moglby powiedziec hola a ja dlaczego nie dostalem siedze tu tyle udzielam sie niszcze klawiature a czapke dostal ktos inny nigdy nie da sie dogodzic wszystkim na raz - mysle ze za jakis czas znowu bedzie cos podobnego moze znowu czapki i wtedy pewnie dostana inne osoby a nie te same bo przekroczyly 1500 postow czy jakos tak moge tylko powiedziec ze szkoda ze tak to wyszlo ale cdrinfo nie jest jakas firma zarabiajaca fortune na godzine pierwszy zlot nie wypalil ale chwala Wam za to ze go zorganizlowaliscie - nie mozecie jednak mowic ze wszyscy Was olali - po prostu znaczna wiekszosc z nas nie byla w stanie dojechac na miejsce w tym terminie na przyszlosc trzeba to organizowac gdzies przed wakacjami i ustalic termin w czasie wakacji - wiekszosc z nas raczej jeszcze studiuje - a nawet Ci ktorzy juz pracuja beda mieli latwiej na wakacjach gdzies wyskoczyc niz we wrzesniu lub pazdzierniku gdzie trzeba zajac sie praca i dziecmi a wracajac do kryterium 1000 postow wiem ze niektorzy sa tu dlugo a maja maja malo postow - lecz wykazuja sie wybitna wiedza w jednej dziedzinie ale powiedzcie jak mielibysmy przejzec 45788 postow z dzialu cdr 15236 z offtopica i 2436 z dzialu dvd to razem daje 63460 postow jak ustalic kto sie zna na tym a kto na tamtym a pozatym na pewno wyszloby ze jest ze 100 roznych dziedzin i musi byc 100 czapeczek za free dlatego przyznajcie sami Te osoby ktore dostana czapeczki za free zaslozyly na to udzielaly sie powiedzmy wszechstronnie i po prostu nalezy im sie to a ci ktorzy sie czuja urazeni lub pominieci to prywatnie ode mnie moge powiedziec ze mi przykro iz tak wyszlo to tyle - ale naskrobalem PS Brzuszki wracajac do zdjec dostales moja wiadomosc ??? byles na tej stronce cos chcesz zmienic czy ocenzurowac ??? na razie w ten sposob beda zamieszczone a potem pomyslimy jak je na forum wrzucic jezeli mozesz to skontaktuj sie jeszcze ze mna lub po prostu napisz posta i podaj link do stronki |
Fajna ta czapka. Przewodujecie jakiś model SAFARI... chodzi mi o czapkę nie z daszkiem, ale taką okrągłą ?
|
Cytat:
Każdy znajdzie jakiś bardziej lub mniej przekonujący argument, dlaczego także on powinien dostac czape za free. Np.ja mogę napisać że jestem tutaj dłużej niż większość osób które mają kiloposta i zaglądam tu codziennie, ale co z tego jeśli większość postów to prośba o pomoc, lub moje stanowisko w danej sprawie tak jak teraz. Zasady muszą byc jasne i klarowne, bez żadnych odstępstw.(chyba,że dotyczących mnie:) :) :) ) F. |
istnieje mozliwosc zamówienia czapeczki w późniejszym terminie ??? - po prostu musze uciułac kase...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |