![]() |
ZLOT - zdjecia
Ilość załączników: 1
oto porcja zdjec ze zlotu nie wiedzialem jak to umiescic a nie chcialem zawalac forum postem z samymi fotkami bo modemowcy by mnie zjedli zywcem :D
dlatego tu zamieszczam tylko taka pokazowke zwie sie to chyba indexem :) a zdjecia umieszczone sa na tej stronce - sa tam umieszczone miniaturki a na samym dole do pobrania spakowane w oryginalnym sizie |
Po minach widac ,ze byla niezla biba :-D :) :-D :) :-D :)
P.s wiara si tak dorwaBa do tych zdjec ze nie idzie sciagnac .Panowie jestesci slawni :-D |
Witam !
Gdzie na dole ??? ;) |
Re: ZLOT - zdjecia
Cytat:
qrde -czyzby lecytyny nie dodali. A login i haslo gdzie? |
dobra fajne ale kto jest kto?
|
Cytat:
i tam kliknij to sciagniesz sobie spakowane PS bgn ??? |
Cytat:
Ten w czarnej chusteczce na głowie to mapsajm Ten bez chusteczki w kolorowej koszulce w paski to Bas Ten w jasnej koszulce to brzuszek Ta pani z nogą swini to pewnie zona brzuszka ! |
Co tak malo!!! Malo!!!! Ja chce wiecej!!!! Wiecej!!!
|
Cytat:
zApEWNE reSZTe oBJeŁA cENZuRa !! |
Cytat:
|
Ale mam zaje...e oczka.
|
Cytat:
Masz farta ze w rzeczywistości takie nie sa ! |
W rzeczywistości mam chyba niebieskie oczy a nie zielone, to przez kolor ścian.
|
Cytat:
Tego nie widać,ale Bas i Mapsajm to olbrzymy, a ta mikroosóbka ze świńską nogą-jeden z prezentów od chłopaków-mniam,mniam - to żonka-mrozonka tego z brzuszkiem. Mapsajm,Bas -zapraszam do kombatanckich wspomnień. Brzuszek z Brzuszkową:D :D :D |
Cytat:
|
Kurde co jest nie moge wejsc na ta strone, a takze na wo www.wykaz.prv.pl czy cos takiego, widze tylko napis Acces denited i cos tam jeszcze, w obu przypadkach to samo. :'(
|
Cytat:
a pliku nie mogę sciagnąc w flashgecie:'( |
Cytat:
Chciałbym oficjalnie przeprosić Panią brzuszkową zonę Pana brzuszka ! To powinno byc tak sformułowane " Ta pani która trzyma w dłoniach odnóze świni" ;) Jeszcze raz najmocniej przepraszam !;) ;) :) |
Cytat:
Brzuszkowa |
Rany boskie, jakie maski :)
(bez urazy chłopaki :P) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
|
Prawdopodobnie to ISP cos miesza, bo ja ze szkoly sie nie moglem dostac a z domu jak marzenie, prawie bo nie mam loginu ani hasla :'( :'(
|
Cytat:
bo do zdjec nie potrzeba, kliknji na ten podany link! |
Cytat:
Przepraszam za blad:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co do zdjęć, to WIDZĘ, że na nich prawie WIDZĘ, że aparat mnie WIDZI:-D
|
Cytat:
za dużo kreskówek się naoglądałem, więc nie skomentuję:) |
Cytat:
|
Brzuszki!!! dlaczego nikt mnie nie uprzedził, że robicie zdjęcia?! uczesałbym się chociaż...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mojenez, nie obrabiałeś przypadkiem tych zdjęć? przecież ja tak NIE WYGLĄDAM!!! Bas podobno też nie! domagam się satysfakcji. Bas też się domaga. chyba... |
Czy te 6 zdjęć to już wszystkie ?
|
dobra teraz wszystko u mnie gra
nie wiem dlaczego wczesniej nie ale czy to wszystkie zdjęcia bo cos mi sie wydaje że nie:D |
no w koncu spokojnie obejrzalem zdjecia..w ...powiekszeniu
Bas i mapsajm- powinniscie byc tylko Majsterkami zlotowymi i sucesywnie w miare rozwoju awansowac. Ale jedno jest dla mnie bezsprzeczne - pierwsza DAMA tego Forum powinna byc JUSTYNA i prosze by brzuszek ( meski) zmienil stopien na pierwsza dama forum and Brzuszek:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:) gdybym napisal, ze wszystko mi sie podoba to: -po pierwsze - byloby to bardzo dwuznaczne -po drugie podpadaloby to po $12 regulaminu - jesli dobrze pamietam a chodzilo mi o cos zupelnie innego: maly zlocik - majsterek bedzie wiekszy zlocik - starszy majsterek itd., itd, az do supermajstra zlotowego a buzke masz rzeczywiscie calkiem, calkiem, o qrde znowu $12, ale niech to dziewczyny oceniaja |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:04. |